Închide meniul

„M-am cam săturat!” Gigi Becali, anunţ despre viitorul lui Risto Radunovic la FCSB: „Gata!”

Alex Masgras Publicat: 1 iunie 2024, 19:02

Reclamă
„M-am cam săturat! Gigi Becali, anunţ despre viitorul lui Risto Radunovic la FCSB: „Gata!

Gigi Becali, anunţ despre viitorul lui Risto Radunovic la FCSB: "Gata!"

Gigi Becali şi Risto Radunovic / Colaj Profimedia

Gigi Becali a făcut un anunţ despre viitorul lui Risto Radunovic la FCSB. Patronul roş-albaştrilor s-a săturat să vorbească despre situaţia muntenegreanului şi aşteaptă ca acesta să ia o decizie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Risto Radunovic, care mai are contract cu campioana României până în luna ianuarie, a primit o propunere de prelungire a contractului din partea lui Gigi Becali.

„M-am cam săturat!” Gigi Becali, anunţ despre viitorul lui Risto Radunovic la FCSB: „Gata!”

Dacă va semna noul contract, Risto Radunovic va câştiga 15.000 de euro la FCSB, cu 5.000 de euro mai mult decât ce încasează în prezent.

Acum, Gigi Becali aşteaptă ca fundaşul muntenegrean să ia o decizie în privinţa viitorului său şi spune că nu se roagă de nimeni să rămână la FCSB:

„Sincer, m-am cam săturat să tot vorbim despre Radunovic. Toată ziua mă tot întrebați despre el. Ce problemă să fie cu el? Acolo am adus deja un om, iar cu Radunovic s-a vorbit și i s-a propus o prelungire.

Reclamă
Reclamă 4

Nu stăm să ne rugăm de nimeni. El mai are contract până la iarnă, iar apoi e liber să plece unde vrea. S-a vorbit o dată cu el, ce vreți să tot facem? Gata!”, a declarat Gigi Becali, potrivit prosport.ro.

FCSB a pierdut la FIFA procesul cu Galatasaray! Ce reclama clubul patronat de Gigi Becali

FCSB a pierdut la FIFA procesul cu Galatasaray! Clubul patronat de Gigi Becali reclama că mai are de încasat o sumă în urma transferului lui Olimpiu Moruţan.

Este vorba despre un bonus de 1 milion de euro. FCSB susţinea că în contractul de transfer exista o clauză de 1 milion de euro în cazul în care Galatasaray evolua în grupele Ligii Campionilor.

Reclamă

Galatasaray a fost prezentă în grupele Ligii Campionilor, dar clubul turc a refuzat să vireze banii, motivând că Moruţan nu se mai afla sub contract cu Galata în momentul calificării în grupele Ligii Campionilor.

Galatasaray a câştigat la FIFA. Clubul patronat de Gigi Becali trebuie să achite costurile de judecată, în valoare de 20.000 de euro.

„Jucătorul a fost transferat la Ankaragucu pe 20 august, iar calificarea (n.r – în grupele UEFA Champions League) a fost obținută pe 29 august. Clauza nu s-a activat, iar suma nu trebuie plătită”, şi-a motivat judecătorul decizia.

Cine va câştiga Marele Premiu al Austriei?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
23:36

„S-au calificat cu stil!” UEFA a analizat „la sânge” naţionala lui Edi Iordănescu! Care a fost momentul „culminant” de la EURO

23:12

Adrian Mutu cere o schimbare majoră în echipa naţională, înaintea meciului cu Olanda: „Putem să facem asta!”

23:06

Cursa de sprint din Marele Premiu al Austriei va fi în direct pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 13:00)

22:49

„Aproape îmi spune ‘tată'” Pepe, mesaj savuros despre un coleg de la naţională! Ce a spus despre Cristiano Ronaldo

22:34

Giovanni Becali a numit jucătorul care va fi titular de bază la echipa națională! Numele rostit de impresar

22:08

Neil Lennon, prima înfrângere pe banca Rapidului! Giuleștenii au pierdut amicalul cu Celje, campioana din Slovenia

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 3 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 4 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024
Citește și