Închide meniul

„Mai lipseşte doar semnătura!” Cristi Săpunaru a fost convins. Anunţul momentului despre căpitanul de 39 de ani al Rapidului

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 26 martie 2024, 18:07

„Mai lipseşte doar semnătura! Cristi Săpunaru a fost convins. Anunţul momentului despre căpitanul de 39 de ani al Rapidului

Cristi Săpunaru a fost convins să rămână la Rapid

Cristi Săpunaru, în timpul unui interviu / Captură AntenaSport

Cristi Săpunaru a fost convins şi va semna un nou contract cu Rapid. Fundaşul central care va împlini 40 de ani, pe 5 aprilie, şi-a dat acordul pentru a continua încă un sezon în Giuleşti. Anunţul momentului a fost făcut de Victor Angelescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Acţionarul minoritar al alb-vişiniilor a anunţat că a bătut palma cu Cristi Săpunaru şi că nu se pune problema ca veteranul să plece de la echipă sau să se retragă din fotbal.

Cristi Săpunaru a fost convins să rămână la Rapid

Angelescu a avut un mesaj pentru fani şi a dezvăluit că în scurt timp va fi făcut anunţul oficial.

„Suntem agreați cu Săpunaru din toate punctele de vedere. Mai lipsește doar semnătura, dar nu pentru că nu ar fi vrut, ci pentru că nu a fost momentul. Ați văzut ce lucruri au fost, ce s-a întâmplat înainte de meciul cu Farul.

Suporterii să nu-și facă griji. Suntem agreați cu Cristi, contractul îl are, trebuie doar să punem semnătura. Imediat cum îl va avea, o să anunțăm, dar e clar că va mai juca la noi un an„, a spus Victor Angelescu la fanatik.ro.

Reclamă

Cristi Săpunaru a fost jucător de bază pentru Cristiano Bergodi. Fundaşul central a evoluat în 30 de meciuri din această ediţie a Ligii 1. A înscris un gol şi a oferit o pasă decisivă.

Săpunaru s-a întors la Rapid în 2021. Alături de giuleşteni a cucerit, în 2007, Cupa României şi Supercupa. Un an mai târziu era transferat la FC Porto pentru 5 milioane de euro.

Cristi Săpunaru a reacţionat după ce Daniel Niculae a fost audiat, iar Bocciu arestat

Cristi Săpunaru a reacţionat după ce Daniel Niculae a fost audiat, iar Bocciu arestat! Căpitanul Rapidului a transmis un mesaj către galerie: acela că echipa Rapid trebuie să primeze.

Reclamă 4 / 0/3

Fără să le ceară explicit fanilor Rapidului să îşi încurajeze echipa la următorul meci, Săpunaru a dat de înţeles că giuleştenii au nevoie de sprijinul fanilor alb-vişinii.

(n.r.: A picat bine pauza asta) Dacă luăm în considerare meciul cu Farul, cred că a picat bine. Nu meritam să pierdem, am avut atâtea ocazii. A picat bine pentru că ne mai liniştim un pic.

S-a mai întâmplat ce s-a întâmplat şi cu Liviu. Chestii care ne deranjează, deranjează fotbalul, ce să facem?

(n.r: S-au liniştit lucrurile în galerie? Suporterii vor susţine echipa la meciurile următoare?) Eu sunt de părere că suporterii Rapidului trebuie să fie alături de Rapid. Nu ştiu ce s-a întâmplat, dar dacă s-a ajuns să fie condamnat (n.r.: Liviu Ungurean încă nu a fost condamnat, a fost doar arestat preventiv), în timpul unui campionat, pentru torţe, petarde şi restul…

Nu vreau să fiu eu cel care începe teoria conspiraţiei împotriva Rapidului. Nu am s-o fac, dar viaţa în tribune e altfel.

Nu sunt de acord să văd că se aruncă torţe dintr-o parte în alta. Mai sunt copii, nu sunt de acord. Dar să scoţi o torţă şi să aprinzi o torţă la un meci, să cânţi pentru echipa ta… (n.r. asta nu ar trebui să fie o problemă). Asta e părerea mea”, a declarat Cristi Săpunaru, sosit alături de alţi jucători ai Rapidului şi de soţia lui Dan Şucu, Diana Şucu, la un eveniment caritabil.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
Vezi toate știrile
Citește și