Închide meniul

Lucian Becali, nepotul lui Gigi Becali, în extaz după retrogradarea lui Dinamo: „Un vis devenit realitate! Bucurie mai mare nici că se poate!”

Reclamă

Publicat: 30 mai 2022, 10:47

Lucian Becali, nepotul lui Gigi Becali, în extaz după retrogradarea lui Dinamo: „Un vis devenit realitate! Bucurie mai mare nici că se poate!

Reacţia incredibilă a lui Lucian Becali, după ce Dinamo a retrogradat în Liga 2

Dinamo, în timpul unui meci / Hepta

Lucian Becali, nepotul lui Gigi Becali, în extaz după retrogadarea lui Dinamo în Liga 2. Acesta nu şi-a ascuns satisfacţia după ce rivala echipei unchiului său a trăit o ruşine istorică.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lucian Becali nu s-a putut abţine şi s-a bucurat după ce Dinamo a retrogradat pentru prima dată în istorie.

Lucian Becali, nepotul lui Gigi Becali, în extaz după retrogadarea lui Dinamo

Un vis devenit realitate! Dinamo-n B, înainte de toate! Bucurie mai mare nici că se poate! Nu pot să-mi exprim bucuria îndeajuns pentru această retrogradare istorică, îmi vine să ies la Universitate să sărbătoresc. Dinamo-n B pentru steliști aduce o satisfacție imensă. La Mulți Mulți ani în. DDB în B!„, a scris Lucian Becali pe reţelele de socializare.

Fanii FCSB şi CSA Steaua, ironii după ce Dinamo a retrogradat în Liga 2: „Drum bun spre noua voastră viață”

Fanii FCSB şi CSA Steaua, ironii după ce Dinamo a retrogradat în Liga 2. Rivali după decizia instanţei, ultraşii celor două echipe au ajuns pe aceeaşi lungime de undă după umilinţa istorică trăită de Dinamo.

Fanii FCSB şi CSA Steaua nu s-au abţinut şi au afişat mesaje ironice după ce Dinamo a retrogradat. Fanii FCSB au postat pe pagina oficială de Facebook un banner pe care l-au afişat la ultimul meci direct. ”Ultimul meci față în față. Drum bun spre noua voastră viață” – a fost mesajul ultraşilor echipei lui Gigi Becali.

Reclamă

Nici cei de la CSA Steaua nu au rămas indiferenţi la umilinţa trăită de Dinamo. Aceştia au afişat un banner prin Bucureşti, imediat după ce s-a terminat Dinamo – U Cluj 1-1. „KARMA” scria pe banner, iar litera „A” (n.r. – prima din cuvânt) a fost înlocuită de sigla CSA Steaua.

Dumitru Dragomir, anunţ sumbru după ce Dinamo a retrogradat

Dumitru Dragomir face un anunţ sumbru după ce Dinamo a retrogradat. Fostul şef de la Ligă susţine că echipa din Ştefan cel Mare este la un pas de desfiinţare şi că doar din liga a cincea poate renaşte clubul înfiinţat cu 74 de ani în urmă.

Retrogradarea pe plan sportiv nu este singura problemă a lui Dinamo! Echipa va pierde palmaresul, culorile şi sigla după barajul cu fraţii de la Universitatea Cluj.

Reclamă 4 / 0/3

Dinamo a rămas fără palmares, culori şi siglă

Dinamo a rămas fără palmares, culori şi siglă după ce a pierdut barajul cu U Cluj şi a retrogradat. Echipa din Ştefan cel Mare va juca, în premieră, în Liga 2 după un sezon de coşmar.

FC Dinamo 1948 a picat din Liga 1, astfel că a rămas fără palmares şi culori. Sigla îşi dorea oricum să o schimbe în noua ediţie din campionat, la presiunile lui Nicolae Badea. Ultraşii din DDB au tras un semnal de alarmă încă din 2021.

„Dinamo e obligatoriu să rămână în Liga 1, pentru a nu pierde suma considerabilă din drepturi TV și nici patrimoniul (palmares, culori, stemă). Acestea sunt ale clubului doar în Liga 1. Plus că Dinamo este Dinamo și aici este locul lui! Putem salva clubul pe linie sportivă și o vom face, însă e obligatoriu să luăm licența, altfel Dinamo va retrograda, iar asta înseamnă dispariția lui, practic!”, au transmis fanii din DDB, sezonul trecut, când Dinamo risca să ajungă în Liga 2.

Dinamo a câştigat, în cei 74 de ani de existenţă, 18 titluri. Ultima dată a fost campioană în sezonul 2006-2007. Alb-roşiii mai au în palmares 13 Cupe ale României, o Cupă a Ligii şi două Supercupe ale României.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara Vezi toate știrile
Citește și