Închide meniul

Lucas Alves de Araujo a semnat cu Dinamo! Fundaşul central brazilian vine direct din prima ligă portugheză

Dan Roșu Publicat: 4 august 2023, 13:57

Reclamă
Lucas Alves de Araujo a semnat cu Dinamo! Fundaşul central brazilian vine direct din prima ligă portugheză

Lucas Alves de Araujo a semnat cu Dinamo

Lucas Alves de Araujo / Facebook Dinamo Bucureşti

Lucas Alves de Araujo a semnat cu Dinamo. Transferul a fost anunţat de clubul din Ştefan cel Mare pe Facebook. Fundaşul central brazilian are 31 de ani şi vine direct din Portugalia, unde a evoluat pentru Portimonense.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Suntem încântați să anunțăm, prin intermediul canalelor oficiale de socializare ale clubului, transferul fundașului central brazilian Lucas Alves de Araújo la Dinamo București.

Lucas Alves de Araujo a semnat cu Dinamo

31 de ani, ultima oară la Portimonense în prima ligă din Portugalia, Lucas Alves de Araújo și-a început cariera în campionatul Braziliei și, în 2015, a făcut pasul în Europa.
A câștigat Cupa Elveției cu FC Luzern în urmă cu doi ani.

Bine ai venit, Lucas Alves de Araújo!”, se arată pe contul oficial de Facebook al „câinilor roşii”.

Reclamă

Florin Răducioiu prevede dezastrul la Dinamo

Florin Răducioiu prevede dezastrul la Dinamo, după ce gruparea din Ştefan cel Mare a ajuns pe ultimul loc în Liga 1. „Câinii” au fost învinşi la scor de neprezentare de Sepsi şi sunt fără punct după revenirea pe prima scenă a fotbalului românesc.

Fostul atacant al lui Dinamo a tras concluziile după ce a văzut ceea ce se întâmplă la clubul alb-roşu. Răducioiu anunţă că e greu de evitat retrogradarea cu lotul actual. A tras un nou semnal de alarmă!

”Îmi place de Burcă. Încearcă să ţină optimismul cât mai ridicat. Echipa nu este de nivelul primei ligi. Nu ştiu, nu cunosc realitatea, este vorba de bani aici. Cu această echipă, Dinamo va avea foarte mult de suferit. Va fi un chin pentru ei să se salveze”, a declarat Florin Răducioiu pentru orangesport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Dinamo a pierdut toate cele trei meciuri din startul acestui sezon. A marcat un singur gol şi a încasat 7! În afara eşecului cu Sepsi, „câinii” au mai pierdut cu Universitatea Craiova şi Sepsi.

Pentru dinamovişti urmează deplasarea cu U Cluj, care va fi sâmbătă, de la ora 21:30, în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:27 CFR Cluj – Rapid, 21:30, LIVE TEXT. Dan Petrescu debutează în noul mandat. Giuleștenii, în criză totală. Echipele de start 20:12 Foto„Să-ți spun o poveste!” Florinel Coman și soția lui, ședință foto superbă de Paște! Imaginile care i-au cucerit pe fani 20:09 FotoPaula Badosa și Stefanos Tsitsipas s-au despărțit! Anunțul care a șocat întreaga lume a tenisului 20:00 LIVE VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! A doua cursă e ACUM, live în AntenaPLAY 19:24 Ce note au primit Dennis Man și Valentin Mihăilă după ce au făcut spectacol la Parma! Italienii au fost impresionați de români 19:07 „Nu m-am bucurat la goluri, îmi vine să plâng” Un jucător de la Petrolul a cedat, după ce s-a salvat matematic de la retrogradare 19:00 VIDEOEliza Samara – Chen Xingtong a fost live, în AntenaPLAY. Românca a fost eliminată de la Saudi Smash 2024 18:50 „Ce întrebare stupidă îmi pui!” Dorinel Munteanu s-a enervat la interviu după Petrolul – Oțelul 2-1! 18:11 VIDEOParma – Cremonese 1-1 și Palermo – Ascoli 2-2 au fost în AntenaPLAY! Man și Mihăilă, spectacol total în Serie B 18:05 „Mihai Pintilii, antrenor cu acte în regulă la FCSB?” Mihai Stoica a făcut anunțul! Ce se întâmplă cu Elias Charalambous Vezi toate știrile
Citește și