Închide meniul

„Maimuțăreala asta n-o s-o înțeleg niciodată!” Ilie Dumitrescu a criticat un jucător de la FCSB, după victoria cu Petrolul

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 4 martie 2024, 8:42

Maimuțăreala asta n-o s-o înțeleg niciodată!” Ilie Dumitrescu a criticat un jucător de la FCSB, după victoria cu Petrolul

Ilie Dumitrescu i-a propus doi antrenori lui Dan Șucu, după Rapid - Sepsi 0-1

Ilie Dumitrescu, în timpul unui interviu / Hepta

Ilie Dumitrescu a criticat un jucător de la FCSB, după victoria cu Petrolul. Fostul internațional l-a făcut praf pe Risto Radunovic, după ce fundașul a riscat eliminarea pe finalul meciului, ca urmare a unui conflict avut cu doi adversari.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Risto Radunovic a avut o ieșire nervoasă și l-a împins pe Alexandru Ișfan, pe finalul meciului de pe Arena Națională. Ulterior, fundașul i-a dat o palmă peste cap șui lui Bart Meijers, primind cartonașul galben după acest conflict creat.

Ilie Dumitrescu a criticat un jucător de la FCSB, după victoria cu Petrolul

Ilie Dumitrescu nu a înțeles ieșirea lui Risto Radunovic, ieșire pe care a numit-o „maimuțăreală”. Acesta a transmis că muntenegreanul risca să fie eliminat și să rateze derby-ul cu Rapid, din runda următoare. Acesta a mai subliniat că roș-albaștrii nu aveau nevoie de un astfel de scenariu, deoarece nu au foarte multe soluții pe bancă.

„Chiar nu înțeleg. Ai 1-0, mai sunt câteva minute. Nu înțeleg ieșirile astea. Maimuțăreala asta eu nu o înțeleg niciodată. Chestiile astea nu le înțeleg! Nu pot să le înțeleg! Poți să rupi echilibrul într-o fază ca asta, poți să nu joci meciul următor.

Și așa sunt probleme. Dacă te uiți pe banca FCSB-ului, nu este o bancă… dar revine Olaru și mai ai o soluție, două. N-ai voie să faci așa ceva! Radunovic e un luptător, este un jucător care are determinare, atitudine, dar nu să împingi adversarul și facă chestii din astea. Mie nu-mi place chestia asta pe care o văd și la alte echipe”, a declarat Ilie Dumitrescu, conform digisport.ro.

Reclamă

După meci, și Gigi Becali a oferit un verdict despre faza în care a fost implicat Risto Radunovic. Acesta a transmis că fundașul său nu ar meritat să fie eliminat, deoarece l-a lovit „prietenește” peste cap pe Mejiers.

„Nu cred, Radunovic nu i-a dat cu palma să îl lovească, i-a dat în semn de prietenie. ‘Hai, mă, taci din gură’ sau cam așa ceva”, a transmis și Gigi Becali, conform aceleiași surse precizate mai sus.

Viorel Moldovan şi Florin Răducioiu, atacuri după FCSB – Petrolul

Viorel Moldovan şi Florin Răducioiu au lansat atacuri nemiloase după FCSB – Petrolul 1-0. Cei doi foşti mari atacanţi au fost surprinşi de simulările unor jucători din cele două tabere.

Reclamă 4 / 0/3

Răducioiu susţine că această atitudine îi va împiedica pe jucătorii români să facă faţă în campionatele de top din Europa.

Penibil. Nu poți să faci așa ceva. Și la antrenamete dacă îi ia unul mai tare, plâng. La antrenamente fac la fel. Este scandalos”, a spus Florin Răducioiu la primasport.ro.

Să cerșești de așa manieră… penibil. De asta când se duc în străinătate îi iau ăia pe capotă… plâng”, a completat şi Viorel Moldovan.

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
0:27
Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2
26
apr.
0:10
Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out
23:58 FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off 23:55 Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!” 23:35 FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul 23:22 Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord” 23:05 „S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB 22:53 UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek 22:47 FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui! 22:41 Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor Vezi toate știrile
Citește și