Închide meniul

„Ne deranjează” Cristi Săpunaru a reacţionat după ce Daniel Niculae a fost audiat, iar Bocciu arestat! Mesajul pentru galerie

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 22 martie 2024, 19:02 / Actualizat: 22 martie 2024, 20:21

„Ne deranjează Cristi Săpunaru a reacţionat după ce Daniel Niculae a fost audiat, iar Bocciu arestat! Mesajul pentru galerie

Cristi Săpunaru a reacţionat după ce Daniel Niculae a fost audiat, iar Bocciu arestat!

Cristi Săpunaru / AntenaSport

Cristi Săpunaru a reacţionat după ce Daniel Niculae a fost audiat, iar Bocciu arestat! Căpitanul Rapidului a transmis un mesaj către galerie: acela că echipa Rapid trebuie să primeze.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fără să le ceară explicit fanilor Rapidului să îşi încurajeze echipa la următorul meci, Săpunaru a dat de înţeles că giuleştenii au nevoie de sprijinul fanilor alb-vişinii.

„Ne deranjează” Cristi Săpunaru a reacţionat după ce Daniel Niculae a fost audiat, iar Bocciu arestat! Mesajul pentru galerie

(n.r.: A picat bine pauza asta) Dacă luăm în considerare meciul cu Farul, cred că a picat bine. Nu meritam să pierdem, am avut atâtea ocazii. A picat bine pentru că ne mai liniştim un pic.

S-a mai întâmplat ce s-a întâmplat şi cu Liviu. Chestii care ne deranjează, deranjează fotbalul, ce să facem?

(n.r: S-au liniştit lucrurile în galerie? Suporterii vor susţine echipa la meciurile următoare?) Eu sunt de părere că suporterii Rapidului trebuie să fie alături de Rapid. Nu ştiu ce s-a întâmplat, dar dacă s-a ajuns să fie condamnat (n.r.: Liviu Ungurean încă nu a fost condamnat, a fost doar arestat preventiv), în timpul unui campionat, pentru torţe, petarde şi restul…

Reclamă

Nu vreau să fiu eu cel care începe teoria conspiraţiei împotriva Rapidului. Nu am s-o fac, dar viaţa în tribune e altfel.

Nu sunt de acord să văd că se aruncă torţe dintr-o parte în alta. Mai sunt copii, nu sunt de acord. Dar să scoţi o torţă şi să aprinzi o torţă la un meci, să cânţi pentru echipa ta… (n.r. asta nu ar trebui să fie o problemă). Asta e părerea mea”, a declarat astăzi Cristi Săpunaru, sosit alături de alţi jucători ai Rapidului şi de soţia lui Dan Şucu, Diana Şucu, la un eveniment caritabil.

„Venim şi muncim pentru Rapid, şi cântăm pentru Rapid, pentru că echipa asta o iubim”

(n.r: Pe voi v-au influenţat toate evenimentele astea?) Nu ştiu dacă pot spune că da sau nu. 2 zile şi ceva s-a vorbit foarte mult. Cred că subconştientul lucrează pentru fiecare în parte.

Reclamă 4 / 0/3

Nu o să stau eu să spun dacă galeria Rapidului şi-a găsit momentul ideal sau nu (n.r: să protesteze). Singurul lucru pe care îl spun este că toţi, care venim în tribună şi care suntem pe teren, venim pentru Rapid. Rapidul trebuie să primeze în faţa tuturor, indiferent că te numeşti Săpunaru sau orice alt nume.

Venim şi muncim pentru Rapid, şi cântăm pentru Rapid, pentru că echipa asta o iubim. Sunt supăraţi cu toţii pentru că Liviu este unde este. Nu o să stau eu să am discuţiile astea despre galerie”, a mai declarat Cristi Săpunaru.

„Voi fi cu ochii pe naţională, îmi doresc să câştige”

Cristi Săpunaru a precizat că se va uita la meci şi va ţine cu echipa naţională. Cristi Săpunaru a fost alături de echipa naţională la două turnee finale, EURO 2008 şi EURO 2016.

(n.r.: Vei fi cu ochii pe naţională în seara asta?) Normal că voi fi cu ochii, îmi doresc ca echipa naţională să câştige orice meci. Cred că Edi (n.r: Iordănescu) vrea să vadă pe ce jucători se poate baza la Campionatul European. Îmi pare rău că portarul nostru nu se află nici pe banca de rezerve.

(n.r: Aveţi un fost portar) Avem un fost portar, da, care a demonstrat că merită să fie portarul echipei naţionale a României. Dar cred că şi Aioani a demonstrat că e un portar de valoare, care merită să fie pentru EURO.

(n.r.: Îl veţi ajuta pe Aioani să prindă lotul României pentru EURO?) Dar nu mai bine ne ajută el pe noi? (n.r.: râde) Nu, 100% îl vom ajuta”, a spus Săpunaru.

Cristi Săpunaru, discurs manifest! Cere ca România să aibă 3 echipe calificate direct în Europa: „Noi, cei din Est, nu suntem judecaţi corect”

Cristi Săpunaru consideră că nu este normal ca echipele campioane să joace atâtea tururi preliminare. El a cerut schimbarea sistemului actual. Căpitanul Rapidului a făcut o comparaţie între drepturile TV pentru Liga 1 şi cele pentru campionatele din Vest.

Reclamă

(n.r.: Nu avem echipe în cupele europene) V-am spus-o, v-a spus-o şi Gică Hagi, şi toată lumea. Nu avem echipe în cupele europene pentru că merg 4 echipe din Anglia. Vi se pare normal? Campioana României şi jucăm 4 tururi preliminare. Dacă erau 10 tururi, 10 tururi jucam.
După aia spunem că ce fotbal e în România… Păi eu ce bani câştig din cupele europene?

Eu, dacă iau campionatul în România, de ce nu mă primeşti în Champions League şi oferă-mi şi mie 15 milioane de euro. Şi să vedem după aia dacă n-o să vină în România jucători pe 8, 9 sute de mii, un milion pe an.

Aş vrea să văd şi eu de la români, nu neapărat de la voi, presa, mai mult nerv că noi nu suntem judecaţi corect. Nu numai noi, din România, cei din Est, în general.

Investesc domnii Şucu, Becali, Varga, dar au puterea să se bată cu 1 miliard drepturile TV? Cât sunt drepturile TV în România la ora actuală? 30 de milioane. Şi LaLiga 1 miliard. E comparabil?

Eu consider că ar trebui campioana României să joace în Champions League, vicecampioana să joace în Europa League şi o echipă să joace în Conference League. Direct”, a subliniat Săpunaru.

Cadoul pe care l-a primit Săpunaru de la un copil: „Va rămâne în vestiarul Rapidului. Sperăm să ne poarte noroc”

Cristi Săpunaru a dezvăluit ce cadou a primit din partea unuia dintre copiii aflaţi astăzi la evenimentul caritabil. Săpunaru a făcut apel la oamenii cu posibilităţi să îi ajute pe cei care au nevoie, mai ales pe copii.

Cred că ar trebui să facem mai mult. Mai ales pentru copiii care au nevoie. Nu numai noi, ci şi oamenii care dispun de banii necesari să facă lucrurile astea.

Aşa se bucură şi ei şi se simt şi ei.

(n.r.: Ai avut şi tu parte de astfel de întâlniri cu idolii?) Da, mergeam la meciuri şi îi vedeam pe stadion. Cred că putem să ajutăm mai mult copiii care au nevoile astea. Cred că putem fi oameni mai buni, totuşi.

(n.r: Cum te simţi printre atâţia copii?) Bătrân :)) Mă simt bine. La orice vârstă ajungi, sufletul rămâne tânăr. Mi-aş dori să am încă 20 de ani de aici încolo, să am 20 de ani. Dar e imposibil. Nu avem cum să schimbăm asta.

(n.r: Ai primit şi un cadou de la unul din băieţi) Da, e un cadou care va rămâne în istoria Rapidului. O căsuţă. Va rămâne în vestiarul Rapidului şi sperăm să ne poarte noroc în tot ce facem de acum înainte.

Promitem că vom da totul pentru a ne îndeplini obiectivele şi că vom face totul pentru Rapid. Pentru tot ce înseamnă Rapid, inclusiv copii, seniori şi restul”, a mai spus Săpunaru.

„Vreau să fiu campion”

(n.r.: despre lupta la titlu) V-am spus că va fi un play-off interesant. Că nicio echipă nu e campioană de când începe play-off, mai sunt 9 meciuri.

(n.r.: despre războiul declaraţiilor între Dan Şucu şi Gigi Becali) Care război? Nu mă băgaţi pe mine în treburile astea. Eu am războiul meu cu jucătorii de la celelalte echipe. Nu cred că l-aţi văzut pe domnul Şucu să aibă declaraţiile care erau în anii 2000.

Cel mai important duel este al nostru, al jucătorilor. Indiferent că se mai creează discuţii la televizor. Nu ştiu dacă e mai important un duel între patroni, între oricine altceva, decât între fotbalişti. Noi n-avem nicio tensiune. Mi-am luat-o de dimineaţă, 12 cu 7. Am tensiune pentru Rapid. Dacă pot, vreau să ies campion! Dacă avem şi un pic de noroc, că trebuie să ai noroc în fotbal, altfel nu poţi să fii campion.

Eu zic că avem echipă, avem lot să fim campioni. Depinde numai şi numai de noi. Dacă noi câştigam meciul cu Farul, discutam după aia ce va fi. Acum, am pierdut meciul cu Farul, trebuie să o luăm de la capăt. Urmează meciul cu Craiova, o echipă valoroasă”, a mai declarat Săpunaru.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:05 Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!” 27
apr.
23:33
VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!”
27
apr.
23:18
„Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!”
27
apr.
23:16
Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant”
27
apr.
23:14
Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!”
27
apr.
23:00
Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!”
27
apr.
22:51
Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor
27
apr.
22:43
Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu
27
apr.
22:42
Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!”
27
apr.
22:31
FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României
Vezi toate știrile
Citește și