Închide meniul

LPF a decis! Când se joacă derby-urile FCSB – Rapid, Rapid – Universitatea Craiova şi FC U Craiova 1948 – FCSB

Reclamă

Antena Sport Publicat: 20 octombrie 2022, 13:09

LPF a decis! Când se joacă derby-urile FCSB – Rapid, Rapid – Universitatea Craiova şi FC U Craiova 1948 – FCSB

Marko Dugandzic, în timpul derby-ului Rapid - FCSB

Marko Dugandzic, în timpul derby-ului Rapid - FCSB / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Liga Profesionistă de Fotbal a a anunţat când se joacă derby-urile FCSB – Rapid, Rapid – Universitatea Craiova şi FC U Craiova 1948 – FCSB. LPF a publicat programul complet al etapelor cu numărul 17 şi 18 din Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB – Rapid este capul de afiş al etapei cu numărul 17. Potrivit LPF, confruntarea se va disputa duminică, 6 noiembrie, de la ora 21:00.

Când se joacă derby-urile FCSB – Rapid, Rapid – Universitatea Craiova şi FC U Craiova 1948 – FCSB

Programul etapei cu numărul 17 din Liga 1

Vineri, 4 noiembrie

Ora 18:00 FC Botoșani – FC Voluntari

Reclamă

Ora 21:00 Farul Constanța – CS Mioveni

Sâmbătă, 5 noiembrie

Ora 15:00 FC Argeș – Sepsi Sf. Gheorghe

Reclamă 4 / 0/3

Ora 18:00 Petrolul Ploiești – UTA Arad

Ora 21:00 Universitatea Craiova – Universitatea Cluj

Duminică, 6 noiembrie

Ora 16:15 FC Hermannstadt – Chindia Târgoviște

Ora 21:00 FCSB – Rapid

Luni, 7 noiembrie

Ora 21:00 CFR Cluj – FC U Craiova 1948

Reclamă

Programul etapei cu numărul 18 din Liga 1

Vineri, 11 noiembrie

Ora 21:00 Sepsi Sf. Gheorghe – Petrolul Ploiești

Sâmbătă, 12 noiembrie

Ora 17:30 Chindia Târgoviște – Farul Constanța

Ora 20:30 FC Rapid – Universitatea Craiova

Duminică, 13 noiembrie

Ora 15:45 UTA Arad – FC Voluntari

Ora 18:00 CS Mioveni – CFR Cluj

Ora 21:00 FC U Craiova 1948 – FCSB

Luni, 14 noiembrie

Ora 18:00 Universitatea Cluj – FC Argeș

Ora 21:00 FC Botoșani – FC Hermannstadt

FCSB, făcută praf după „thriller-ul” cu UTA Arad

FCSB a fost făcută praf după „thriller-ul” cu UTA Arad, scor 2-2. Dumitru Dragomir a pus la zid echipa lui Nicolae Dică, care s-a prăbușit pe final.

FCSB a avut trei jucători eliminați și a luat gol în minutul 90+5 la debutul în grupele Cupei României.

„Cojocaru a pierdut meciul din mână şi a greşit. Pe Octavian Popescu l-a dat afară degeabă. Steaua nu s-a comportat rău cu atâţia tineri. Eu, dacă aş fi la Steaua, nu l-aş scoate şi l-aş lăsa doar în partea strângă, unde dă randament. Antrenorii l-au stricat ca să îi facă loc lui Coman.

Pentru ce trebuia să facă scenele alea nervos? Trebuie să fii judecător. Dacă aplauzi ironic… FCSB este cea mai slabă din România. Din punct de vedere tactic, Octavian Popescu are randament în stânga. E o mare greşeală când îl scoţi. Chiar că e de râs că se ia de alţii”, a declarat Dumitru Dragomir, potrivit sport.ro.

Dan Șucu visează să aducă titlul în Giulești

Dan Șucu visează să aducă titlul în Giulești la finalul acestui sezon. Co-finanțatorul Rapidului are în continuare mare încredere în jucători și Adrian Mutu.

Noul investitor din Giulești își dorește ca Rapid să câștige cel de-al 4-lea titlu din istorie chiar în 2023, când clubul va împlini 100 de ani.

„Rapid, campioană, și Farul, pe 2!”, este pronosticul lui Dan Șucu.

Acționarul Rapidului știe care este principalul obstacol care i-a putea împiedica pe Adrian Mutu și elevii săi pe drumul spre mărețul obiectiv: punctele pierdute împotriva echipelor mai slab cotate.

„Trebuie să schimbi ceva!”, a fost mesajul indirect al lui Dan Șucu pentru Adrian Mutu.

„(N.r. – Când câștigă Rapid titlul?) Depinde, mai suntem puștani. Adică ar trebui curent, destul de repede. Timpul ne cam presează. Eu am spus doi ani! Nu anul ăsta, anul viitor. Nimic nu e imposibil nici anul ăsta, dar nu văd motivul pentru care anul ăsta… Nu arată lucrurile rău în acest sezon, dar mai trebuie rezolvat un lucru.

Un lucru despre care nici eu nu știu cum trebuie rezolvat. Joci bine cu echipe puternice și joci slab cu echipe mai slab cotate. În afaceri nu poți să faci mereu același lucru și să te aștepți la rezultate diferite. Trebuie să schimbi ceva. Și-atunci, din punctul ăsta de vedere trebuie schimbat ceva. Cu echipele mai slabe ca tine ar trebui să defilezi.

Dacă nu e anul ăsta, e anul viitor. Dacă nu e anul viitor, e anul următor. Din punctul meu de vedere, Rapid trebuie să fie o echipă care să se bată totdeauna la titlu. (N.r. – Cine câștigă anul ăsta campionatul?) Rapid, normal! (N.r. – Și pe locul 2?). Farul”, a spus Dan Șucu, pentru gsp.ro.

Recomandări
  • LPF a anunţat programul etapelor 17 şi 18
  • Când se joacă derby-urile FCSB – Rapid, Rapid – Universitatea Craiova şi FC U Craiova 1948 – FCSB

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:33 VIDEOScandal în Italia! Antrenorul Fiorentinei a sărutat pe gură o jurnalistă! Fiecare dintre ei e căsătorit cu o altă persoană! 16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna 16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii 15:35 „E o mare porcărie!” Dumitru Dragomir a răbufnit după ce Corvinul și Oțelul au ajuns în finala Cupei României! 15:32 Gigi Becali şi Dan Şucu, luptă strânsă pentru Louis Munteanu! Ce sumă cere Fiorentina pentru atacantul român 15:17 Când vor afla Corvinul Hunedoara și Oțelul Galați dacă vor primi licența pentru Europa League! Răzvan Burleanu a făcut anunțul 15:01 Zeljko Kopic a dezvăluit prin ce trece Homawoo, după accidentarea gravă suferită de Luca Mihai: „Nu se simte bine” 14:47 Daniel Niculae are o nouă funcție importantă la Rapid! Victor Angelescu a făcut anunțul oficial 14:44 „Jucătorii sunt înfometaţi!” Ce a observat Elias Charalambous la antrenamentul FCSB-ului, înaintea derby-ului cu Rapid 14:23 Răzvan Burleanu i-a fixat termenul limită lui Edi Iordănescu: „Acesta este obiectivul nostru” Vezi toate știrile
Citește și