Închide meniul

Malcom Edjouma a marcat în FCSB – Universitatea Craiova! Al șaselea gol marcat de francez, în 2023

Cosmin Olteanu Publicat: 18 martie 2023, 21:33

Reclamă
Malcom Edjouma a marcat în FCSB – Universitatea Craiova! Al șaselea gol marcat de francez, în 2023

Malcom Edjouma a marcat în FCSB - Universitatea Craiova

Malcom Edjouma / Profimedia

Malcom Edjouma a marcat în FCSB – Universitatea Craiova! Mijlocașul bucureștenilor a trimis mingea în plasa oltenilor, după o centrarea splendidă a lui Risto Radunovic, la scorul de 1-0 pentru oaspeți.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Malcom Edjouma a fost transferat de FCSB, în februarie 2022, de la FC Botoșani, pentru 330.000 de euro.

Malcom Edjouma a marcat în FCSB – Universitatea Craiova

În minutul 67 al partidei FCSB – Universitatea Craiova, la scorul de 1-0 pentru oaspeți, Risto Radunovic i-a centrat perfect lui Malcom Edjouma, care a trimis mingea în plasă, cu capul.

Acesta este cel de al șaselea gol marcat, în campionat, în 2023, de Edjouma.

În actualul sezon de Liga 1, Edjouma a înscris nouă goluri, fiind al doilea cel mai bun marcator al roș-albaștrilor, după Andrea Compagno, care are 16 goluri.

Reclamă
Reclamă 4

Echipele de start de la FCSB – Universitatea Craiova:

FCSB: Târnovanu – Sorescu, Dawa, I. Cristea, Radunovic – Edjouma, Șut, Olaru – Coman, Compagno, Octavian Popescu
Rezerve: A. Vlad – V. Crețu, Haruț, Miculescu, Ov. Popescu, Oaidă, Pantea, Radaslavescu, Cordea
Antrenor: Mihai Pintilii

Universitatea Craiova: L. Popescu – Vlădoiu, Zajkov, Bg. Mitrea, Ndong – Mateiu, Screciu – Ișfan, Baiaram, Ivan – Markovic
Rezerve: Lazar – Hanca, Găman, Sala, Al. Crețu, Roguljic, Rivaldinho, Koljic
Antrenor: Eugen Neagoe

Reclamă

Sorin Cârțu: „Meciul cu FCSB e mai important ca niciodată!”

„E început de play-off, toate meciurile din play-off sunt importante pentru noi, pentru că avem un handicap de recuperat pentru tot ce ni s-a întâmplat în campionatul regulat.

Meciul ăsta cu FCSB e mai important ca niciodată. Întotdeauna au fost meciuri speciale între noi. Plecăm de pe poziția asta.

Nu comentez (n.r. faptul că FCSB nu are antrenor), noi trebuie să ne ajutăm singuri. Ceea ce ni se întâmplă la ora actuală se întâmplă din cauza noastră, nu din cauza adversarilor. Noi am fost, de multe ori, adversarii noștri.

Nu sunt niște puncte foarte multe, care nu pot fi recuperate. Depinde cât ești de responsabil pentru fiecare meci. Una peste alta, suntem o echipă cu un lot bun de jucători.

Am avut și evoluții bune și evoluții contradictorii. Suntem pe un loc în play-off, avem niște șanse, dar ne-am fi dorit să fim pe primul loc, sau pe al doilea.

Obiectivele noastre, stabilite la începutul campionatului, sunt să luăm titlul și cupa. Din păcate, din Cupă am ieșit, dar rămânem cu șansa asta, totuși, chiar dacă nu avem atât de multe procente cum au Farul și CFR, dacă nu, cupele europene.

Trebuie să tindem sus. Măcar locul trei, doi sau la baraj. Absolut (n.r. nu mai acceptă o ratare a calificării în grupe), absolut, dar așa a fost situația, cu schimbări de antrenori, au fost niște divergențe, care s-au resimțit în clasament”a declarat Sorin Cârțu, președintele Universității Craiova, înaintea partidei cu FCSB, pentru playsport.ro.

Ajunge FCSB în grupele UEFA Champions League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
11:49

Bernadette Szocs – Mima Ito LIVE VIDEO (14:35, AntenaPLAY). Duel pentru semifinalele WTT Star Contender Bangkok 2024

11:43

„S-a accelerat transferul!” Albion Rrahmani, la un pas să plece de la Rapid! Destinaţie spectaculoasă pentru atacantul kosovar

11:32

Gigi Becali a refuzat 10 milioane de euro pentru Florinel Coman: „El ştie bine discuţiile!”

11:15

VIDEOProgramul complet al etapei de Formula 3 a Marelui Premiu al Marii Britanii. Cursa de sprint, amânată din cauza ploii

11:12

Giovanni Becali a făcut anunţul momentului despre Dennis Man: „Semnează luni sau marţi!”. E tot mai aproape de transferul vieţii!

11:08

Max Verstappen şi Lando Norris, imagini virale alături de minunea de 17 ani a Angliei! Cine e Luke Littler

1 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 2 FotoValentin Mihăilă a semnat chiar din cantonamentul României! Contract pe trei sezoane şi un salariu uriaş 3 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 4 România – Olanda 0-3, în optimi la EURO 2024. Naţionala României, OUT de la EURO 2024. „Tricolorii” au luptat admirabil 5 FotoReacţia imediată a iubitei lui Valentin Mihăilă, după ce internaţionalul român şi-a decis viitorul. Ami îi e alături la EURO 2024 6 VIDEOGabriel Bortoleto a câştigat cursa de Formula 2 din Austria, LIVE în AntenaPLAY! Victorie uriaşă pentru brazilian
Citește și