Închide meniul

Luis Phelipe, reacție de senzație după transferul la FCSB. L-a descris pe Gigi Becali: „E un om foarte agitat”

Alex Ioniță Publicat: 10 decembrie 2023, 11:28

Reclamă
Luis Phelipe, reacție de senzație după transferul la FCSB. L-a descris pe Gigi Becali: E un om foarte agitat”

Luis Phelipe e gata să lupte pentru un loc de titular la FCSB

Luis Phelipe / Hepta

Luis Phelipe a avut o reacție de senzație după transferul la FCSB. Atacantul care va ajunge în lotul vicecampioanei a vorbit despre patronul „roș-albaștrilor”, Gigi Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pentru transferul tânărului brazilian, latifundiarul din Pipera a plătit suma de 200.000 de euro. De asemenea, cei de la Poli Iași și-au păstrat și 20 de procente dintr-un eventual viitor transfer.

Luis Phelipe, reacție de senzație după transferul la FCSB. Ce a spus despre Gigi Becali

După ce a fost transferat de FCSB, Luis Phelipe a dezvăluit faptul că știe multe lucruri despre Gigi Becali, patronul echipei. Brazilianul l-a caracterizat pe latifundiar în câteva cuvinte, iar mesajul acestuia este de-a dreptul senzațional:

„Am auzit și văzut foarte multe (n.r. despre Gigi Becali). E un om foarte agitat, în sensul de energic, e un tip foarte intens, pune multă pasiune în tot ceea ce face, cere mereu socoteală jucătorilor.

E benefic acest lucru pentru că, în felul acesta, noi, jucătorii, nu ajungem să ne culcăm pe o ureche. O să căutăm, mereu, să ne perfecționăm. Sunt pregătit pentru tot ce urmează, inclusiv pentru relația cu domnul Becali.”, a spus Luis Phelipe, potrivit prosport.ro.

Reclamă

Transferul lui Luis Phelipe va fi înregistrat pe data de 16 ianuarie. Atunci se va deschide, în mod oficial, perioada de transferuri a Ligii 1.

În momentul de față, atacantul brazilian este cotat la suma de 350.000 de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

Gigi Becali îl ameninţă deja pe Luis Phelipe

Gigi Becali îl ameninţă deja pe Luis Phelipe, atacantul celor de la Poli Iaşi care a semnat deja cu FCSB. Becali spune că acesta va pleca în cazul în care nu va da randament.

Reclamă 4 / 0/3

Luis Phelipe are de ce să se teamă, după ce a semnat cu FCSB. Becali i-a transmis că trebuie să se impună rapid în echipă. În caz contrar, acesta va pleca de la echipă.

„Eu îi încerc. Tot ce văd interesant îi iau și îi încerc. E bun, rămâne. Nu e bun, pleacă. Eu îi iau și îi încerc la mine”, a spus Gigi Becali la sport.ro.

De asemenea, Phelippe va avea o clauză uriașă la FCSB. Oficialii grupării „roș-albastre” s-au asigurat că brazilianul nu va putea fi transferat de o altă echipă în viitorul apropiat. Phelipe a fost transferat de echipa pregătită de Elias Charalambous în schimbul sumei de 200.000 de euro. Acesta urmează să se alăture noilor săi colegi de la data de 1 ianuarie a anului 2024.

Potrivit informațiilor oferite de fanatik.ro, Luis Phelipe va avea o clauză de 15 milioane de euro, atunci când va ajunge în lotul celor de la FCSB. De asemenea, acesta a semnat un contract valabil pe 4 ani cu vicecampioana României.

Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:15 Rapid – FCSB LIVE TEXT (21:00). Campioana aduce rezervele la derby. Giuleștenii, fără victorie în play-off. Echipele probabile 13:52 VIDEOLarry Ten Voorde a câștigat cursa Porsche Mobil 1 Supercup Imola 2024, live în AntenaPLAY! 13:41 Atacantul dorit de Gigi Becali semenază în Liga 1! Care este clubul care s-a înțeles cu jucătorul 13:17 Oțelul – U Cluj LIVE SCORE (14:30). Duel „de foc” în barajul pentru cupele europene. Echipele probabile 12:50 Marele Premiu de Formula 1 de la Imola e în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY duminică, de la 15:45. Verstappen pleacă primul 12:31 Oleksandr Usyk a ajuns la spital după victoria cu Tyson Fury! A revenit la Kingdom Arena pentru conferinţa de presă 12:16 VIDEOIncidente uluitoare la cursa de Formula 2 de la Imola! Amaury Cordeel și Pepe Marti, lăsați în 3 roți la pit stop 12:03 VIDEOIsack Hadjar a câștigat Cursa de Formula 2 de la Imola! Performanță de senzație pentru pilotul de la Campos Racing 11:43 „Ce se întâmplă cu Steaua?” Miodrag Belodedici a tranșat conflictul dintre CSA și FCSB! Ce explicație le-a dat sârbilor 11:33 Ce a spus antrenorul lui Alaves despre Ianis Hagi, după ce Prinţul a atins mingea de trei ori în meciul cu Getafe Vezi toate știrile
Citește și