Închide meniul

„Au probleme!” Semnal de alarmă pentru Gigi Becali și FCSB, după ultimul meci: „Nu privesc cu ochi buni!”

Viviana Moraru Publicat: 14 februarie 2024, 11:05

Reclamă
Au probleme!” Semnal de alarmă pentru Gigi Becali și FCSB, după ultimul meci: Nu privesc cu ochi buni!”

Semnal de alarmă pentru Gigi Becali și FCSB, după ultimul meci

Jucătorii de la FCSB, în timpul unui meci/ Profimedia

Gabi Balint a tras un semnal de alarmă pentru Gigi Becali și FCSB, după ultimul meci. Fostul internațional consideră că roș-albaștrii au probleme, deși sunt pe primul loc, mărturisind că nu există constanță în jocul lor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a învins-o la limită pe Sepsi, scor 1-0, în ultima etapă din Liga 1. Roș-albaștrii au un avans de nouă puncte în fruntea Ligii 1, peste ocupanta locului secund, Rapid.

Semnal de alarmă pentru Gigi Becali și FCSB, după ultimul meci

Gabi Balint a analizat lupta la titlu din Liga 1, mărturisind că FCSB este echipa care are un joc spectaculos, însă există multe probleme și la echipa lui Gigi Becali. Acesta a transmis că lucrurile de la formația roș-albastră nu sunt realizate în mod organizat, dată fiind implicarea lui Gigi Becali la echipă.

De asemenea, Balint a transmis că FCSB are mari șanse să câștige primul titlu după nouă ani, însă a subliniat că roș-albaștrii au mai fost aproape să devină campioană și în sezoanele trecute, însă s-a încurcat pe final.

„Ca echipă, din păcate nu există nicio echipă care să aibă constanță. Sigur, FCSB are un joc spectaculos în multe momente, dar au și ei problemele, plus faptul că acolo se fac lucrurile altfel decât sunt normale în fotbal, lucrul ăsta nu mă face să privesc cu ochi buni.

Reclamă

Mi-aș dori să fie un club mai organizat, antrenorii să antreneze, patronii să conducă bine clubul, asta ar fi frumos.

Are șanse mari să ia campionatul în acest an, dar a avut în fiecare an și din păcate a dat cu piciorul pe final”, a declarat Gabi Balint, conform sport.ro.

Persoana de la FCSB cu care vorbeşte Becali în timpul meciurilor

Mihai Stoica nu s-a mai ferit şi a spus că el este persoana de la FCSB care vorbeşte şi de 10 ori cu Gigi Becali la telefon în timpul meciurilor. Mai mult, acesta a spus că discută cu patronul de la FCSB schimbările care se fac la echipă.

Reclamă 4 / 0/3

Mihai Stoica spune că Becali stă acasă şi îl sună şi de 10 ori în timpul meciurilor celor de la FCSB. MM a recunoscut că discută tot cu patronul, inclusiv primul 11 şi schimbările făcute.

„Noi avem discuţii… Eu vorbesc de 10 ori la telefon, în timpul meciului, cu Gigi, care stă acasă şi se uită la meci. Nu cred că există un patron care să nu fie la meci şi să nu fie interesat de ce se întâmplă. Vorbim prea mult de chestiile astea. Noi discutăm absolut orice se face la echipă, schimbări, primul 11. Se discută toate, non-stop!„, a dezvăluit Mihai Stoica la orangesport.ro.

Mihai Stoica a dezvăluit şi un episod în care l-a convins pe Gigi Becali să se facă schimbarea pe care o dorea.

„La meciul cu Craiova, de anul trecut, nu mai putea Coman, şi a zis el să intre Rădăslăvescu, am zis ok, dar dacă ar intra Pantea şi trece Sorescu în partea stângă, Radaslăvescu n-a jucat acolo. E 1-0… încă avem probleme. A zis bine mă, bravo, a intrat Pantea. O dau şi eu pe asta că a ieşit bine (n.r. râde)‘, a mai spus Mihai Stoica.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
0:06
Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!”
23:55 VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul 23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și