Închide meniul

Lupta la titlu în Liga 1, afacere în doi! Helmut Duckadam: ”Doar FCSB o poate opri pe CFR Cluj!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 30 iunie 2022, 23:50

Lupta la titlu în Liga 1, afacere în doi! Helmut Duckadam: ”Doar FCSB o poate opri pe CFR Cluj!”

Lupta la titlu, afacere în doi

Darius Olaru şi Ciprian Deac, în echipa ideală / SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Lupta la titlu în Liga 1 va fi o afacere în doi între FCSB și CFR Cluj. O spune marele Helmut Duckadam, care nu le dă nicio șansă Rapidului și Universității Craiova.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Eroul de la Sevilla” este ferm convins că singura echipă care poate opri hegemonia echipei lui Dan Petrescu este FCSB. CFR Cluj s-a încoronat campionă în Liga 1 în ultimele 5 sezoane.

Lupta la titlu în Liga 1, afacere în doi între FCSB și CFR Cluj

„Mi-ar plăcea să cred că va fi oprită dominația CFR-ului, dar cred că tot ei sunt favoriți. Singura care va putea să o oprească pe CFR este tot FCSB. Eu cred că Universitate Craiova nu va reuși. 

A rămas cu același lot de jucători, îl știm, au avut perioade mai bune, mai puțin bune. Cred că lupta la campionat se va da între CFR Cluj și FCSB”, a declarat Helmut Duckadam, potrivit sport.ro.

Gigi Becali, mesaj „războinic” pentru CFR Cluj înaintea noului sezon

Gigi Becali a avut un mesaj clar pentru rivalii de la CFR Cluj înaintea noului sezon din Liga 1, care va începe pe 16 iulie. Patronul FCSB spune că echipa sa este „cu 3 clase” pentru campioana din ultimele 5 sezoane. Latifundiarul din Pipera consideră că, la fel ca în sezonul trecut, lupta pentru trofeu se va da între FCSB, CFR Cluj și Universitatea Craiova.

Reclamă

Gigi Becali a început deja „războiul” declarațiilor, cu mai bine de două săptămâni înaintea debutului noului sezon din Liga 1.

„(N.r. – Despre CFR Cluj) Îşi permit să cheltuie nişte bani că joacă în Europa League, dacă nu sigur în Conference League. Noi avem 100% şanse la campionat, suntem 3 clase peste ei valoric.

Peste CFR, că noi cu CFR ne batem. Anul ăsta mai avem încă 10% în plus, VAR-ul. Va fi exact aceeaşi luptă care a fost anul ăsta. FCSB, CFR Cluj, Craiova, în ordinea asta. Eu aşa cred. Asta va fi lupta la titlu”, a spus Gigi Becali, pentru digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali „sparge banca” pentru un transfer de titlu la FCSB

Gigi Becali s-a răzgândit şi „sparge banca” pentru un nou transfer la FCSB. Mihai Stoica a anunţat că un nou jucător va veni la vicecampioană pentru a-l înlocui pe Valentin Gheorghe, recent transferat la Umraniyespor.

„Suma (n.r – pentru Valentin Gheorghe) e ok și putem să aducem un jucător pe poziția lui, să îl dublăm pe Cordea. Da, va veni cineva pe partea dreaptă. Nu știm încă, se discută. Noi mai avem varianta Musi. El e un jucător pe care nu putem să-l blocăm, trebuie să-l împingem. El poate să joace orice în spatele vârfului, chiar și inter.

Poziția lui de bază e atacant lateral stânga  (n.r – Înlocuitorul lui Valentin Gheorghe) Va veni din străinătate. Încă nu l-am căutat, a fost o discuție. Am vorbit cu Gigi și pot să-l contactez. O să vedem, n-are niciun sens să vorbim de nume. Noi nu aducem străini. E un român care nu joacă în România. E de picior drept, dar mai dă și cu stângul”, a declarat Mihai Stoica, potrivit orangesport.ro.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și