Închide meniul

Malcom Edjouma, OUT de la FCSB până la finalul sezonului! Roş-albaştrii au primit veşti proaste, după victoria cu Universitatea Craiova

Viviana Moraru Publicat: 1 mai 2023, 12:42

Reclamă
Malcom Edjouma, OUT de la FCSB până la finalul sezonului! Roş-albaştrii au primit veşti proaste, după victoria cu Universitatea Craiova

Motivul pentru care Malcom Edjouma a lipsit de la reunirea lotului FCSB-ului

Malcom Edjouma, în timpul unui meci pentru FCSB/ Profimedia

Malcom Edjouma este OUT de la FCSB până la finalul sezonului! Roş-albaştrii au primit o veste proastă, imediat după victoria cu Universitatea Craiova. Se pare că accidentarea mijlocaşului este mult mai serioasă decât se credea iniţial.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Malcom Edjouma a reprezentat unul dintre cei mai bun jucători de la FCSB în acest sezon, fiind titular de bază la trupa roş-albastră.

Malcom Edjouma, OUT de la FCSB până la finalul sezonului

Conform gsp.ro, Malcom Edjouma va fi indisponibil până la finalul sezonului. Mijlocaşul francez s-a accidentat la un antrenament, cu două zile înaintea duelului cu Universitatea Craiova, motiv pentru care nici nu a jucat în derby-ul cu oltenii lui Eugen Neagoe.

Se pare că accidentarea este mult mai serioasă decât părea a fi la început. Edjouma a fost supus mai multor teste medicale, în urma cărora a aflat că a suferit o leziune musculară.

Astfel, Malcom Edjouma va sta „pe bară” timp de aproximativ o lună, urmând să rateze ultimele meciuri ale FCSB-ului din acest sezon.

Reclamă
Reclamă 4

Roş-albaştrii mai au de disputat patru runde de play-off. În etapa următoarea, FCSB va primi vizita celor de la Sepsi, urmând ca ulterior să se dueleze cu CFR Cluj, Farul şi Rapid.

În acest sezon, Malcom Edjouma a bifat 40 de partide pentru FCSB, în toate competiţiile. Mijlocaşul a marcat şi 11 goluri, şi de asemenea a oferit şi trei asisst-uri.

La partida cu Universitatea Craiova, Octavian Popescu a fost folosit în linia mediană, în locul lui Malcom Edjouma. David Miculescu a fost preferat în atac, în locul „perlei” de 20 de ani.

Reclamă

FCSB, victorie cu Universitatea Craiova în ultima rundă

Universitatea Craiova a fost învinsă de FCSB cu scorul de 2-1 (1-0), duminică seara, pe Stadionul ”Ion Oblemenco”, într-un meci din etapa a 6-a a fazei play-off a Superligii de fotbal.

FCSB a urcat pe locul secund în urma acestui succes, conturat prin golurile înscrise de Andrea Compagno (44), Deian Sorescu (84). Golul gazdelor a fost înscris de Elvir Koljic (90+4 – penalty), după ce Christopher Dawa l-a faultat în careu pe Raul Silva, fază sesizată de arbitrajul video.

La 1-0 pentru bucureşteni, Universitatea Craiova a ratat un penalty, prin Andrei Ivan (83), care a executat lamentabil (şut pe lângă), lovitura de pedeapsă fiind dictată pentru un henţ comis de Iulian Cristea. Imediat după penalty, FCSB s-a desprins prin golul lui Sorescu.

Universitatea a dominat jocul în cea mai mare parte a timpului, dar a ratat mai multe ocazii clare, în timp ce FCSB a punctat la singurele sale oportunităţi de gol.

Jovan Markovic a reuşit din plonjon cu capul (15), dar portarul Ştefan Târnovanu a respins în transversală. Goalkeeper-ul oaspeţilor l-a blocat de două ori pe Ivan (59, 89) şi a apărat şi şutul lui Ante Roguljic (71).

Jocul a fost întrerupt pentru 5-6 minute, imediat după lovitura de start, din cauza fumului produs de torţele aprinse de galerii.

Ajunge FCSB în grupele UEFA Champions League?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
22:23

Adrian Porumboiu, reacţie genială după ce Mogoş a fost făcut KO de Dumfries: „Ăia bat de sting, cum să cadă al nostru așa ușor?!”

22:16

Mihai Stoica ştie cine ar putea să îi ia locul lui Edi Iordănescu la naţionala României: „Aş merge pe modelul Spaniei”

21:46

Cristi Chivu a dat verdictul după România – Olanda 0-3: „Avem carenţe mari! Nu ar trebui să se întâmple asta!”

21:41

România, mesaj pentru gazdele de la EURO 2024, înainte de plecarea din Germania: „Aţi fost parte din povestea noastră”

21:06

Răzvan Marin, mesaj emoţionant pentru fanii români: „Povestea noastră continuă! Am demonstrat că suntem o familie!”

20:47

Monica Niculescu va participa la Jocurile Olimpice de la Paris! Care sunt cele două perechi care vor reprezenta România la dublu

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă 3 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 4 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 5 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 6 FotoPovestea emoţionantă de viaţă a lui Andrei Raţiu: „A fost cumplit, dar toate sacrificiile se întorc!” Dezvăluirile lui „Sonic”
Citește și