Închide meniul

„Racheta” Nana Antwi, cartonaş roşu la primul meci ca titular la FCSB! A început să plângă la ieşirea de pe teren

Iulian Focșăneanu Publicat: 25 februarie 2024, 20:31 / Actualizat: 25 februarie 2024, 23:27

Reclamă
„Racheta Nana Antwi, cartonaş roşu la primul meci ca titular la FCSB! A început să plângă la ieşirea de pe teren

"Racheta" Nana Antwi, cartonaş roşu la primul meci ca titular la FCSB

Nana Antwi, la ieşirea de pe teren / Captură Orange Sport

„Racheta” Nana Antwi a primit cartonaş roşu la primul meci ca titular la FCSB. Fundaşul ghanez în vârstă de 23 de ani a fost în centrul unei faze controversate în minutul 15 al disputei cu FC Botoşani, din etapa a 27-a a Ligii 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nana Antwi a fost trimis încă din primul minut în meciul cu ultima clasată, de pe Arena Naţională. Fundaşul dreapta a făcut o eroare uriaşă în momentul în care a încercat să respingă o minge. Nu a nimerit balonul şi l-a faultat pe Lopez.

„Racheta” Nana Antwi, cartonaş roşu la primul meci ca titular la FCSB!

Arbitrul Cătălin Buși a fluierat fault şi a acordat imediat cartonaş galben. Jucătorii lui FC Botoşani au protestat vehement şi au cerut eliminarea lui Antwi, pe motiv că era ultim apărător.

„Centralul” a aşteptat indicaţii din cabina VAR şi a fost chemat de Cristina Mariana Trandafir la marginea terenului, pentru a revedea faza. După ce a urmărit reluările, Cătălin Buşi l-a eliminat pe Antwi.

Reclamă

În momentul în care a părăsit terenul, Antwi şi-a ridicat tricoul şi a început să plângă. Fundaşul ghanez s-a prăbuşit emoţional după ce şi-a lăsat echipa în inferioritate numerică.

FCSB o conducea pe FC Botoşani încă din debutul meciului. Florinel Coman a marcat, cu o „scăriţă”, în minutul 6.

Cum a arătat echipa de start a FCSB-ului: Târnovanu – Antwi, Ngezana, Dawa, Radunovic – Lixandru, Șut, Olaru – Băluță, Oct. Popescu, Coman

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali, reacție vehementă după debutul lui Nana Antwi la FCSB

Gigi Becali a avut o reacție vehementă după debutul lui Nana Antwi la FCSB. Fundaşul dreapta ghanez, în vârstă de 23 de ani, a jucat o repriză împotriva lui U Cluj, în etapa a 26-a a Ligii 1. Nu a reuşit să îşi ajute noua echipă să câştige în deplasarea de pe Cluj Arena.

Antwi a intrat după pauză în locul lui Vali Creţu. Jucătorul despre care patronul spunea că este „Rachetă” a primit cea mai mică notă pe sofascore.ro. I-a fost acordat 6.5, notă care a mai fost primită şi de Creţu. Adrian Şut (7.9) şi Ştefan Târnovanu (7.8) au fost remarcaţii roş-albaştrilor.

(n.r. despre Nana Antwi) Nu am avut timp să-l văd. Nu că a jucat prea puțin, mingea a trecut prea puțin pe la el pe acolo.

Olaru, nici el nu a fost în apele lui, a fost răcit. Lui Octavian Popescu azi i-au dat medicamente. Bine că au avut medicamente la ei.

Șut prima repriză (n.r. i-a plăcut), a doua repriză a greșit mingi. Și Ovidiu Popescu mi-a plăcut cu Ngezana. O să iau vârf, dar nu mai e mult și aruncăm artificiile”, a spus Gigi Becali la digisport.ro.

Fundaşul de 23 de ani a fost cumpărat de FCSB în această iarnă pentru 100.000 de euro, în condiţiile în care se afla în ultimele 6 luni de contract la formaţia din Armenia. Alexandru Pantea, celălalt fundaş dreapta al roş-albaştrilor, tocmai a suferit o accidentare gravă, care îl va ţine departe de teren aproximativ 6 luni.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:53 „Dacă faci iar tâmpenia asta…” Basarab Panduru îl avertizează pe Dan Şucu, după „revoluţia” anunţată la Rapid: „Asta e ţurcă” 17:45 Cristina Neagu, discurs războinic înaintea returului infernal cu Metz: „E nevoie de un meci perfect” 17:12 Siyabonga Ngezana a dezvăluit problemele cu care s-a confruntat când a ajuns la FCSB: „A fost primul şoc” 16:40 VIDEOEduard Ionescu, Elena Zaharia şi Ioana Sîngeorzan, victorii pe linie la Saudi Smash 2024, în AntenaPLAY 16:33 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 2 mai 15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor 15:26 Campionatul Mondial de hochei, două super-turnee de tenis de masă şi spectacolul fotbalistic sunt în mai, în AntenaPLAY 15:23 Gică Hagi şi-a fixat obiectivul, înainte de Farul – Sepsi: „Cel mai important!” Cu ce probleme de lot se confruntă 14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj Vezi toate știrile
Citește și