Închide meniul

LPF a anunțat programul etapei 26! Când se joacă derby-ul FCSB – Universitatea Craiova

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 5 februarie 2023, 10:53

LPF a anunțat programul etapei 26! Când se joacă derby-ul FCSB – Universitatea Craiova

Universitatea Craiova - FCSB

Andrea Compagno, în Universitatea Craiova - FCSB 2-1 / Hepta

LPF a anunțat programul etapei cu numărul 26.  Iată când se joacă derby-ul FCSB – Universitatea Craiova.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Liga Profesionistă de Fotbal (LPF) a anunţat programul etapei a 26-a, care se va disputa în perioada 17-20 februarie.

LPF a anunțat programul etapei 26

Programul complet este următorul:

Vineri, 17 februarie

Ora 17.00 FC Chindia Târgovişte – Universitatea Cluj

Reclamă

Ora 20.00 FC U Craiova 1948 – FC Voluntari

Sâmbătă, 18 februarie

Ora 14.30 FC Hermannstadt – UTA Arad

Reclamă 4 / 0/3

Ora 20.00 Farul Constanţa – Petrolul Ploieşti

Duminică, 19 februarie

Ora 17.00 CFR 1907 Cluj – FC Argeş

Ora 20.00 FCSB – Universitatea Craiova

Luni, 20 februarie

Ora 17.00 FC Botoşani – Sepsi OSK Sf. Gheorghe

Ora 20.00 CS Mioveni – FC Rapid 1923

Reclamă

Basarab Panduru, reacție acidă despre situația de la FCSB

FCSB ocupă locul 4 în clasament, după înfrângerea din derby-ul cu Farul. Gigi Becali a ieșit din nou în evidență însă, după ce l-a scos pe Deian Sorescu de pe teren după numai 45 de minute în primele sale 2 meciuri oficiale pentru FCSB.

„Trebuie să înţelegem cine face lucrurile, cum se fac lucrurile. Jucătorii au înţeles că dacă intră 45 de minute şi nu joacă cel mai bun fotbal din lume, sunt schimbaţi la pauză sau chiar în minutul 20. 

Avem o mare problemă dacă vorbim despre normalitate. Nu, nu, nu. Dacă vorbesc despre normalitate, bat câmpii. Aia e normalitatea lor şi trebuie să analizez normalitatea lor, dacă ei asta cred că e normalitatea. Că e bine, că e rău, dar asta e realitatea lor. 

Mă pun în pielea lor şi vreau să văd cum gândesc. Jucătorii ştiu deja că pot fi schimbaţi în minutul 26. Nu înseamnă că e corect, dar nu e treaba mea să cred că nu e corect. Asta e realitatea.

Jucătorii deja ştiu. Şi Pintilii, când intră în vestiar, cred că le spune jucătorilor, pentru că el pare a fi un om foarte corect. Le spune «Ştiţi că nu fac eu schimbările. Ştiţi că nu fac aia. Intră cine e la început, intră la pauză, vă schimbă în minutul 20, 30. Aia este»”, a declarat Basarab Panduru, potrivit orangesport.ro.

Mihai Stoica, noi detalii despre varianta ”FCSB pe Ghencea”

Mihai Stoica a oferit noi detalii în legătură cu posibilitatea ca FCSB să joace pe Ghencea. Clubul lui Gigi Becali a făcut o nouă solicitare și a primit un răspuns considerat ”ciudat” de oficialul roș-albaștrilor.

”Am făcut o solicitare din nou. Am primit un răspuns ciudat, din punctul meu de vedere. Pentru ca în prima parte a răspunsului este că încă nu sunt normele de aplicare a legii, dar pe finalul răspunsului mi se spune că în luna februarie se fac și lucrări de mentenanță.

Ce legătură au între ele? Nu jucăm că nu sunt norme, nu că sunt lucrări. Cineva vrea să aibă o plasă de siguranță, preferă să piardă zeci de mii de euro la fiecare meci, cineva vrea ca statul român să piardă sume considerabile”, a spus Mihai Stoica, într-o conferință de presă.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:55 VideoVisul mondial al României! Tibor Selymeş a învins Argentina lui Diego Maradona şi a avut un sfat preţios pentru tricolori 20:55 Farul – Rapid 3-1! Trupa lui Gică Hagi, din nou pe locul secund în Liga 1! Giuleştenii rămân fără victorie în play-off 20:47 Fază controversată în Farul – Rapid! Reuşita lui Mihai Popescu, anulată! Ciprian Marica a răbufnit în lojă 20:46 Luca Andronache, jucătorul revelaţie al lui Gică Hagi! „Regele” a dat lovitura prin fiul fostului antrenor de la FCSB 20:30 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos şi Aris – Olympiacos se joacă ACUM în AntenaPLAY! Duel pentru titlu în Grecia! Probleme pentru Lucescu 20:08 VIDEOImaginile durerii lui Răzvan Lucescu. Ce a declarat românul, după ce PAOK a smuls o remiză în minutul 90+10! 20:00 Improvizaţia lui Bogdan Lobonţ, catastrofală în Farul – Rapid! Dan Şucu, devastat după golul marcat de Louis Munteanu 20:00 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele de start 19:42 U Cluj a „ajutat-o” pe Dinamo! Clujenii, victorie la limită cu Poli Iaşi! Cum arată clasamentul din play-out 18:59 FotoPrima reacţie a iubitei lui Olimpiu Moruţan, după ce mijlocaşul român a suferit o accidentare horror şi e OUT de la EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și