Închide meniul

„Numere de top!” Ce notă i-au oferit italienii lui Dennis Man după sezonul de vis de la Parma!

Alex Ioniță Publicat: 12 mai 2024, 15:26

Reclamă
„Numere de top! Ce notă i-au oferit italienii lui Dennis Man după sezonul de vis de la Parma!

Dennis Man şi-a prelungit oficial contractul cu Parma

Dennis Man / Profimedia

Iată ce notă i-au oferit italienii lui Dennis Man după sezonul de vis de la Parma! Jurnaliștii unei publicații din peninsulă au analizat prestațiile românului, din cadrul acestei stagiuni de Serie B.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Parma a promovat în Serie A de pe prima poziție a eșalonului secund, iar jucătorii lui Fabio Pecchia au uimit pe toată lumea în stagiunea care tocmai s-a încheiat. Meciurile echipei lui Man și Mihăilă s-au văzut LIVE în AntenaPLAY.

Ce notă i-au oferit italienii lui Dennis Man după sezonul de vis de la Parma

Italienii i-au dedicat un articol lui Dennis Man și au vorbit despre performanțele reușite de român, în cadrul sezonului de Serie B.

„Sezonul consacrării pentru Man, acum e gata să confirme în Serie A”, au titrat jurnaliștii publicației Parma Live, care l-au lăudat apoi pe român și i-au atribuit nota 8!

„Man a ajuns la Parma la începutul erei Krause. A fost o întărire pentru fereastra de mercato din ianuarie și mereu a dat impresia că este un fotbalist cu un potențial excelent, care nu este însă exploatat pe deplin. Ei bine, în acest campionat a fost înlăturat orice dubiu în privința talentatului român, care a părut practic de neoprit pe parcursul întregului sezon, cu excepția unui mic declin pe final. Obiectivul lui acum este cu siguranță acela de a se impune în Serie A, posibil tot în tricoul Parmei. Mai întâi va avea un Campionat European cu România, unde ar putea fi în continuare protagonist.

Reclamă
Reclamă 4

Man a strâns 2.534 de minute în total, 35 de meciuri, 13 goluri, 7 pase decisive și două cartonașe galbene. Cu siguranță sunt niște numere de top pentru o extremă. Cel mai bun sezon al său de când e la Parma.

E greu de ales un singur moment de vârf al lui Man în acest campionat. Contribuția sa din perioada octombrie – ianuarie a fost în special decisivă. Fostul jucător de la FCSB a marcat foarte mult și este demn de menționat dubla din meciul cu Ascoli, precum și meciurile cu Ternana, Brescia ori Sampdoria, în care a înscris și a oferit pase decisive”, se arată în articolul publicat de sursa citată anterior.

Valentin Mihăilă a sărbătorit cu steagul României promovarea Parmei în Serie A

Valentin Mihăilă a sărbătorit cu steagul României promovarea Parmei în Serie A. Fostul jucător al Craiovei s-a aflat pe scenă alături de ceilalţi colegi ai săi, care au trecut peste un sezon aproape perfect în Serie B, competiţie transmisă exclusiv în AntenaPLAY.

Reclamă

Cruciaţii obţinuseră promovarea în Serie A înainte de ultimul meci, 1-1 cu Reggiana, în deplasare. Ei au terminat pe locul 1 sezonul 2023-2024, la 3 puncte în faţa lui Como, echipa condusă de Cesc Fabregas.

Valentin Mihăilă a fost în centrul distracţiei: a cântat şi a dansat, fără să lase vreo secundă deoparte steagul tricolor, sub care va evolua în această vară la EURO 2024, în Germania.

Valentin Mihăilă, jucătorul de 24 de ani cotat la două milioane de euro, s-a implicat la promovarea echipei în Serie A, el marcând şase goluri şi oferind şi două pase decisive, în cele 32 de partide adunate în campionat.

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
20:49

Primul caz de dopaj de la Jocurile Olimpice 2024! Un judoka, depistat pozitiv

20:30

LIVE TEXTFestivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024 a început! România, reprezentată de 106 sportivi la Paris

20:27

Gigi Becali a răbufnit după ce a aflat care e lovitura pe care ar putea să o primească FCSB de la UEFA: „Unii nu înţeleg”

20:20

FCSB – Oţelul LIVE TEXT (ora 22:00). Campioana caută prima victorie din acest sezon de Liga 1. Echipele de start

20:20

Florinel Coman, pentru prima dată titular la noua echipă! Debut cu ghinion pentru „Mbappe”

20:05

Rafael Nadal, în pericol să rateze Jocurile Olimpice! Spaniolul a anulat două antrenamente înainte de startul competiţiei

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 Programul complet al sportivilor români la Jocurile Olimpice 2024 3 VIDEOMaribor – Universitatea Craiova 2-0. Dezastru pentru olteni în Conference League! Meciul a fost în AntenaPLAY și pe Antena Stars 4 FotoIubita lui Denis Alibec și-a uluit fanii. Fosta gimnastă Anca Surdu, o nouă imagine virală alături de starul naționalei! 5 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 6 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY
Citește și