Închide meniul

„Mâine face vizita medicală!” Gigi Becali a dezvăluit că Marius Ștefănescu a semnat cu FCSB! Cum s-a înțeles cu Laszlo Dioszegi

Alex Ioniță Publicat: 12 iunie 2024, 22:26

Reclamă
„Mâine face vizita medicală! Gigi Becali a dezvăluit că Marius Ștefănescu a semnat cu FCSB! Cum s-a înțeles cu Laszlo Dioszegi

Gigi Becali a dezvăluit că Marius Ștefănescu a semnat cu FCSB!

Colaj cu Gigi Becali și Marius Ștefănescu / Hepta și Profimedia

Gigi Becali a dezvăluit că Marius Ștefănescu a semnat cu FCSB! Patronul campioanei nu s-a mai ferit și a făcut anunțul așteptat de fanii echipei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Becali s-a înțeles cu Laszlo Dioszegi, chiar dacă acesta a spus că Ștefănescu nu va ajunge niciodată la FCSB.

„Mâine face vizita medicală!” Gigi Becali a dezvăluit că Marius Ștefănescu a semnat cu FCSB!

În decursul zilei de 12 iunie au apărut informații conform cărora Gigi Becali a ajuns la un acord total pentru transferul lui Marius Ștefănescu la FCSB. Acum, patronul campioanei a confirmat informația și a anunțat că mijlocașul va face vizita medicală pe data de 13 iunie.

„Mâine face vizita medicală! Am terminat, da. Am dat ordin, mâine dimineaţă vine la vizita medicală.

Eu am vorbit cu el, cu Dioszegi… hai să îţi spun un lucru? Toată lumea ştia ca ai spus-o la nervi, când ţi-a vorbit aşa cineva despre un jucător şi un club. E o mare desconsiderare. La ora asta nu mai există blaturi, eu am pierdut cu Voluntari campionatul, cu finul meu.

Reclamă
Reclamă 4

(Reporter: Cât vă costă Ştefănescu?) Păi da nu, că este confidenţial (n.r. a început să zâmbească). Totul este parafat, totul este terminat, doar să mai facă vizita medicală şi gata. Trebuie să vină mâine jucătorul.

(n.r. Va intra în primul 11?) Păi de ce? L-am luat şi am dat mulţi bani ca să îl văd pe bancă. Chiar că am dat foarte mulţi bani. Da, da (n.r. peste 1 milion de euro). La nivel de salariu e acolo, aici a fost discuţia.

Aici m-a supărat că îi dădeam aproape dublu, dar… bravo lui, îmi place de el că e băiat deştept şi a negociat. Am luat un băiat deştept care a negociat. Normal că e contract pe cinci ani, dacă am dat atâţia bani pe el.”, a spus Gigi Becali la digisport.ro.

Reclamă

Totodată, Gigi Becali a anunțat că s-a înțeles pentru Marius Ștefănescu pentru un contract valabil pe 5 ani.

Inițial, patronul de la Sepsi a anunțat că Ștefănescu nu va ajunge niciodată, la FCSB. Declarația lui Dioszegi a venit în contextul în care mai multe voci din fotbalul românesc au acuzat că Marius Ștefănescu nu juca împotriva campioanei din cauza faptului că cele două părți s-au înțeles în privința unui transfer încă din timpul sezonului.

Hotărârea luată de Florin Tănase, după ultimatumul primit de la Gigi Becali

Aceasta este hotărârea luată de Florin Tănase, după ce atacantul în vârstă de 29 de ani a primit un ultimatum de la Gigi Becali. Internaţionalul român a primit o ofertă pentru a se întoarce la FCSB, iar patronul campioanei din Liga 1 îi ceruse să ia decizia până la plecarea în cantomanetul din Olanda.

Tănase nu a mai stat pe gânduri şi a ales să nu se antreneze cu roş-albaştrii. Va pleca în vacanţă alături de familie! În condiţiile date, şansele de a semna cu FCSB sunt tot mai mici.

Florin Tănase nu duce lipsă de oferte şi ar putea rămâne la arabi, acolo unde poate primi un salariu uriaş.

”Nu, nu o să mă duc astăzi la el (n.r. Gigi Becali). Eu o să plec acum în vacanță cu cel mic și în câteva zile o să mă întorc. Nu o să merg în cantonament cu Steaua (n.r. FCSB). (n.r. Cum de ai luat această decizie?) Așa am decis! Trebuie să merg și eu într-o altă vacanță și de abia după voi vedea.

(n.r. Înclini în continuare spre o variantă în străinătate?) Aștept, încă e devreme. Adică nu am vorbit de prea multe ori, timpul le va decide”, a declarat Florin Tănase pentru iamsport.ro.

Pe ce poziţie se va clasa România în Grupa E de la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
13:53

Carlos Alcaraz, înainte de participarea alături de Rafael Nadal la Jocurile Olimpice 2024: „Este un moment unic pentru mine”

13:45

Al cincilea transfer al verii la Dinamo! „Câinii” au transferat un fundaş central de la Lecce

13:28

Dennis Man, aproape de transferul carierei! Cluburile uriaşe care-l urmăresc pe român la EURO 2024

13:16

Portugalia – Cehia LIVE TEXT (22:00). Echipa lui Cristiano Ronaldo începe drumul spre trofeul EURO 2024

13:11

Gică Hagi, convins că Ianis Hagi face parte din noua Generaţie de Aur: „România are potenţial să ajungă în finala EURO 2024!”

12:56

Denis Popescu şi Aissia Prisecariu, în finale la 50 m fluture şi 200 m spate, LIVE STREAM (19:00), în AntenaPLAY

1 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 2 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 3 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 4 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 5 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 6 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!”
Citește și