Închide meniul

„Măi omule, taci din gură!”. Ionel Ganea l-a pus la punct pe Florin Talpan: „N-ai primit terenul din Ghencea moştenire!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 15 iulie 2023, 21:21

„Măi omule, taci din gură!. Ionel Ganea l-a pus la punct pe Florin Talpan: „N-ai primit terenul din Ghencea moştenire!

"Măi omule, taci din gură!". Ionel Ganea l-a pus la punct pe Florin Talpan

Ionel Ganea în timpul unui interviu / Hepta

Ionel Ganea şi-a ieşit din minţi şi l-a pus la punct pe Florin Talpan. Totul după ce juristul lui CSA Steaua a reacţionat dur în momentul în care FCSB a primit dreptul de a juca pe stadionul din Ghencea. Fostul atacant al lui Rapid şi Dinamo a pus tunurile pe Talpan.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ganea i-a luat apărarea lui Gigi Becali şi a lansat un atac dur la adresa oficialului de la CSA. Aşteaptă să vadă derby-ul FCSB – Dinamo pe arena care a costat 100 de milioane de euro.

Ionel Ganea l-a pus la punct pe Florin Talpan

Negocierile dintre şefii FCSB-ului şi cei ai Armatei încă nu s-au finalizat. În contractul de închiriere s-ar fi încercat introducerea unei clauze de un milion de euro pentru asigurarea gazonului.

E un lucru bun, bine că i-au dat lui Gigi să joace acolo. Doamne ajută! Să joace tot sezonul acolo. (n.r. clauza de un milion de euro) Nu știu ce clauză e asta. Păi și naționala când a jucat acolo au cerut un milion de euro? Păi, vedeți.

Eu cred că îi lasă să joace, nu e terenul nici lui mă-sa lui Talpan, nici nu e primit moștenire de la mă-sa lui Talpan acolo, ăla vorbește de bani publici, tot ce e făcut acolo e făcut din bani publici. Talpan ăsta nu a moștenit nici terenul, nici clubul, nici armata de la mă-sa ca să comenteze atât. OK, ai problemele tale cu Gigi, ai probleme cu el, dar nu instiga tot timpul la ură, violență, ai probleme cu el, apără în liniște clubul.

Reclamă

Am înțeles că se luptă cu Gigi Becali, e ok, dar, măi omule, taci din gură. Până una alta, Gigi Becali a dat o grămadă de bani acolo, tuturor care sunt contra lui”, a declarat Ionel Ganea pentru sport.ro.

Gigi Becali a dezvăluit ce s-a vorbit la negocierile dintre cele două părți, pentru închirierea stadionului din Ghencea. De asemenea, acesta a dorit să îi calmeze pe suporterii echipei sale și a menționat că toate problemele vor fi rezolvate și că echipa sa va evolua din nou pe stadionul „Steaua”, după 8 ani de pauză.

Într-adevăr, există o clauză pentru gazon, să nu se strice. Noi plătim o asigurare, punem în contract că răspundem dacă se strică gazonul.

Reclamă 4 / 0/3

Ei vor să-și ia măsuri, le e frică, așa e când lucrezi cu statul, dar vom cădea de comun acord. Mie mi-a zis Vali Argăseală că nu sunt probleme.

Dacă să schimbi gazonul costă 150.000 de euro, cum să dau eu un milion? Însă totul se va rezolva”, a spus latifundiarul din Pipera, pentru fanatik.ro.

Mihai Stoica anunţă că FCSB – Dinamo e în pericol să nu se joace pe Ghencea. Oficialul crede că s-a ajuns într-un impas

Oficialul de la FCSB crede că negocierile au ajuns într-un impas. „MM” Stoica a vorbit despre situația de la negocierile pentru închirierea stadionului „Steaua”, dar și despre declarațiile lui Răzvan Bichir, care a menționat că totul depinde de semnătura celor de la FCSB.

Eu m-am dus pe fentă și chiar am crezut că jucăm acolo. Există o solicitate care nu poate fi sub nicio formă satisfăcută. Niciun broker de asigurări nu semnează o poliță de un milion dacă se deteriorează o suprafață de joc. Nimeni nu poate să facă așa ceva.

Chestia asta nu a existat în discuțiile preliminare. Există un proces verbal unde nu a existat așa ceva. Solicitarea este absurdă. Există și alte două solicitări de asigurări, pentru vandalism, ca la orice meci. Dar asta, cu gazonul… nu știi dacă îți dă cineva măcar 200.000 de euro.

Gazonul e făcut pentru jocurile de fotbal. Ah, dacă se instalează o scenă sau ceva, cum a fost astăzi, cu Universitatea Tehnică de Construcții, era altceva. Nu știu ce sumă au dat azi.

Cu noi s-a ajuns într-un impas. Am înțeles din declarațiile date de domnul Bichir, se așteaptă ca noi să semnăm draftul. Noi nu am primit niciun draft, nu avem ce să semnăm.

Reclamă

Nu mai știu nimic, nu mai înțeleg nimic. Am crezut că bucureștenii pot vedea derby-ul fotbalului pe un stadion cu locuri multe, jumătate din Arena Națională și încă 5.000. La momentul ăsta nu este nimic clar”, a spus Mihai Stoica, pentru orangesport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! 21:58 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 21:49 FCSB – Farul LIVE TEXT (sâmbătă, 20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 21:45 Dinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” rămân pe loc de retrogradare! Cum arată acum clasamentul în play-out 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” Vezi toate știrile
Citește și