Închide meniul

„Magicianul” Toni Petrea e de neoprit în Liga 1! Doru Popadiuc, hat-trick fabulos în FC Voluntari – Chindia Târgovişte 0-3. A marcat de la jumătatea terenului!

Reclamă

Antena Sport Publicat: 22 octombrie 2022, 19:02

„Magicianul Toni Petrea e de neoprit în Liga 1! Doru Popadiuc, hat-trick fabulos în FC Voluntari – Chindia Târgovişte 0-3. A marcat de la jumătatea terenului!

FC Voluntari - Chindia Târgovişte 0-3

Jucătorii Chindiei Târgovişte, bucurie după marcarea unui gol / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

A fost nebunie în FC Voluntari – Chindia Târgovişte 0-3. Doru Popadiuc a reuşit un hat-trick fabulos, iar echipa lui Toni Petrea a ajuns la al patrulea succes consecutiv în Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Plecat de la FCSB, Toni Petrea face minuni la Chindia Târgovişte. Le-a învins pe Rapid, FC U Craiova 1948 şi CS Mioveni. Ultima „victimă” a fost FC Voluntari, revelaţia sezonului trecut.

FC Voluntari – Chindia Târgovişte 0-3

Doru Popadiuc a reuşit un hat-trick fabulos în duelul cu ilfovenii. A marcat în minutele 14, 68 şi 81, iar ultima reuşită a fost o „bijuterie”. A profitat de faptul că tânărul portar Popa era ieşit din poartă şi a marcat de la jumătatea terenului.

Golurile sale au adus cele trei puncte, iar Chindia Târgovişte a urcat pe locul 14, cu 15 puncte, la 2 în spatele FCSB-ului.

Gigi Becali regretă şi acum plecarea lui Toni Petrea de la FCSB

Gigi Becali regretă şi acum plecarea lui Toni Petrea de la FCSB. Antrenorul a fost înlocuit cu Nicolae Dică, însă patronul roş-albaştrilor este în continuare cu gândul la el.

Reclamă

Toni Petrea face furori pe banca Chindiei. Formația din Târgoviște a învins-o recent pe CS Mioveni, scor 1-0, și a ajuns la 4 victorii consecutive în toate competițiile, de la instalarea lui Petrea. Dintre acestea, 3 au venit în Liga 1, cu Rapid, FC U Craiova 1948 și Mioveni.

„Toni Petrea știe să facă posesie. Cu Toni Petrea, echipa avea posesie, dominam jocul cu el. Când a plecat, m-am rugat de el: «Toni, nu pleca, o să te califici, nu e bine să pleci». Când ne-am calificat, chiar l-am sunat: «Mulțumesc pentru ce ai făcut!».

Toni Petrea mi-a spus atunci că o să mai avem timp să lucrăm împreună, dar că ar fi bine să facem un șoc la echipă”, a declarat Gigi Becali, potrivit sport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Toni Petrea, șocat după umilința FCSB-ului cu Silkeborg

Toni Petrea a fost șocat după umilința FCSB-ului cu Silkeborg, din UEFA Conference League. Vicecampioana României a fost învinsă rușinos de danezi, cu 0-5, atât în tur, cât și în retur, iar situația de la clubul lui Gigi Becali este din ce în ce mai tensionată.

Becali i-a dat ultimatum lui Nicolae Dică să repare jocul FCSB-ului în următoarele „4-5 meciuri”, altfel va fi dat afară de la echipă.

„Am văzut meciul FCSB-ului, nu e plăcut pentru nimeni, chiar dacă nu ești fan, să vezi asemenea rezultat, dar cred că au puterea și valoarea să treacă peste acest rezultat. Eu cred că vor juca în play-off, mai sunt multe meciuri, multe puncte”, a spus Toni Petrea, potrivit Digisport.

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:27 Dorinel Munteanu şi-a luat la ţintă jucătorii după înfrângerea cu UTA: „Greşeli de curtea şcolii, dezamăgirea e mare” 19:26 „Am urmărit tot sezonul!” Federico Piovaccari nu a uitat-o pe FCSB! Mesaj superb pentru jucătorii lui Gigi Becali 19:12 Sorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! A învins-o pe Alexandra Eala cu 6-3, 6-7 (6/8), 6-4 19:12 FotoJucătorii legendari ai lui Dinamo s-au reunit, la 40 de ani de la meciul cu Liverpool, din semifinalele Cupei Campionilor! 18:53 S-a schimbat formatul de la Billie Jean King Cup! Cum este afectată echipa națională a României 18:38 UTA – Oţelul 3-1. Mircea Rednic, pe primul loc în playout! Arădenii au făcut spectacol la meciul cu echipa lui Dorinel Munteanu 18:35 FotoOlimpiu Moruţan a fost operat chiar de ziua lui! Anunţul presei din Turcia 18:24 Reacția lui Carlo Ancelotti, după ce Xavi a decis să rămână la Barcelona. Mesaj sincer despre decizia rivalului 18:18 Un fost jucător legendar al Craiovei e total dezamăgit de FCU Craiova: „Poate să o bată şi o echipă de Divizia C”! 17:43 Marius Ştefănescu, reacţie fabuloasă despre transferul la FCSB: „Dau eu ca să plec, dacă aşa a spus patronul”! Vezi toate știrile
Citește și