Închide meniul

Malcom Edjouma, jucătorul preferat al lui Adrian Ilie de la FCSB: „Face diferenţa!” Ce spune de Darius Olaru

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 16 februarie 2023, 17:16

Malcom Edjouma, jucătorul preferat al lui Adrian Ilie de la FCSB: „Face diferenţa! Ce spune de Darius Olaru

Malcom Edjouma este rezervă cu Petrolul

Malcom Edjouma şi jucătorii de la FCSB, în timpul unui meci/ Hepta

Adrian Ilie şi-a ales jucătorul preferat de la FCSB, iar acesta este Malcom Edjouma. Fostul atacant susţine că mijlocaşul roş-albaştrilor face diferenţa la mijlocul terenului, chiar dacă nu iese prea mult în evidenţă pe parcursul meciurilor. Totodată, „Cobra” a avut cuvinte de laudă şi pentru Darius Olaru, căpitanul vicecampionilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Malcom Edjouma traversează o formă de vis la FCSB. Mijlocaşul francez a reuşit să marcheze trei goluri în ultimele două partide pentru roş-albaştrii, în victoriile cu CFR Cluj şi Voluntari.

Malcom Edjouma, jucătorul preferat al lui Adrian Ilie de la FCSB

Adrian Ilie l-a lăudat pe Malcom Edjouma, pentru evoluţia din partidele FCSB-ului. „Cobra” este de părere că mijlocaşul francez este cel mai constant jucător din lotul lui Mihai Pintilii.

În privinţa lui Darius Olaru, Adrian Ilie a declarat că, asemenea lui Edjouma, este un jucător echilibrat, care face diferenţa pe teren.

„Îmi place (n.r. Malcom Edjouma). Am spus, chiar dacă nu are meciuri foarte bune, face o diferență undeva în timpul meciului. Și, din punctul meu de vedere, este cel mai constant din echipă, cel mai echilibrat. El și cu Olaru”, a declarat Adrian Ilie, pentru fanatik.ro.

Reclamă

Malcom Edjouma, cotat la 1,2 milioane de euro, evoluează la FCSB din iarna lui 2022, când era transferat de la Botoşani. În actuala stagiune, mijlocaşul francez de 26 de ani a bifat 31 de meciuri pentru trupa roş-albastră, în care a reuşit să marcheze opt goluri şi să ofere trei asisst-uri.

Basarab Panduru, fermecat de Malcom Edjouma

Basarab Panduru s-a declarat fermecat de Malcom Edjouma. Fostul internațional crede că prețul mijlocașului celor de la FCSB a crescut datorită evoluțiilor bune din ultimele meciuri. „Pandi” e de părere că influența francezului în jocul roș-albaștrilor a crescut enorm.

Basarab Panduru crede că Gigi Becali i-ar putea fixa noul preț lui Malcom Edjouma la trei milioane de euro. Fostul internațional a remarcat progresul pe care francezul l-a avut în ceea ce privește contribuția adusă fazei ofensive.

Reclamă 4 / 0/3

„Pare un jucător tot mai util, dar util care se vede. Edjouma, uşor uşor, uite că arată bine şi cred că preţul în creşte de la meci la meci. Valora un milion, acum valorează 2,5 milioane de euro, dacă nu trei.

El pleca, pleca cu mingea, cu faţa spre poarta adversă, nu era ‘cinciarul’ ăla care stă stea între fundaşii centrali, să facă triunghiul, să fie primul om în apărarea fundaşilor centrali.

El pleca cu faza, se trezea în careu, venea centrarea, dădea cu capul, nu ţinea poziţia lui. Probabil că atunci şi-au dat seama că nu e mijlocaş defensiv, ‘hai să-l bagăm altceva, să profităm’”, a spus Basarab Panduru, conform orangesport.ro.

Malcom Edjouma, trei goluri în ultimele două meciuri

Edjouma traversează o perioadă de senzație în tricoul FCSB-ului. Mijlocașul adus de Gigi Becali de la FC Botoșani, în schimbul a 330.000 de euro, a deblocat tabela în meciul de la Voluntari.

Jucătorul de 26 de ani a dat lovitura în minutul 45, cu o execuție cu capul. FCSB a presat înainte de pauză, cu centrarea expediată de Darius Olaru din banda stângă.

Mingea trimisă în careul ilfovenilor a fost deviată cu capul de Florinel Coman spre bara a doua, unde Malcom Edjouna a apărut și s-a înălțat superb. Francezul a reluat cu capul în plasă, pe lângă portar.

Malcom Edjouma a făcut „dubla” în minutul 79. El a șutat puternic de la marginea careului, iar mingea a fost deviată de defensiva ilfovenilor în plasă, pe lângă portar.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” 9:54 SUA au anunţat primii jucători care merg la Campionatul Mondial de hochei, LIVE în AntenaPLAY! Ce staruri din NHL merg în Cehia 9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur va fi invitatul lui Dan Pavel (10:30). Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” Vezi toate știrile
Citește și