Închide meniul

„Mai împiedică ceva pe FCSB în drumul spre titlu?” Helmut Duckadam, răspuns genial fără să stea pe gânduri

Valentin Pîrcălabu Publicat: 14 februarie 2024, 17:34

Reclamă

Helmut Duckadam a oferit un răspuns genial în momentul în care a fost întrebat dacă „mai poate împiedica ceva pe FCSB în drumul spre titlu„.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Eroul de la Sevilla” a spus că nu crede că FCSB poate fi oprită din drumul spre titlu şi îl va câştiga în acest sezon pe merit. Duckadam a făcut o glumă şi a spus că doar meciurile rămase de jucat mai pot împiedica echipa lui Gigi Becali. FCSB este pe primul loc în clasament, cu un avans de 9 puncte faţă de Rapid, care este pe locul 2.

„Mai împiedică ceva pe FCSB în drumul spre titlu?” Helmut Duckadam, răspuns genial

Meciurile care au rămas. În rest, nimic. Cred că anul acesta este anul FCSB-ului, chiar dacă ultima partidă nu a fost strălucită. Cred că anul acesta vor câştiga titlul şi o vor face pe merit„, a spus Helmut Duckadam la Ateneul Român.

Semnal de alarmă pentru Gigi Becali și FCSB, după ultimul meci: „Nu privesc cu ochi buni!”

Gabi Balint a tras un semnal de alarmă pentru Gigi Becali și FCSB, după ultimul meci. Fostul internațional consideră că roș-albaștrii au probleme, deși sunt pe primul loc, mărturisind că nu există constanță în jocul lor.

FCSB a învins-o la limită pe Sepsi, scor 1-0, în ultima etapă din Liga 1. Roș-albaștrii au un avans de nouă puncte în fruntea Ligii 1, peste ocupanta locului secund, Rapid.

Reclamă

Gabi Balint a analizat lupta la titlu din Liga 1, mărturisind că FCSB este echipa care are un joc spectaculos, însă există multe probleme și la echipa lui Gigi Becali. Acesta a transmis că lucrurile de la formația roș-albastră nu sunt realizate în mod organizat, dată fiind implicarea lui Gigi Becali la echipă.

„Ca echipă, din păcate nu există nicio echipă care să aibă constanță. Sigur, FCSB are un joc spectaculos în multe momente, dar au și ei problemele, plus faptul că acolo se fac lucrurile altfel decât sunt normale în fotbal, lucrul ăsta nu mă face să privesc cu ochi buni.

Mi-aș dori să fie un club mai organizat, antrenorii să antreneze, patronii să conducă bine clubul, asta ar fi frumos.

Reclamă 4 / 0/3

Are șanse mari să ia campionatul în acest an, dar a avut în fiecare an și din păcate a dat cu piciorul pe final”, a declarat Gabi Balint, conform sport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:26 „Să avem o seară magică acasă!” Reacţia lui Vinicius, după ce a fost „eroul” lui Real Madrid în duelul cu Bayern 8:02 30 de ani de la moartea lui Ayrton Senna. 1 mai, una dintre cele mai triste zile din istoria sportului mondial 0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
Vezi toate știrile
Citește și