Închide meniul
Video

„Mă bucur că a suferit!” Florinel Coman a dezvăluit ce s-a întâmplat în vestiar, după ce Nana Antwi a început să plângă

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 25 februarie 2024, 23:43

Florinel Coman a dezvăluit ce s-a întâmplat în vestiar, după ce Nana Antwi a început să plângă

Florinel Coman şi Nana Antwi / Colaj AS.ro/Orange Sport

Florinel Coman a dezvăluit ce s-a întâmplat în vestiar, după ce Nana Antwi a fost eliminat şi a început să plângă chiar pe teren. Titularizat în premieră, fundaşul ghanez a văzut cartonaş roşu în minutul 16 al meciului FCSB – FC Botoşani, scor 3-2, din etapa a 27-a a Ligii 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nana Antwi şi-a lăsat echipa în inferioritate şi s-a prăbuşit emoţional la vestiare. A plâns în hohote şi la pauza meciului, dar a primit mesaje de încurajare de la coechipieri.

Florinel Coman a dezvăluit ce s-a întâmplat în vestiar, după ce Nana Antwi a început să plângă

Am vorbit cu toţii cu Nana, am fost cu toţii la el la pauză. Era supărat, l-am îmbărbătat. Mă bucur că a suferit foarte mult că a luat acel cartonaş, avem nevoie de oameni ca el„, a declarat Florinel Coman la zona mixtă.

„Mbappe” Coman s-a bucurat că Rapid s-a încurcat şi că a rămas la 10 puncte în spatele FCSB-ului. Este sigur că titlul nu mai poate fi ratat.

Dacă FC Botoşani joacă cu dăruirea pe care a avut-o la meciul acesta, va lega foarte multe victorii. (Reporter: A fost doar dăruirea sau şi arbitrajul?) Şi arbitrajul, părerea mea. Nu vorbesc de cartonaşele pe care le-a acordat… aşa, cum a luat el deciziile în unele momente. Mi s-a părut că… chiar dacă nu are constanţă, i-a fost foarte greu.

Reclamă

Păi la mine e piedică şi mă aruncă cu capul în genunchi şi primesc galben. Nu i-am spus nimic, ferească Dumnezeu, nu ne-am certat. În fine. Ce mi-a spus? ‘Dă-i drumul’!

Am fost puţin răutăcios… eu când înjur, sunt toate camerele pe mine. În timpul meciului ce vrei să fac? Sunt nervos! Dacă nu ai nervi, stai acasă, nu vii la fotbal.

A fost un weekend frumos pentru noi, plăcut, să ţinem diferenţa asta până în play-off şi de acolo cred eu că vor fi meciuri cu presiune pe care ştim să le gestionăm. Pe hârtie, program dificil este pentru cei care joacă cu noi. Pe teren, aţi văzut şi în această seară, trebuie să nu mai facem greşeli„, a mai spus Florinel Coman.

Reclamă 4 / 0/3

„Racheta” Nana Antwi, cartonaş roşu la primul meci ca titular la FCSB

Nana Antwi a fost trimis încă din primul minut în meciul cu ultima clasată, de pe Arena Naţională. Fundaşul dreapta a făcut o eroare uriaşă în momentul în care a încercat să respingă o minge. Nu a nimerit balonul şi l-a faultat pe Lopez.

Arbitrul Cătălin Buși a fluierat fault şi a acordat imediat cartonaş galben. Jucătorii lui FC Botoşani au protestat vehement şi au cerut eliminarea lui Antwi, pe motiv că era ultim apărător.

„Centralul” a aşteptat indicaţii din cabina VAR şi a fost chemat de Cristina Mariana Trandafir la marginea terenului, pentru a revedea faza. După ce a urmărit reluările, Cătălin Buşi l-a eliminat pe Antwi.

În momentul în care a părăsit terenul, Antwi şi-a ridicat tricoul şi a început să plângă. Fundaşul ghanez s-a prăbuşit emoţional după ce şi-a lăsat echipa în inferioritate numerică.

Cum arată clasamentul actualizat al Ligii 1:

1. FCSB – 58 puncte
2. CFR Cluj – 48 puncte
3. Rapid – 48 puncte
4. Farul – 41 puncte
5. Universitatea Craiova – 39 puncte
6. Hermannstadt – 37 puncte
7. UTA – 37 puncte
8. Petrolul – 35 puncte
9. U Cluj – 34 puncte
10. Sepsi – 33 puncte
11. Oţelul – 32 puncte
12. FCU Craiova – 30 puncte
13. Poli Iaşi – 30 puncte
14. FC Voluntari – 27 puncte
15. Dinamo – 22 puncte
16. FC Botoşani – 20 puncte

FCSB, victorie la limită cu FC Botoşani

Bucureştenii au deschis scorul în minutul 7, prin Florinel Coman, dar gazdele s-au văzut în inferioritate numerică din minutul 18, când Nana Antwi a fost eliminat cu roşu direct. Chiar şi cu un om în minus, FCSB a avut o bară, prin Octavian Popescu, în minutul 25 şi la pauză a fost 1-0 pentru gazde.

Reclamă

Imediat după startul reprizei secunde moldovenii au înscris prin Margiotta, arbitrul Cătălin Buşi a anulat golul, dar l-a acordat după intervenţia VAR şi a fost 1-1 din minutul 48. Juan Kaprof a primit şi el cartonaş roşu, în minutul 57, restabilind egalitatea numerică pe teren. FCSB a pus presiune şi Dawa a înscris cu capul, în minutul 71, gol care a avut nevoie de validarea VAR.

Florinel Coman a înscris din nou în minutul 76 , a făcut 3-1 şi a ajuns la 12 goluri înscrise. Însă Olaru a fost eliminat în minutul 86, după consultarea VAR, iar Ofosu a reuşit să reducă din diferenţă în minutul 90+4, anunţă news.ro.

S-a încheiat 3-2 pentru FCSB, care a ajuns la 58 de puncte şi este lider în Superligă, cu zece puncte în faţa echipelor de pe locurile 2 şi 3. FC Botoşani e pe ultimul loc, cu 20 de puncte.

FCSB: Târnovanu – Antwi, Ngezana, Dawa, Radunovic – Lixandru, Şut, Olaru – Al. Băluţă (Miculescu 87), Oct. Popescu (Radaslavescu 82), Fl. Coman (Ov. Popescu 82). ANTRENOR: Elias Charalambous

FC BOTOŞANI: Ducan – Dimitrov, Sadiku, Celea, Ţigănaşu – I. Filip (Ofosu 77), Dican (Margiotta 46), G. David (Mitrov 46) – Ed. Florescu (Charles Petro 68), E. Lopez (Mouaddib 46), Kaprof. ANTRENOR: Bogdan Andone

Cartonaşe galbene: Fl. Coman 76, Radunovic 90+6 / I. Filip 20, Kaprof 30, Sadiku 36, G. David 38, Celea 80, Mouaddib 80

Cartonaşe roşii: Nana Antwi (FCSB) min. 18, Darius Olaru (FCSB) min. 90+1 / Juan Kaprof (FC Botoşani) min. 56

Arbitri: Cătălin Buşi – Marius Badea, Ionuţ Marius Bobe – Ana Maria Terteleac

Arbitri VAR: Cristina Mariana Trandafir – Ionuţ Coza

Observator: Vasile Bratu

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:00 Rapid – Universitatea Craiova, 20:30, LIVE TEXT. Meci crucial pentru olteni în lupta pentru locul 2. Echipele de start 19:00 Arne Slot, înlocuitorul lui Jurgen Klopp la Liverpool, cale liberă spre Anfield! Anunţul făcut de Fabrizio Romano 18:43 Gigi Becali are concurenţă pentru semnătura jucătorului pe care îl doreşte la FCSB: „I-a făcut o ofertă concretă” 18:32 Statistica îi dă fiori lui Carlos Sainz! La ce scenariu se poate aştepta spaniolul, după plecarea de la Ferrari 18:08 Ronnie O’Sullivan, en-fanfare în sferturile de finală ale Campionatului Mondial! „Racheta” continuă cursa pentru recordul absolut 17:37 Decizia care a „îngropat-o” pe Liverpool! Ce s-a întâmplat de când Jurgen Klopp şi-a anunţat plecarea 16:55 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 29 aprilie 2024 16:48 Iga Swiatek – Sara Sorribes 6-1, 6-0! Liderul mondial, în sferturi la Madrid, după 67 de minute 16:41 Dennis Man a primit verdictul din partea medicilor! Cât va lipsi internaţionalul român 16:35 Dezastru pentru Dinamo! Aflaţi pe loc de retrogradare, „câinii” au mai primit o veste teribilă: „Nu vor mai putea folosi stema” Vezi toate știrile
Citește și