Închide meniul

Lucian Burchel, replică după atacurile devastatoare ale lui Mihai Pintilii: „Şi-a pierdut controlul şi şi-a făcut mult rău!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 23 ianuarie 2023, 11:43 / Actualizat: 23 iulie 2023, 15:40

Lucian Burchel, replică după atacurile devastatoare ale lui Mihai Pintilii: „Şi-a pierdut controlul şi şi-a făcut mult rău!

Lucian Burchel, replică pentru Mihai Pintilii

Mihai Pintilii este cel care conduce antrenamentele de la FCSB

Lucian Burchel, replică după atacurile devastatoare ale lui Mihai Pintilii. Şeful Şcolii de Antrenori din FRF spune că, prin atacurile lansate, Mihai Pintilii a părut că şi-a pierdut controlul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lucian Burchel mai spune că Mihai Pintilii vorbeşte fără să cunoască adevăratele date. Burchel îi transmite lui Mihai Pintilii că trebuie să respecte legea.

Lucian Burchel, replică după atacurile devastatoare ale lui Mihai Pintilii

„Mihai și-a pierdut controlul aseară! A arătat că nu-și poate controla emoțiile. Echipa condusă de Leo Strizu a câștigat, e important pentru FCSB. Nu pot comenta ce spune un delegat, la emoții. Asemenea lucruri nu mă ating.

Cu aceste declarații, Pintilii și-a făcut foarte mult rău. Vorbește în necunoștință de cauză. Consideră că, dacă se vehiculează numele lui, este și urmărit, ceea ce nu este adevărat. El a fost ajutat de FRF, să obțină o calificare. În doi ani va dobândi o calificare de antrenori, la intervenția FRF.

Discutăm cu juriștii noștri, să vedem ce există la regulament cu privire la stagiul de pregătire și la antrenamente în cazul antrenorilor. Pintilii trebuie să respecte legea și să-și ia licența PRO. El nu are voie să se rupă de legislația din România.

Reclamă

Dar nu Pintilii este principalul vinovat, ci clubul FCSB. Pintilii și FCSB pot ajunge la Comisia de Disciplină, vom vedea. Eu voi sesiza Comisia de Disciplină în legătură cu declarațiile lui Pintilii”, a spus Lucian Burchel, pentru fanatik.ro.

Mihai Pintilii l-a făcut praf pe șeful Școlii de Antrenori

Mihai Pintilii l-a făcut praf pe șeful Școlii Federale de Antrenori, Lucian Burchel, care a anunțat că delegatul de la FCSB riscă să fie suspendat pentru că a dat indicații în timpul meciurilor, deși nu deține licență PRO.

Pintilii este trecut în acte ca delegat, dar în realitate conduce antrenamentele clubului lui Gigi Becali și joacă rolul de „principal”, chiar dacă regulamentul nu îi permite.

Reclamă 4 / 0/3

În acest sens, Lucian Burchel a anunțat că va propune ca situația lui Mihai Pintilii să fie analizată la Comisii. Mihai Pintilii riscă să fie suspendat între 4 și 6 etape.

Pintilii a răbufnit la finalul meciului dintre FC Hermannstadt și FCSB, scor 0-1, și chiar l-a rugat pe Lucian Burchel să îi dea o suspendare de până la 4 ani. Cazul lui Pintilii va fi judecat pe 23 ianuarie.

„(N.r. – Unde se va ajunge?) Vrei să-mi zic părerea? Nicăieri! Nu mai zic nimic. Niciodată (n.r. – n-a fost contactat de oficialii FRF), au fost alții mai mari decât mine și n-au vorbit cu ei.

Eu îmi văd de drumul meu, sunt înscris la școala de antrenori șu încerc să iau carnetul. O să discut cu el (n.r. – cu Lucian Burchel) doar când voi merge la cursurile cu el, în rest n-am ce să discut cu el. Își face nume pe spatele meu. El de 3 săptămâni vorbește doar de Pintilii. Mă bucur că sunt băgat în seamă și că pot să fac să audă și oamenii de el. Asta înseamnă că n-am fost un prost, un fraier și asta mă bucură.

Mă bucur că se vorbește de mine. Doamne ajută, să-mi dea 3 luni, 3 ani, 4 ani, dacă crede că am greșit și trebuie să fiu pedepsit. Nu știu pentru ce să mă suspende. Pentru o poză? Habar n-am. Pentru că m-am ridicat cu tabela de schimbare?  Că sunt delegat în acte. Toți se mai ridică de pe bancă. Suntem legați de scaun? Chiar îl rog să mă suspende cât mai mult, să fie el liniștit.

Nu am ce vorbi cu oameni care vor doar răul în țara asta. Am fost fotbaliști, am jucat la echipa națională, mi-am rupt piciorul pentru echipa națională și meritam măcar bun simț”, a spus Mihai Pintilii, potrivit digisport.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” 10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit 9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” Vezi toate știrile
Citește și