Închide meniul

Lucian Filip, după FCSB – Universitatea Craiova 1-1: „E un rezultat corect!”

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 18 martie 2023, 22:55

Lucian Filip, după FCSB – Universitatea Craiova 1-1: E un rezultat corect!”

Lucian Filip, după FCSB - Universitatea Craiova 1-1

Lucian Filip, în timpul unui meci pentru FCSB / Hepta

Lucian Filip a vorbit după FCSB – Universitatea Craiova 1-1! Oficialul vicecampioanei României consideră că rezultatul înregistrat, în partida de pe „Arena Națională”, este cel corect. În prezent, FCSB se află pe locul 3 din play-off, cu 30 de puncte obținute.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pentru FCSB, a marcat Malcom Edjouma, în timp ce reușita oltenilor a fost semnată de Jovan Markovic.

Lucian Filip, după FCSB – Universitatea Craiova 1-1

Lucian Filip susține că rezultatul de egalitate dintre FCSB și Universitatea Craiova este cel corect. Totodată, a scos în evidență forma foarte bună în care se află Malcom Edjouma.

„În prima repriză, nu am reușit să ne creăm foarte multe ocazii de gol. Dar, în repriza a doua, am reușit să aducem mai mult mingea în fața porții. Cred că e un rezultat corect. E un semieșec, dar nu trebuie să lăsăm capul în pământ, pentru că se anunță un play-off interesant.

Vreau să mulțumesc fanilor care au fost în această seară. Nu este nimic pierdut. Mai sunt multe meciuri. A doua repriză consider că a fost mult mai bună. Intrările de pe bancă au fost foarte bune.

Reclamă

Edjouma este în vârf de formă, oricând poate să decidă un meci. Mi-aș fi dorit să jucăm tot meciul cum am jucat în a doua repriză. Le-am spus jucătorilor să scoatem mai mult mingea la margine, să jucam mai repede.

Fundașii noștri au făcut marcaj destul de larg, atacantul lor știm că e de valoare. Până la urmă, astăzi am jucat cu o echipă puternică. Sper să găsim formula ideală. Conteaza foarte mult cum se vor pregăti în perioada următoare”, a declarat Lucian Filip, la finalul partidei cu Universitatea Craiova.

Darius Olaru: „Am primit un gol foarte uşor!”

Ştiam că ne va aştepta un joc dificil. Din păcate am primit un gol foarte uşor, după am alergat după egalare. Am reuşit să o obţinem, dar nu avem ce să facem.

Reclamă 4 / 0/3

Normal, este frustrant, ne doream să începem bine play-off-ul. Din păcate nu am reuşit, dar sperăm că vom arăta din ce în ce mai bine. Clar nu ne doream să începem aşa. Sperăm să ne revenim şi să câştigăm meciurile.

Am acuzat o stare nu prea bună, am fost puţin răcit toată săptămâna şi am cerut să fiu schimbat. Simţeam că nu pot să îmi ajut echipa. Cred eu că le vom rezolva, rămânem să ne antrenăm în continuare şi să facem meciuri bune. Trebuie să câştigăm şi să ne luptăm pentru primul loc. Normal, toţi vrem să obţinem locul 1. Vom vedea şi dacă vom putea”, a spus și Darius Olaru.

Darius Olaru, schimbat la pauza partidei FCSB – Universitatea Craiova

Darius Olaru a fost schimbat la pauza partidei FCSB – Universitatea Craiova! Căpitanul roș-albaștrilor a prins doar 45 de minute în meciul de pe „Arena Națională”, fiind schimbat, la pauză, de Mihai Pintilii.

Căpitanul roș-albaștrilor a avut o evoluție slabă, astfel că, în locul său, a fost introdus Andrei Cordea.

Olaru nu a mai fost schimbat, după primele 45 de minute, din luna octombrie a anului trecut. Se întâmpla la partida retur Anderlecht – FCSB, 2-2, din grupele Conference League.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
13:20 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni Vezi toate știrile
Citește și