Închide meniul

FCSB – Sepsi 1-0. Octavian Popescu a marcat golul victoriei pentru roș-albaștri! Vicecampioana va începe play-off-ul de pe locul 3

Alexandru Ivan Publicat: 12 martie 2023, 22:55

Reclamă
FCSB – Sepsi 1-0. Octavian Popescu a marcat golul victoriei pentru roș-albaștri! Vicecampioana va începe play-off-ul de pe locul 3

Octavian Popescu a deschis scorul în FCSB - Sepsi 1-0

Hepta

FCSB – Sepsi 1-0. Octavian Popescu a marcat golul victoriei pentru roș-albaștri, în minutul 21. „Perla” vicecampioanei a profitat de o greșeală uriașă comisă în defensiva covăsnenilor și a dat lovitura pe Arena Națională, în ultima etapă a sezonului regular.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Grație succesului obținut în fața lui Sepsi, echipa patronată de Gigi Becali va începe play-off-ul de pe locul 3.

FCSB – Sepsi 1-0. Octavian Popescu a marcat golul victoriei pentru roș-albaștri!

FINAL. FCSB – Sepsi 1-0. Formația lui Mihai Pintilii se impune la limită în meciul de pe Arena Națională.

Min. 46: A început a doua repriză!

Min. 45: FINAL DE PRIMĂ REPRIZĂ! 

Reclamă

Min. 37: Ocazie FCSB! Malcom Edjouma a tras de la marginea careului, însă mingea a trecut de puţin pe lângă poartă!

Min. 20: GOOOL FCSB! Octavian Popescu a deschis scorul, după o gafă uriaşă în apărarea celor de la Sepsi. Mark Tamaş i-a pasat direct lui Coman, acesta i-a trimis mingea lui Olaru. Căpitanul celor de la FCSB i-a pasat lui Octavian Popescu, iar acesta a trimis mingea în poarta goală.

Min. 6: Ocazie FCSB! Acţiune superbă a lui Malcom Edjouma, acesta a centrat în forţă pentru Compagno, dar devierea atacantului italian a fost blocată de Niczuly.

Reclamă 4 / 0/3

Min. 2: Denis Ciobotariu a primit cartonaşul galben, după un fault asupra lui Octavian Popescu. Lovitura liberă a rămas fără rezultat.

Min. 1: A început meciul!

FCSB – Sepsi LIVE TEXT | Echipele de start

Echipele de start:

FCSB: Târnovanu – Sorescu, Dawa, Cristea, Radunovic – Edjouma, Șut, Olaru – Coman, Compagno, Oct. Popescu

Rezerve: Vlad, Crețu, Miculescu, Tamm, Ov. Popescu, Oaidă, Pantea, Radaslavescu, Cordea

Sepsi: Niczuly – Ciobotariu, Bălașa, Tamaș, Dumitrescu – Aganovic, Păun, Matei, Gheorghe – Safranko, Rondon

Rezerve: Began, Dimitrov, Ninaj, Ispas, Papa, Junior, Rodriguez, Achahbar, Tudorie

Reclamă

Ce derby-uri se joacă în play-off

După 2-1 cu Rapid, Farul e sigură de primul loc la finalul sezonului regulat. CFR Cluj a încheiat pe poziția secundă, iar FCSB completează podiumul. Pe locul al patrulea e Universitatea Craiova, iar Rapid ocupă poziția a cincea. Locul al șaselea se va decide între Sepsi și FC U Craiova 1948.

Chiar dacă o parte din echipe mai au de jucat în ultima etapă din sezonul regulat, pozițiile menționate mai sus nu se mai pot modifica. În prima etapă, primul mare derby este FCSB – Universitatea Craiova. Tot în aceeași etapă se joacă CFR Cluj – Rapid.

FCSB – CFR Cluj se va juca în etapa a treia. Rapid – FCSB va avea loc în etapa a cincea, la fel și Farul – CFR Cluj.

În șase din cele șapte ediții de Liga 1 de când există sistemul cu play-off/play-out, echipa care a câștigat sezonul regulat s-a încoronat campioană la finalul play-off-ului. Singura excepție a fost FCSB, în 2021.

Toate calculele după ce s-a decis rejucarea partidei Sepsi – FC U Craiova

Dacă FC U Craiova va câştiga partida cu Hermannstadt, iar Sepsi învinge pe FCSB, atunci echipa lui Mititelu trebuie să obţină cel puţin o remiză pentru a fi sigură de locul din playoff.

Sepsi poate juca la egal partida cu FC U Craiova doar în cazul în care va câştiga partida cu FCSB, iar echipa lui Nicolo Napoli nu va reuşi să ia cele 3 puncte cu Hermannstadt. În meciul tur, oltenii s-au impus cu 1-0 şi va fi avantajată de meciurile directe.

FC U Craiova poate obţine calificarea în playoff înaintea rejucării partidei dacă va câştiga cu Hermannstadt, iar Sepsi va pierde cu FCSB. În acest caz, FC U Craiova ar avea 43 de puncte, iar Sepsi ar rămâne cu 39 de puncte.

Adrian Mititelu a dezvăluit ce le-a zis jucătorilor de la FC U Craiova 1948 după ce a aflat că duelul cu Sepsi se va rejuca. Oltenii au ajuns acum pe locul 6 și sunt la mâna lor pentru a rămâne pe poziție de play-off.

”Şi băieţii… am fost azi la ei, le-am spus că am câştigat o bătălie, care ar putea să fie două ‘cartuşe’ pentru intrarea în play-off.

Au prime între 5.000 şi 15.000 de euro de jucător, pentru accederea în play-off. Au prime din contract, cea pentru intrarea în play-off e destul de consistentă pentru fiecare”, a spus Mititelu, citat de orangesport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:30 LIVE VIDEOSlovenia – România se joacă ACUM, în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” Vezi toate știrile
Citește și