Închide meniul

LPF a anunţat programul etapei a treia din play-off/play-out! Când se joacă Rapid – CFR Cluj şi FCSB – Universitatea Craiova

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 15 martie 2024, 17:19

LPF a anunţat programul etapei a treia din play-off/play-out! Când se joacă Rapid – CFR Cluj şi FCSB – Universitatea Craiova

LPF a anunţat programul etapei a treia din play-off/play-out

Octavian Popescu şi Nicuşor Bancu, în timpul meciului FCSB - Universitatea Craiova / Profimedia

LPF a anunţat programul etapei a treia din play-off/play-out! Runda se va desfăşura în perioada 5-8 aprilie, iar printre cele mai interesante meciuri se anunţă Rapid – CFR Cluj şi FCSB – Universitatea Craiova, ambele cu implicaţii în lupta la titlu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida din Giuleşti va avea loc sâmbătă, 6 aprilie, de la ora 20:30. Duelul de pe Arena Naţională dintre liderul FCSB şi Universitatea Craiova va avea loc o zi mai târziu, tot de la ora 20:30.

LPF a anunţat programul etapei a treia din play-off/play-out!

Tot în play-off, dar vineri, 5 aprilie, de la 20:30, se vor întâlni echipele Sepsi Sf. Gheorghe şi Farul Constanţa. Etapa a treia se încheie cu două meciuri din play-out. Luni, 8 aprilie, de la ora 17:30, vor juca Poli Iaşi şi FCU Craiova, în timp ce de la ora 20:30, LPF a programat meciul dintre Oţelul Galaţi şi Dinamo.

Programul complet din etapa a treia din play-off/play-out

Vineri, 5 aprilie

Reclamă

Sâmbătă, 6 aprilie

Duminică, 7 aprilie

Luni, 8 aprilie

Reclamă 4 / 0/3
  • Ora 17.30 Politehnica Iași – FC U Craiova 1948
  • Ora 20.30 Oțelul Galați – Dinamo București

Programul etapei a doua din play-off/play-out

S-a stabilit şi programul etapei a doua din play-off, respectiv din play-out. Etapa se va desfăşura în perioada 29 martie – 1 aprilie, după pauza datorată meciurilor echipelor naţionale. Derby-ul rundei se anunţă a fi confruntarea dintre Farul şi FCSB, liderul la zi din Liga 1 şi campioana en-titre.

De asemenea, un alt meci „de foc” se anunţă şi cel dintre Universitatea Craiova şi Rapid. Dinamo va avea şi ea parte de un duel tare, în play-out, urmând să primească vizita celor de la Petrolul.

Duelul dintre Farul şi FCSB se va disputa duminică, de la ora 21:00. Rapid se va deplasa pe terenul Universităţii Craiova, pentru etapa a doua din play-off-ul Ligii 1, meciul urmând să se dispute sâmbătă, de la ora 21:30.

Partida lui Dinamo cu Petrolul se va disputa luni, de la ora 20:30, în timp ce CFR Cluj şi Sepsi se vor duela în primul meci al rundei a doua de play-off, vineri, de la ora 20:30.

Cum arată programul etapei a doua de play-off:

Vineri, 29 martie

  • Ora 17.30 FC Voluntari – FC Hermannstadt
  • Ora 20.30 Sepsi OSK Sf, Gheorghe – CFR 1907 Cluj

Sâmbătă, 30 martie

Reclamă

Duminică, 31 martie

Luni, 1 aprilie

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:57 LIVE VIDEOPalermo – Reggiana se joacă ACUM în AntenaPLAY. Ionuț Nedelcearu e titular și luptă pentru promovare 17:52 Nota primită de Valentin Mihăilă, după ce a marcat în Parma – Lecco 4-0! Specialiștii, dați pe spate de prestația românului 17:51 Sorana Cîrstea îşi menţine decizia şi după 6 ani! Nu va mai juca pentru România la Billie Jean King Cup: „E un capitol închis” 17:22 Mohamed Salah şi Jurgen Klopp, conflict aprins în timpul meciului! Liverpool, OUT din cursa pentru titlu 17:08 „Nu urmări 2.000 și iei 10 care sunt morți toți” Cel mai dur mesaj pentru conducerea lui Dinamo! 16:39 LIVE SCOREFCU Craiova – U Cluj se joacă ACUM. Clujenii au deschis scorul! Meci vital pentru olteni 16:37 „E cel mai bun din campionat” Elias Charalambous îi ia apărarea lui Ștefan Târnovanu! Ce a spus despre gafa din meciul cu Sepsi 16:16 VIDEOValentin Mihăilă, gol superb pentru Parma! Echipa românului, tot mai aproape de revenirea în Serie A 15:59 LIVE VIDEOBlackburn – Coventry se joacă ACUM, în AntenaPLAY! Hull City – Ipswich (22:00)! Spectacol în Championship 15:25 România a obţinut o medalie de argint la Campionatele Europene de canotaj! Echipajul de patru rame feminin, locul 2 în Ungaria Vezi toate știrile
Citește și