Închide meniul

Malcom Edjouma nu și-a putut ascunde supărarea după FCSB – Universitatea Craiova 1-1: „Golul meu a fost degeaba!”

Cosmin Cioboată Publicat: 19 februarie 2023, 23:04

Malcom Edjouma nu și-a putut ascunde supărarea după FCSB – Universitatea Craiova 1-1: „Golul meu a fost degeaba!

Malcom Edjouma a marcat în meciul FCSB - Universitatea Craiova 1-1

Malcom Edjouma a marcat în meciul FCSB - Universitatea Craiova 1-1 / Profimedia

  • Malcom Edjouma nu și-a putut ascunde supărarea după FCSB – Universitatea Craiova 1-1
  • „Golul meu a fost degeaba!”

Malcom Edjouma nu și-a putut ascunde supărarea după FCSB – Universitatea Craiova 1-1. Mijocașul francez a marcat din nou pentru formația roș-albastră și a ajuns la 4 goluri înscrise în ultimele 3 meciuri din Liga 1. Edjouma a fost „letal” și în fața oltenilor. A deschis scorul după numai 58 de secunde.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jucătorii lui Eugen Neagoe n-au renunțat la luptă și au smuls un punct în minutul 90+1. FCSB rămâne fără victorie pe teren propriu, în 2023.

Malcom Edjouma nu și-a putut ascunde supărarea după FCSB – Universitatea Craiova 1-1

Malcom Edjouma și-a continuat forma excelentă din acest sezon, dar nu și-a putut ajuta echipa să ia toate cele 3 puncte în fața Universității Craiova.

Reclamă

La finalul partidei de pe Arena Națională, Edjouma s-a arătat foarte dezamăgit și a spus că golul său a fost degeaba.

„A fost un meci dificil, cred că meritam cele 3 puncte. Trebuie să rămânem concentrați pentru următorul meci. Nu a fost de ajuns (n.r. – că a marcat), golul a fost degeaba. Trebuie să continuăm să muncim și să fim pregătiți pentru următorul meci.

Reclamă

Trebuie să continui în același mod (n.r. – despre evoluțiile lui), nu numai să înscriu goluri, dar să și ajut echipa pe faza de construcție. Trebuie să fim mai concentrați în ultimele minute ale meciurilor.

Va fi o luptă foarte tare pentru titlu, va fi foarte greu. Trebuie să fim mai periculoși”, a declarat Malcom Edjouma, după FCSB – Universitatea Craiova 1-1.

Golul lui Malcom Edjouma din poarta oltenilor este al treilea cel mai rapid al sezonului. Juan Bauza (45 de secunde) și Sebastian Mailat (54 de secunde) au reușit să înscrie mai repede decât mijlocașul FCSB-ului.

Reclamă 4 / 0/3

Andrei Cordea, reacție după FCSB – Universitatea Craiova 1-1

Andrei Cordea a oferit prima reacție după FCSB – Universitatea Craiova 1-1. Jucătorul roș-albaștrilor a fost extrem de supărat la finalul partidei. Cordea e convins că echipa sa merita să obțină toate cele trei puncte.

Andrei Cordea a acuzat faptul că arbitrul a dicat eronat cornerul din care a rezultat golul egalizator al oltenilor, în minutul 90+1.

„Nu-mi bat capul, sunt supărat, trebuie să fac ceva să uit cât mai repede, sunt frustrat, nu vreau să zic ceva greșit. În play-off se va decide tot, trebuie să fim pregătiți pentru asta.

Îmi pare rău că am luat cartonaș galben dintr-o prostie și trebuie să stau următoarea etapă. Am fost destul de neatent. Dacă centralul dicta șase metri în loc de corner, nu se ajungea aici. Am atacat bine, ne-am apărat bine”, a spus Andrei Cordea.

Deian Sorescu, debusolat după FCSB – Universitatea Craiova 1-1

La finalul meciului, Sorescu a atras atenția că, în fotbal, există riscul ca o echipă să încaseze gol la ultima fază, dacă nu reușește să se distanțeze pe tabelă atunci când are ocazia. Totuși, Deian Sorescu anunță că vestiarul FCSB-ului are puterea să rămână unit și să treacă peste deznodământul trist din meciul cu Universitatea Craiova.

„Păcat, pentru că am muncit și am făcut un meci bun. Am înscris destul de repede, am avut ocazie și înainte de a marca. Păcat, păcat pentru că eu zic că a fost un meci bun pentru noi. Dar asta e, dacă nu reușim să marcăm un al doilea gol, se întâmplă să iei gol în minutul 90.

Avem un staff, cu siguranță staff-ul va găsi această problemă și o vom rezolva. Ne afectează pentru că am pierdut două puncte și în meciul ăsta, și cu Farul, care ne ajutau și erau foarte bune pentru noi.

Reclamă

E normal, când schimbi echipa, e alt sistem, ai alte planuri aici și era normal să am nevoie de timp să mă acomodez. Dar nu sunt supărat deloc, și dacă joc, și dacă nu joc, îmi susțin echipa.

Am altă poziție în teren și e normal să nu dau randamentul pe care îl dădeam la Dinamo. Dar și aici joc pe o poziție care îmi place și încerc să ajut un plus echipei.

E supărare, dar suntem un grup unit, tânăr, și va trebui să uităm repede. De luni va trebui să ne concentrăm pe următorul meci”, a spus Deian Sorescu, după FCSB – Universitatea Craiova 1-1, potrivit digisport.ro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
7:50 LIVE VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon 28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 28 mart., 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova - Rapid
Liga 1 • 28 mart., 14:24
Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 28 mart., 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 28 mart., 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 28 mart., 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu