Închide meniul

Lucian Filip l-a lăudat pe Malcom Edjouma după FCSB – Sepsi 1-0: „E cel mai în formă, imprevizibil şi poate decide un meci!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 12 martie 2023, 23:43

Lucian Filip l-a lăudat pe Malcom Edjouma după FCSB – Sepsi 1-0: „E cel mai în formă, imprevizibil şi poate decide un meci!

Lucian Filip l-a lăudat pe Malcom Edjouma

Captură Antena Sport

  • FCSB – Sepsi 1-0
  • FCSB a terminat pe locul 3 sezonul regular

Lucian Filip l-a lăudat pe Malcom Edjouma după FCSB – Sepsi 1-0. FCSB a terminat pe locul 3 sezonul regular, după ce a învins Sepsi cu scorul de 1-0. Octavian Popescu a marcat singurul gol al partidei de pe Arena Naţională. Astfel, FCSB a re de recuperat 3 puncte faţă de Farul, care intră în playoff cu 32 de puncte.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB are, însă, un mare dezavantaj. Beneficiază de rotunjirea puncte, caz în care la egalitate de puncte cu echipa lui Hagi va fi dezavantajată.

Lucian Filip l-a lăudat pe Malcom Edjouma după FCSB – Sepsi 1-0

Lucian Filip a avut cuvinte de laudă atât pentru Octavian Popescu, cel care a decis meciul, dar şi pentru Malcom Edjouma. De asemenea, Filip a vorbit la superlativ şi despre cei doi fundaşi care au jucat, Iulian Cristea şi Dawa.

A fost un pic spectacol. Cred că ei nu au avut nicio ocazie de gol. Un rezultat fragil, dar eficient. Şi fanii voiau să marcăm mai multe goluri, dar victoria rămâne victoria. Lotul e mare, competiţia e mare, trebuie să joace cei mai în formă jucători. Ambii fundaşi centrali au jucat fără greşeală. Am făcut pasul înapoi, i-am lăsat puţin să joace, dar nu au avut ocazii. Arătăm bine, echipa a intrat cu încredere, nu a fost apăsată de rezultatul de la UTA.

Este cel mai în formă jucător de la noi, este imprevizibil şi poate decide un meci. Mă bucur pentru Tavi Popescu, dar mai mult mult mă bucurăm faza. Jucătorii au fost altruişti şi au pasat ca o echipă mare. Tavi oricând poate să îţi câştige un meci. Va fi un meci greu, se anunţă cel mai spectaculos playoff de până acum. Atu-ul nostru este jocul, trebuie să ne aducem aminte că am venit de pe locul 14 şi echipa arată bine în acest moment„, a spus Lucian Filip după FCSB – Sepsi 1-0.

Reclamă

FCSB – Sepsi 1-0. Victorie muncită pentru echipa lui Mihai Pintilii

FCSB a învins duminică, pe teren propriu, scor 1-0, formaţia covăsneană Sepsi OSK, într-un meci din ultima etapă a sezonului regular al Ligii 1.

Pe Arena Naţională, bucureştenii au deschis scorul în minutul 21. A fost o gafă a lui Mark Tamas, gafă de care a profitat Florinel Coman, apoi balonul a ajuns la Olaru şi acesta a pasat pentru Octavian Popescu, care a înscris. În repriza secundă gazdele au făcut pasul înapoi şi covăsnenii au avut mai multă libertate, dar jocul nu a mai avut cursivitatea din prima parte.

FCSB a învins cu 1-0 şi încheie sezonul regular pe locul 3, cu 57 de puncte. Sepsi este pe poziţia a şaptea, cu 39 de punct, un punct mai puţin decât FCU Craiova, şi aşteaptă duelul de joi, cu oltenii pentru a stabili ultima echipă calificată în play-off-ul Ligii 1.

Reclamă 4 / 0/3

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:54 Tabloul semifinalelor din UEFA Champions League! Dueluri stelare pentru finala de pe Wembley 0:49 Manchester City – Real Madrid 1-1 (3-4 d.l.d) și Bayern – Arsenal 1-0! Dramatism în sferturile Ligii! Se știu semifinalistele 17
apr.
23:57
Câţi bani a câştigat Corvinul Hunedoara, după calificarea istorică în finala Cupei României
17
apr.
23:25
„S-ar potrivi!” Mesaj clar despre posibilul transfer de vis al lui Dennis Man la Borussia Dortmund
17
apr.
23:20
Corona Brașov este campioana României la hochei! Echipa de sub Tâmpa a reușit o „triplă” istorică
17
apr.
22:55
Anunţ teribil pentru Simona Halep! Motivul pentru care ar putea să nu primească wild card la Roland Garros
17
apr.
22:41
Sorin Cârțu l-a luat la țintă pe jucătorul dorit de Gigi Becali la FCSB! Avertisment pentru patronul roș-albaștrilor
17
apr.
22:12
Bernadette Szocs – Manyu Wang, LIVE VIDEO (13:00, AntenaPLAY), în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024
17
apr.
22:07
„Finalele se câștigă!” Florin Maxim a uimit pe toată lumea după ce Corvinul s-a calificat în finala Cupei României!
17
apr.
21:37
Cum le-a dat Corvinul o lovitură uriașă cluburilor din playoff! Ce înseamnă calificarea echipei din Liga a 2-a în finala Cupei
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Gigi Becali poate rămâne fără un titular la FCSB
Liga 1 • 17 apr., 21:30
Gigi Becali poate rămâne fără un titular! Jucătorul de la FCSB care este dorit de „un club mare”
Câte bilete s-au vândut la derby-ul FCSB - Rapid!
Liga 1 • 17 apr., 19:41
Câte bilete s-au vândut la derby-ul FCSB – Rapid! „Erupe” Arena Națională la meciul care poate decide campioana din Liga 1
Vali Crețu "a distrus-o" pe Rapid chiar înainte de derby!
Liga 1 • 17 apr., 18:31
„Nu mă gândeam că e contracandidată!” Vali Crețu „a distrus-o” pe Rapid chiar înainte de derby! Cum i-a ironizat pe giuleșteni
Adrian Ilie, în timpul unui meci de fotbal.
Liga 1 • 17 apr., 16:35
„Echipă de Europa!” Adrian Ilie, sfat imens pentru Gigi Becali! Cum poate deveni FCSB o forță, după plecarea lui Florinel Coman
Mihai Stoica, uluit de un titular al lui Edi Iordănescu din România - Irlanda de Nord 1-1
Liga Campionilor • 17 apr., 10:48
„Se petrec multe sub ochii lui Horațiu!” Aroganţa supremă a lui Mihai Stoica, după ce Atletico Madrid a fost eliminată din Ligă