Închide meniul

Lucian Filip, înainte de startul play-off-ului din Liga 1: „Noi avem şansa a treia”. Cum arată cotele la pariuri

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 17 martie 2023, 15:28

Lucian Filip, înainte de startul play-off-ului din Liga 1: „Noi avem şansa a treia. Cum arată cotele la pariuri

Lucian Filip, înainte de startul play-off-ului din Liga 1

Lucian Filip, în timpul unui meci din Liga / Hepta

Lucian Filip a dezvăluit înainte de startul play-off-ului că FCSB are şansa a treia la câştigarea campionatului, după CFR Cluj şi Farul Constanţa. Cotele bookmakerilor îi dau dreptate omului din stafful roş-albaştrilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La casele de pariuri, CFR Cluj e principala favorită, cu o cotă de 1.75, fiind urmată de Farul, cu 3.25. FCSB are o cotă tentantă de 6. Pentru a spera la titlu, roş-albaştrii au nevoie de o victorie în meciul cu Universitatea Craiova, ce se va disputa sâmbătă, de la ora 20:00, LIVE TEXT pe AS.ro. Filip face apel şi la fani.

Lucian Filip, înainte de startul play-off-ului din Liga 1

„În comparaţie cu anii trecuţi, cred că jucătorii au căpătat mai multă experienţă, mai ales în meciurile cu presiune, aşa că aşteptările sunt mari de la fiecare echipă. Dacă ne luăm după experienţă, clar CFR are cele mai multe şanse la titlu. Dar şi Farul a arătat bine. Cred că CFR are prima şansă, şi noi avem şansa a treia. Cu siguranţă va fi cel mai spectaculos play-off şi asta este bine pentru suporteri.

Aşteptăm să vină cât mai mulţi suporteri la meciurile noastre pentru că până la urmă fotbalul este un spectacol. Ideal ar fi să câştigăm în primele trei etape pentru a ne putea gândi la titlu. E important cum vom începe. Dacă noi vom câştiga, e clar că vom duce lupta pentru titlu către finalul campionatului”, a declarat Lucian Filip.

Florinel Coman, mesaj de luptă înainte de FCSB – Universitatea Craiova

Florinel Coman a transmis un mesaj de luptă înainte de meciul FCSB – Universitatea Craiova, din prima etapă a play-off-ului Ligii 1. Roş-albaştrii sunt pe locul 3 în clasament după sezonul regulat. Mai au trei puncte de recuperat faţă de Farul şi CFR Cluj, după înjumătăţire.

Reclamă

În sezonul regulat, jucătorii lui Mihai Pintilii nu au reuşit să o învingă pe gruparea din Bănie. A fost 2-1 în tur şi 1-1 pe Arena Naţională. FCSB – Universitatea Craiova e sâmbătă, de la ora 20:00, LIVE TEXT pe AS.ro.

„Salut, băieţi. Vă aşteptăm în număr cât mai mare sâmbătă să fiţi alături de noi, pentru că începe play-off-ul. Ştiţi cu toţii care este obiectivul. Trebuie să câştigăm primul meci şi să o ţinem tot aşa până la final. Forza Steaua!„, a spus Florinel Coman.

Mihai Stoica i-a dat replica finală lui Leo Strizu

Mihai Stoica i-a dat replica finală lui Leo Strizu. Managerul general de la FCSB i-a transmis o nouă „săgeată” fostului antrenor principal al vicecampioanei. Strizu a dat de înțeles că și-a dat demisia de la clubul lui Gigi Becali din cauza lui Mihai Stoica. MM a auzit declarațiile lui Strizu și l-a „taxat” pe tehnician.

Reclamă 4 / 0/3

Leo Strizu a dat detalii din interiorul clubului după ce a plecat de la FCSB. În plus, fostul antrenor al roș-albaștrilor a făcut dezvăluiri umilitoare despre managerul general. El a dezvăluit că, la o petrecere, MM s-a îmbătat și a băut dintr-un pantof.

„Am pus o licență pe bancă și uite ce probleme am avut cu el. Voia să antreneze, săracul. El nu putea să vorbească, dar voia să antreneze.

Trebuie ca Federația să vină în sprijinul ideii ca cei buni să poată antrena, dar asta bineînțeles că nu se va întâmpla pentru că e vorba de Steaua (n.r. – FCSB)”, a spus Mihai Stoica, într-un live de pe TikTok.

Recomandări
  • Lucian Filip: „Pornim cu şansa a treia la titlu”
  • Săptămâna mega-finalei America Express, de duminică 19 Martie, până duminică 26 Martie. Duminică 20.00, Luni, Marți, Miercuri 20.30 și Duminică 20.00 doar pe Antena 1 și AntenaPLAY

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:20 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole-position în Marele Premiu al Chinei! Cursa e duminică (10:00) pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! 10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” Vezi toate știrile
Citește și