Închide meniul

„M-a sunat cineva de la City pentru un jucător din România” Adrian Ilie, dezvăluiri fabuloase: „Am crezut că fac glume”

Bogdan Stănescu Publicat: 25 iulie 2024, 8:46

Reclamă
„M-a sunat cineva de la City pentru un jucător din România Adrian Ilie, dezvăluiri fabuloase: „Am crezut că fac glume

"M-a sunat cineva de la City pentru un jucător din România" Adrian Ilie, dezvăluiri fabuloase

Adrian Ilie, în timpul unui interviu / Antena Sport

Adrian Ilie a făcut dezvăluiri fabuloase despre transferul unui jucător din Liga 1. „Cobra” a povestit cum a primit un telefon din partea cuiva de la Manchester City.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fusese sunat pentru transferul lui Quenten Martinus de la FC Botoşani la Yokohama Marinos. De altfel, transferul s-a şi realizat, în 2016, pentru 150.000 de euro. Între timp, Martinus s-a retras din activitate.

„M-a sunat cineva de la City pentru un jucător din România” Adrian Ilie, dezvăluiri fabuloase: „Am crezut că fac glume”

”Mă sună cineva de la Manchester City pentru Martinus de la Botoșani, când a plecat la Yokohama Marinos, și îmi zice: ‘Mă interesează un jucător din România’. M-am uitat la telefon, am văzut că scria City și m-am gândit că au greșit numărul.

Îl mai întreb o dată de cine se interesează și îmi zice: ‘E un băiat la voi, Martinus’ și îi zic: ‘Să joace la City?’ și el îmi răspunde: ‘Da, să-l luăm la noi’. Iar m-am uitat la telefon, am crezut că ăștia fac glume.

Și după aia mi-a explicat că nu-l lua pentru ei, ci pentru echipa din Japonia, la Yokohama Marinos. Și atunci i-am spus: ‘Așa mai merge’”, a povestit Adrian Ilie la fanatik.ro.

Reclamă
Reclamă 4

Quenten Martinus (33 de ani) a fost internaţional al statului Curacao. El a evoluat şi pentru naţionalele U16 şi U18 ale Olandei. Martinus s-a retras din activitate în acest an. Ultima echipă la care a evoluat a fost TOP Oss, din Olanda.

Yokohama Marinos, echipă care a putut fi văzută sezonul trecut LIVE în AntenaPLAY, în Liga Campionilor Asiei, a făcut un profit considerabil cu Martinus. L-a transferat de la FC Botoşani în 2016 pentru numai 150.000 de euro şi l-a vândut în 2018, la Urawa Reds, pentru 2.5 milioane de euro. Şi Urawa a putut fi urmărită sezonul trecut în AntenaPLAY, în Liga Campionilor Asiei.

„Cobra” Adrian Ilie a „mușcat” dintr-un titular de la FCSB: „Nu l-am văzut cu Maccabi”. Reacția imediată a lui Marius Șumudică

„Cobra” Adrian Ilie a „mușcat” dintr-un titular de la FCSB, după meciul cu Maccabi Tel Aviv, scor 1-1, din prima manșă a turului 2 preliminar al UEFA Champions League.

Reclamă

Meciul decisiv Maccabi Tel Aviv – FCSB va fi pe 31 iulie, de la ora 21:00, în format LIVE VIDEO pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Adrian Ilie, fostul mare atacant al Stelei, nu l-a menajat pe Daniel Popa.

Din punctul meu de vedere, Popa este jucător bun pentru prima ligă, dar de mijlocul clasamentului. Eu nu l-am văzut aseară, cu Maccabi. Chiar nu l-am văzut.

De la mijlocul clasamentului l-a luat, poate să dea multe goluri în Liga 1, dar nu și în cupele europene”, a spus Adrian Ilie pentru sursa citată mai sus.

Și Șumudică l-a „taxat” pe atacantul de 29 de ani, transferat cu 300.000 de euro de la U Cluj.

Popa nu se regăsește, am avut mare încredere în el. El a pierdut primele 3 mingi… știi ce se întâmplă la FCSB! De ce să nu îți faci viața ușoară? Ștefănescu la fel, încă este în urmă mult față de ceea ce a fost la Sepsi”, a declarat și Marius Șumudică.

 

Ce rezultat va fi la Maribor - Universitatea Craiova?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:02

VideoUltrașii din Bănie și-au ieșit din minți, după Maribor – Universitatea Craiova 2-0. Jucătorii pe care îi cer dați afară!

0:01

Costel Gâlcă, discurs clar după Maribor – Universitatea Craiova 2-0: „Nu e imposibil, putem să întoarcem rezultatul!”

23:34 25 iul.

EXCLUSIV„Maccabi nu e Manchester City!” Jugurtha Hamroun, convins că FCSB nu va avea emoţii în returul din Ungaria: „Toţi banii pe ei!”

23:06 25 iul.

Florin Maxim, discurs tare după ce Corvinul a obţinut un nou rezultat istoric în Europa: „Doar la noi se pun întrebările astea!”

23:00 25 iul.

Programul complet al sportivilor români la Jocurile Olimpice 2024

23:00 25 iul.

VIDEOMaribor – Universitatea Craiova 2-0. Dezastru pentru olteni în Conference League! Meciul a fost în AntenaPLAY și pe Antena Stars

1 FotoIubita lui Denis Alibec și-a uluit fanii. Fosta gimnastă Anca Surdu, o nouă imagine virală alături de starul naționalei! 2 Cum ar putea arăta primul 11 al Universităţii Craiova în duelul cu Maribor (Antena Stars şi AntenaPLAY, 21:15) 3 Adrian Mutu l-a sfătuit pe Gigi Becali să transfere un jucător, înainte de Maccabi Tel Aviv – FCSB: „Ar fi un mare plus” 4 Mutarea de zeci de milioane de euro care i-a fost propusă lui Gigi Becali: „Se duce în grupele Ligii Campionilor” 5 Dosar penal pentru Gică Craioveanu după ce a fost prins la volan cu permisul suspendat 6 Cotele specialiştilor, înaintea duelului Maribor – Universitatea Craiova, transmis în AntenaPLAY şi pe Antena Stars (21:15)
Citește și