Închide meniul

„Mai talentat, dar mai ghinionist!” Florinel Coman s-a comparat cu Dennis Man și a surprins pe toată lumea!

Alex Ioniță Publicat: 15 mai 2024, 18:25

Reclamă
„Mai talentat, dar mai ghinionist! Florinel Coman s-a comparat cu Dennis Man și a surprins pe toată lumea!

Florinel Coman s-a comparat cu Dennis Man și a surprins pe toată lumea

Colaj cu Florinel Coman și Dennis Man / Profimedia

Vedeta de la FCSB, Florinel Coman, s-a comparat cu Dennis Man și a surprins pe toată lumea. „Mbappe” de România a vorbit despre fostul său coleg, care a promovat în Serie A alături de Parma.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florinel Coman a avut un sezon excelent în tricoul campioanei și ar putea face pasul în străinătate, în perioada de mercato din vară. De cealaltă parte, Man joacă de câteva sezoane la Parma și a făcut spectacol în Serie B, LIVE în AntenaPLAY.

Florinel Coman s-a comparat cu Dennis Man și a surprins pe toată lumea

Întrebat dacă se consideră mai talentat, dar mai ghinionist, ca Dennis Man, Florinel Coman a venit cu un răspuns surprinzător.

Acesta a spus că atât el, cât și fostul său coleg, au avut cifre bune la FCSB, însă a spus că nu a reușit să prindă, la rândul său, o mutare în străinătate din cauza unei accidentări.

„(n.r. Te consideri mai talentat, dar mai ghinionist ca Dennis Man?) Mă consider şi talentat şi ghionist. (n.r. răspunsul la întrebare). Şi Man a avut o perioadă foarte grea şi a reuşit să treacă peste, când eram amândoi aveam cifre foarte bune, după eu m-am accidentat, el a plecat şi a retrogradat cu Parma, dar acum a reuşit sa promoveze”, a spus Florinel Coman, la orangesport.ro.

Reclamă
Reclamă 4

Ce notă i-au oferit italienii lui Dennis Man după sezonul de vis de la Parma

Iată ce notă i-au oferit italienii lui Dennis Man după sezonul de vis de la Parma! Jurnaliștii unei publicații din peninsulă au analizat prestațiile românului, din cadrul acestei stagiuni de Serie B.

Parma a promovat în Serie A de pe prima poziție a eșalonului secund, iar jucătorii lui Fabio Pecchia au uimit pe toată lumea în stagiunea care tocmai s-a încheiat. Meciurile echipei lui Man și Mihăilă s-au văzut LIVE în AntenaPLAY.

Italienii i-au dedicat un articol lui Dennis Man și au vorbit despre performanțele reușite de român, în cadrul sezonului de Serie B.

Reclamă

„Sezonul consacrării pentru Man, acum e gata să confirme în Serie A”, au titrat jurnaliștii publicației Parma Live, care l-au lăudat apoi pe român și i-au atribuit nota 8!

„Man a ajuns la Parma la începutul erei Krause. A fost o întărire pentru fereastra de mercato din ianuarie și mereu a dat impresia că este un fotbalist cu un potențial excelent, care nu este însă exploatat pe deplin. Ei bine, în acest campionat a fost înlăturat orice dubiu în privința talentatului român, care a părut practic de neoprit pe parcursul întregului sezon, cu excepția unui mic declin pe final. Obiectivul lui acum este cu siguranță acela de a se impune în Serie A, posibil tot în tricoul Parmei. Mai întâi va avea un Campionat European cu România, unde ar putea fi în continuare protagonist.

Man a strâns 2.534 de minute în total, 35 de meciuri, 13 goluri, 7 pase decisive și două cartonașe galbene. Cu siguranță sunt niște numere de top pentru o extremă. Cel mai bun sezon al său de când e la Parma.

E greu de ales un singur moment de vârf al lui Man în acest campionat. Contribuția sa din perioada octombrie – ianuarie a fost în special decisivă. Fostul jucător de la FCSB a marcat foarte mult și este demn de menționat dubla din meciul cu Ascoli, precum și meciurile cu Ternana, Brescia ori Sampdoria, în care a înscris și a oferit pase decisive”, se arată în articolul publicat de sursa citată anterior.

Ajunge FCSB în grupele UEFA Champions League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:29 6 iul.

Thomas Muller şi-a anunţat retragerea din naţională, după ce Germania a fost eliminată de la EURO 2024! Mesajul ferm transmis

0:18 6 iul.

Kylian Mbappe a ieşit de pe teren înainte de a se încheia meciul cu Portugalia! Starul francez, înlocuit cu Barcola

23:55

Adrian Mititelu, discurs incendiar de 30 de minute! Îndemn războinic pentru Becali şi Rotaru: „Fraţilor, cereţi ce vreţi!”

23:50

Franţa a învins Portugalia la loviturile de departajare şi s-a calificat în semifinalele EURO 2024! Ronaldo a părăsit competiţia!

23:43

Jannik Sinner, calificare de senzaţie în optimile de la Wimbledon după o oră şi jumătate de joc! Emma Răducanu e şi ea în optimi

23:41

„Dureros!” Julian Nagelsmann, la pământ după ce Germania a fost eliminată de la EURO 2024! Concluziile după meciul cu Spania

1 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 2 FotoValentin Mihăilă a semnat chiar din cantonamentul României! Contract pe trei sezoane şi un salariu uriaş 3 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 4 România – Olanda 0-3, în optimi la EURO 2024. Naţionala României, OUT de la EURO 2024. „Tricolorii” au luptat admirabil 5 FotoReacţia imediată a iubitei lui Valentin Mihăilă, după ce internaţionalul român şi-a decis viitorul. Ami îi e alături la EURO 2024 6 VIDEOGabriel Bortoleto a câştigat cursa de Formula 2 din Austria, LIVE în AntenaPLAY! Victorie uriaşă pentru brazilian
Citește și