Închide meniul

LPF a anunțat programul etapei a 16-a din Liga 1! Când joacă FCSB, Dinamo și Rapid

Alex Ioniță Publicat: 24 octombrie 2024, 17:08

Reclamă
LPF a anunțat programul etapei a 16-a din Liga 1! Când joacă FCSB, Dinamo și Rapid

LPF a anunțat programul etapei a 16-a a sezonului de Liga 1!

FOTO: Profimedia

LPF a anunțat programul etapei a 16-a din Liga 1! Duelurile din cadrul acestei etape se vor desfășura în perioada 8-11 noiembrie 2024.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În ultima zi a acestei etape este programată și partida restantă dintre Oțelul Galați și CFR Cluj.

LPF a anunțat programul etapei a 16-a din Liga 1!

Etapa a 16-a va fi deschisă vineri, 8 noiembrie, de duelul Oțelul Galați – FC Botoșani, care se va juca de la ora 18:00. În aceași zi se vor duela și Dinamo și CFR Cluj, de la ora 21:00, iar confruntarea va putea fi urmărită în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Ziua de sâmbătă, 9 noiembrie, va începe odată cu duelul dintre Poli Iași și Sepsi OSK, programat de la ora 13:30. Vor urma apoi partidele Universitatea Craiova – Hermannstadt (18:15) și Rapid – UTA (21:00).

Prima partidă a zilei de duminică, 10 noiembrie, va fi Unirea Slobozia – Farul Constanța, de la ora 16:00. Mai apoi, U Cluj se va duela cu FCSB, de la ora 21:00.

Reclamă
Reclamă

În ziua de luni, 11 noiembrie, se va disputa ultima partidă a acestei etape: Gloria Buzău – Petrolul, de la ora 18:00. Restanța Oțelul – CFR Cluj se va juca tot luni, de la ora 21:00.

Iată programul complet al etapei cu numărul 16 din Liga 1:

Vineri, 8 noiembrie

Reclamă
  •  Ora 18.00 Oţelul Galaţi – FC Botoşani
  • Ora 21.00 Dinamo Bucureşti – CFR 1907 Cluj

 Sâmbătă, 9 noiembrie

  • Ora 13.30 Politehnica Iaşi – Sepsi OSK Sf. Gheorghe
  • Ora 18.15 Universitatea Craiova – FC Hermannstadt
  • Ora 21.00 FC Rapid 1923 – UTA Arad

Duminică, 10 noiembrie

  • Ora 16.00 Unirea Slobozia – Farul Constanţa
  • Ora 21.00 Universitatea Cluj – FCSB

Luni, 11 noiembrie

  • Ora 18.00 Gloria Buzău – Petrolul Ploieşti

FCSB, derby cu Rapid în etapa 14! Marius Șumudică se confruntă cu probleme de lot

Probleme mari pentru Rapid înaintea derby-ului cu FCSB! Antrenorul Marius Şumudică plănuia să îl trimită în teren pe Mattias Kait în locul lui Jakub Hromada, dar estonianul s-a accidentat.

Gigi Becali spunea că Jakub Hromada este cel mai bun jucător al Rapidului şi s-a arătat bucuros că acesta nu va evolua în derby-ul de duminică. FCSB – Rapid se dispută duminică, de la ora 21:00, pe Arena Naţională. Meciul va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Potrivit fanatik.ro, Kait a devenit incert pentru derby-ul cu FCSB, fiind accidentat. Kait ar acuza dureri la tendon.

O altă soluţie pentru înlocuirea lui Hromada ar fi Diogo Mendes, dar internaţionalul din Insulele Capului Verde a fost şi el accidentat în ultima perioadă. Mendes nu a făcut niciun antrenament cu echipa de la venirea lui Şumudică. El a evoluat doar două meciuri pentru Rapid, ambele în perioada în care echipa era antrenată de Neil Lennon.

Jakub Hromada a fost suspendat două etape şi a primit o amendă de 3.000 de lei din partea Comisiei de Disciplină, după ce a fost eliminat în prelungirile meciului Rapid – Farul 5-0. Un fault dur l-a costat pe Hromada absenţa de la meciurile cu FCSB şi FC Botoşani.

Reclamă

Cine se va impune în El Clasico?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
19:14

Câți suporteri vor fi pe Arena Națională la derby-ul FCSB – Rapid! Mihai Stoica a dezvăluit totul: „Se depășesc așteptările!”

18:45

LIVE TEXTHermannstadt – Dinamo 0-0. „Câinii” lui Kopic caută prima victorie după patru meciuri

18:40

„Ne-am bătut singuri! Rangers nu e cine ştie ce!” Mihai Stoica, reacţie tranşantă după ce FCSB a fost umilită în Europa League

18:31

Petrolul Ploieşti – Poli Iaşi 3-1. „Lupii” lui Mehmet Topal au urcat pe locul 2 în Liga 1

18:04

„O maşinărie!” Erling Haaland a marcat din nou pentru Manchester City! Cifre fabuloase pentru starul lui Pep Guardiola

18:00

Adrian Ilie a dat verdictul înainte de derby-ul FCSB – Rapid! Ce a spus despre șansele giuleștenilor de a se califica în play-off

1 VIDEOCalificările Marelui Premiu al Mexicului sunt LIVE VIDEO (23:45) pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY! Sainz, cel mai rapid în FP2 2 Gigi Becali, prima reacţie după umilinţa cu Rangers. Jucătorul desfiinţat: „Bă, mai bine o laşi în aut!” 3 Gigi Becali face revoluţie la echipă după ce FCSB a fost umilită de Rangers: „Nu vor mai fi pe teren! Am tras nişte concluzii” 4 Cum arată clasamentul din Europa League, după meciurile din etapa a 3-a. Pe ce loc a ajuns FCSB, după 0-4 cu Rangers 5 Gestul incredibil făcut de Răzvan Lucescu în timpul unui interviu, după suspendarea din Grecia. Ce a făcut după PAOK – Plzen 6 Scoţienii, derapaj la adresa lui Gigi Becali după Rangers – FCSB 4-0! Cum l-au putut numi pe patronul campioanei României
Citește și