Închide meniul

Lucian Burchel, reacție fermă după ce Mihai Stoichiță s-ar fi dat de partea lui Gigi Becali: „Dacă are ceva de zis, îmi spune!”

Cosmin Olteanu Publicat: 24 ianuarie 2023, 20:53

Lucian Burchel, reacție fermă după ce Mihai Stoichiță s-ar fi dat de partea lui Gigi Becali: Dacă are ceva de zis, îmi spune!”

Lucian Burchel, reacție fermă după ce Mihai Stoichiță s-ar fi dat de partea lui Gigi Becali

Gigi Becali și Mihai Stoichiță/hepta

  • Lucian Burchel, reacție fermă după ce Mihai Stoichiță s-ar fi dat de partea lui Gigi Becali

Lucian Burchel a avut o reacție fermă după ce Mihai Stoichiță s-ar fi dat de partea lui Gigi Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a declarat faptul că Mihai Stoichiță, directorul tehnic al FRF, i-ar fi transmis că aducerea lui Lucian Burchel, la șefia Școlii de Antrenori, este „cea mai mare greșeală a vieții sale”.

Lucian Burchel, reacție fermă după ce Mihai Stoichiță s-ar fi dat de partea lui Gigi Becali

Lucian Burchel consideră că declarațiile lui Gigi Becali, despre Mihai Stoichiță, nu sunt reale, motiv pentru care nu a dorit să le comenteze.

Reclamă

„Nea’ Mihai să fi spus asta? Nu cred. Cu nea’ Mihai se lucrează foarte bine, dacă are ceva de zis, îmi spune. Nu pot să comentez ce spune Gigi sau nea Vali (n.r. Valeriu Argăseală).

Ooo, Doamne! O chestiune publică a fost şi ce a făcut Mihai Pintilii. A avut o reacţie urâtă în ceea ce mă priveşte. A fost pus în situaţia asta.

Reclamă

E un dosar la Comisie şi se va da un verdict. Dar nu va fi legat de declaraţiile la adresa mea. Şi-a pierdut un pic controlul, de asta l-am invitat şi la şcoală”, a declarat Lucian Burchel, pentru digisport.ro.

Declarația lui Gigi Becali

„Cu Burchel, eu l-am sunat pe Burleanu, am zis să avem tot timpul un dialog și am vrut să îl întreb: ‘Domnule, vreau să te întreb un lucru, noi ne-am angajat inchizitor? Tu te crezi inchizitor? Bă, tu te crezi inchizitor? Noi îți dăm salariu să te dai inchizitor, ce ești, mă, tu, procuror?’ Păi, s-a făcut procuror, mă. La instanță să se ancheteze și să se hotărască dacă a greșit.

Păi, ce faci, mă, tu, ești nebun? Nici procurorul nu zice să se ancheteze, anchetează el cum a făcut ăla de la Referendum, procurorul meu, descrii fapta, ce a făcut, ce a greșit. Comisia anchetează, mă? Comisia judecă, ăia sunt judecători. Noi colaborăm, el ia salarii acolo, nu că vine el, stai puțin.

Reclamă 4 / 0/3

Păi, ne-am dus în Turcia la distracție, mă, turiști. I-a zis și Stoichiță, am înțeles, i-a zis lui Vali (n.r. Valeriu Argăsăeală): ‘Păi, ești nebun? Dacă mă distram mă duceam la o miuță și eu cu ei. Cea mai mare greșeală a vieții mele’, i-a zis Stoichiță, ‘că l-am adus pe Burchel’. Ăla se crede procuror, mă, dar nu ești, mă”, a declarat Gigi Becali.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” 8:32 VIDEOEliza Samara a făcut show în ultimele două puncte ale meciului cu Wang Yidi. A fost aplaudată şi de adversara de la Incheon 8:30 VIDEOBernadette Szocs – Adriana Diaz 3-0. Bernie, victorie uriaşă şi calificare în sferturile WTT Champions Incheon 2024 7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon 28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Schimbări uriașe la FCSB
Liga 1 • 8:43
Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul
Vestea teribilă primită la azil de Irinel Columbeanu!
Diverse • 27 mart., 11:36
FOTO
Vestea teribilă primită la azil de Irinel Columbeanu! Lovitură imensă pentru fostul afacerist, după ce Gigi Becali l-a refuzat
Siyabonga Ngezana, acuzat de minciună după ce a spus că şi-a pierdut paşaportul:
Liga 1 • 26 mart., 20:57
Siyabonga Ngezana, acuzat de minciună după ce a spus că şi-a pierdut paşaportul: „Nu cred în varianta lui! E bizar!”
Patru transferuri cerute la FCSB
Liga 1 • 26 mart., 18:09
Patru transferuri cerute la FCSB! Avertisment pentru Gigi Becali: „Se poate suci de la o zi la alta!”
Doliu în România! A murit George Nicolescu, artistul care a compus imnul echipei lui Gigi Becali!
Extra • 26 mart., 12:12
Doliu în România! A murit George Nicolescu, artistul care a compus imnul echipei lui Gigi Becali!