Închide meniul

Malcom Edjouma a deschis scorul după numai 58 de secunde, în FCSB – Universitatea Craiova! Francezul, omul momentului la vicecampioană

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 19 februarie 2023, 20:23

Malcom Edjouma a deschis scorul după numai 58 de secunde, în FCSB – Universitatea Craiova! Francezul, omul momentului la vicecampioană

Malcom Edjouma, 4 goluri marcate în ultimele 3 meciuri

Malcom Edjouma, 4 goluri marcate în ultimele 3 meciuri / Captură Digisport

Malcom Edjouma a deschis scorul după numai 58 de secunde, în derby-ul FCSB – Universitatea Craiova. Mijlocașul francez continuă să strălucească la vicecampioana României. Jucătorul de 26 de ani a ajuns la 3 meciuri consecutive în care reușește să marcheze, în actualul sezon din Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Edjouma a fost din nou „letal” în tricoul FCSB-ului. Francezul a avut nevoie de numai 58 de secunde pentru a înscrie în poarta Universității Craiova.

Malcom Edjouma a deschis scorul după numai 58 de secunde, în FCSB – Universitatea Craiova!

FCSB a început în forță duelul de pe Arena Națională. David Miculescu putea debloca tabela încă din secunda 15. Jucătorul titularizat în absența lui Andrea Compagno a fost servit de Tavi Popescu, dar șutul său a fost blocat de portarul oltenilor, Laurențiu Popescu.

Echipa lui Mihai Pintilii s-a ales cu un corner, din care a reușit să deschidă scorul. Florinel Coman a centrat la prima bară, de unde Iulian Cristea a reluat spectaculos.

Mingea a fost respinsă de Laurențiu Popescu și a ajuns cu noroc la Malcom Edjouma. Francezul a reluat din voleu și a declanșat nebunia în tribunele roș-albastre de pe Arena Națională.

Reclamă

Este cel de-al 4-lea gol marcat de Malcom Edjouma în ultimele 3 meciuri din Liga 1. Francezul a lovit și în partidele câștigate de FCSB în fața lui CFR Cluj, scor 1-0, și FC Voluntari, scor 2-1.

Edjouma se află la cel de-al 7-lea gol în stagiunea curentă din Liga 1, în 21 de apariții.

Golul lui Malcom Edjouma din poarta oltenilor este al treilea cel mai rapid al sezonului. Juan Bauza (45 de secunde) și Sebastian Mailat (54 de secunde) au reușit să înscrie mai repede decât mijlocașul FCSB-ului.

Reclamă 4 / 0/3

Leo Strizu, răspuns sincer înainte de FCSB – Universitatea Craiova: „Pintilii a avut această decizie!”

Leo Strizu a oferit un răspuns sincer înainte de derby-ul FCSB – Universitatea Craiova, din etapa a 26-a din Liga 1. Antrenorul din acte al roș-albaștrilor a fost luat la întrebări de reporteri înaintea partidei cu oltenii.

Strizu a fost întrebat cum a fost alcătuit primul „11” al FCSB-ului din meciul cu Universitatea Craiova.

Andrea Compagno a fost lăsat în afara lotului la meciul cu formația din Bănie, din cauza unei accidentări suferite la antrenamentul de vineri.

În locul italianului, în centrul liniei ofensive a FCSB-ului va evolua David Miculescu. Staff-ul tehnic al roș-albaștrior îl mai avea la dispoziție și pe Billel Omrani, dar a preferat să-l lase pe banca de rezerve pe francez.

Echipa de start a FCSB-ului pentru meciul cu Universitatea Craiova:

  • Târnovanu – Sorescu, Cristea, Tamm, Radunovic – Edjouma, Șut, Oct. Popescu – Cordea, Miculescu, Coman

Întrebat despre titularizarea lui David Miculescu în meciul cu Universitatea Craiova, Leo Strizu a explicat că decizia nu i-a aparținut lui, ci lui Mihai Pintilii.

Am încredere mare în Miculescu, cred că de azi va fi un alt Miculescu. Cred că Pintilii a avut această decizie. Mai multe nu aș vrea să spun eu, de ce Miculescu și nu Omrani.

Reclamă

Echipa știe ce trebuie să facă. Evoluțiile lui Șut sunt foarte foarte bune. Ne așteaptă un meci greu, dar trebuie să ținem cont de forma noastră actuală„, a spus Leo Strizu, înainte de FCSB – Universitatea Craiova, potrivit digisport.ro.

Recomandări
  • Malcom Edjouma a deschis scorul după numai 58 de secunde, în FCSB – Universitatea Craiova
  • Francezul, omul momentului la vicecampioană

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” 15:16 Gică Hagi, anunţ radical despre noul stadion din Constanţa, făcut chiar de ziua „Regelui”: „Nu va purta numele meu!” 14:35 „Ce rol are Gigi Becali în câştigarea Ligii 1?” Răspuns sincer al lui Elias Charalambous. Ce a spus despre primele de titlu 14:32 Selecţionerul Dave MacQueen, înainte de Campionatul Mondial, Dizivia 1, Grupa A: „Cine ştie ce putem realiza cu acest lot” Vezi toate știrile
Citește și