Închide meniul
Foto

Universitatea Craiova – FCSB 1-2. Vicecampioana României câștigă în Bănie și urcă peste CFR Cluj în clasament. Oltenii au șanse minime la titlu

Viviana Moraru Publicat: 30 aprilie 2023, 21:01 / Actualizat: 30 aprilie 2023, 23:03

Reclamă
Universitatea Craiova – FCSB 1-2. Vicecampioana României câștigă în Bănie și urcă peste CFR Cluj în clasament. Oltenii au șanse minime la titlu

Jucătorii remarcați de Ilie Dumitrescu de la FCSB, înaintea finalei de titlu cu Farul

Foto: Profimedia

Universitatea Craiova – FCSB 1-2. Vicecampioana României câștigă în Bănie și urcă peste CFR Cluj în clasament. Oltenii au șanse minime la titlu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Formația lui Elias Charalambous a fost mult mai precisă în derby și a fructifcat ocaziile ivite. De cealaltă parte, oltenii au ratat foarte multe oportunități, inclusiv un penalty.

Universitatea Craiova – FCSB 1-2. Vicecampioana României câștigă în Bănie și urcă peste CFR Cluj în clasament. Oltenii au șanse minime la titlu

Meciul a fost unul lipsit de ocazii în prima sa parte, însă golul a venit chiar înainte de pauză. Andrea Compagno a reluat cu capul în poarta gazdelor, după un corner executat bine de Florinel Coman.

Universitatea Craiova a forțat în repriza secundă și a reușit să-și creeze foarte multe ocazii, însă nici Andrei Ivan, nici Raul Silva și nici Ndong nu au reușit să restabilească egalitatea. Căpitanl oltenilor a irosit și o lovitură de la 11 metri.

După penalty-ul ratat de Ivan, Deian Sorescu a reușit să majoreze diferența. Suspansul s-a păstrat însă, după ce Elvir Kolvic a reușit să înscrie din penalty în prelungiri. Istvan Kovacs a acordat un al doilea penalty pentru gazde, după consultarea sistemului VAR.

Reclamă

Universitatea Craiova – FCSB, LIVE TEXT

Min. 90+3: Universitatea Craiova – FCSB 1-2! Elvir Koljic reduce din diferență, înscriind din penalty.

Min. 84: Universitatea Craiova – FCSB 0-2! Deian Sorescu majorează diferența.

Min. 82: Andrei Ivan ratează penalty-ul! Execuție modestă pentru căpitanul Craiovei.

Reclamă 4 / 0/3

Min. 79: Penalty pentru Universitatea Craiova! Raul Silva șutează, iar mingea îl lovește în mână pe Iulian Cristea.

Min. 65: O nouă ocazie mari pentru gazde! Ndong a trecut pe lângă golul egalizator.

Min. 59: Ocazie uriașă pentru Universitatea Craiova! Târnovanu are o intervenție incredibilă la șutul lui Andrei Ivan.

Min. 44: Universitatea Craiova – FCSB 0-1! Andrea Compagno deschide scorul, după un assist venit de la Florinel Coman.

Min. 27: Același Jovan Markovic trimite spre poarta adversă de la distanță, însă Târnovanu prinde mingea în doi timpi.

Min. 14: Bară Universitatea Craiova! Markovic a trimis mingea în bara lui Târnovanu!

Min. 1: A început meciul!

Reclamă

Universitatea Craiova – FCSB, echipele de start:

Universitatea Craiova: L. Popescu -Vlădoiu, Zajkov, Raul Silva, Ndong – Screciu, Mateiu – Câmpanu, Baiaram, Ivan – Markovic

FCSB: Târnovanu – Ov. Popescu, Dawa, I. Cristea, R. Radunovic – Olaru, Șut, Oct. Popescu – Miculescu, Compagno, Fl. Coman

FCSB ocupă locul 3 în play-off-ul Ligii 1, cu 37 de puncte. De cealaltă parte, Universitatea Craiova este pe 4, la doar două puncte în spatele rivalilor roş-albaştrii.

Oltenii vin după două victorii consecutive înregistrate în play-off. Trupa lui Eugen Neagoe le-a învins pe Rapid şi Sepsi.

În partida tur din play-off, cele două echipe au remizat în duelul de pe Arena Naţională, scor 1-1. Jovan Markovic şi Malcom Edjouma au marcat golurile partidei.

În sezonul regular a fost remiză şi în partida tur dintre FCSB şi Universitatea Craiova, scor 1-1, în timp ce returul a fost câştigat de olteni cu 2-1, pe „Ion Oblemenco”.

Echipele probabile:

UNIVERSITATEA CRAIOVA: L. Popescu – Vlădoiu, Zajkov, 34. R. Silva, Ndong – Mateiu, Screciu – Câmpanu, Baiaram, A. Ivan – Markovic
REZERVE: Lazar, B. Mitrea, Badelj, Rivaldinho, Koljici, Căpățână, Roguljici, Ișfan
ABSENȚI: Vătăjelu (accidentat), Bancu (în recuperare), Al. Crețu (suspendat)
ANTRENOR: Eugen Neagoe

FCSB: Târnovanu – Sorescu, Dawa, I. Cristea, Radunovici – Olaru, Șut, Oct. Popescu – Cordea, Compagno, Fl. Coman
REZERVE: A. Vlad, V. Crețu, Haruț, Miculescu, Omrani, Ov. Popescu, Radaslavescu
ABSENȚI: Tamm, Edjouma (accidentați)
ANTRENOR: Elias Charalambous

Elias Charalambous, anunţ despre problemele de lot de la FCSB, înaintea duelului cu Universitatea Craiova

Elias Charalambous a făcut un anunţ cu privire la problemele de lot cu care se confruntă FCSB, înaintea duelului cu Universitatea Craiova. Antrenorul a declarat că Malcom Edjouma şi Joonas Tamm nu vor juca în derby-ul din Bănie şi a dezvăluit, totodată, cum se simt Florinel Coman şi Andrea Compagno, după ce au fost faultaţi dur în duelul cu Rapid.

Elias Charalambous a declarat că atât Joonas Tamm, cât şi Malcom Edjouma, sunt accidentaţi, şi vor rata astfel duelul cu Universitatea Craiova.

Totodată, antrenorul de la FCSB a mărturisit că Florinel Coman şi Andrea Compagno sunt apţi pentru duelul cu oltenii lui Eugen Neagoe.

„Coman şi Compagno sunt ok acum. Singurii jucători care nu vor juca sunt Edjouma şi Tamm, sunt accidentaţi.

Ştim că va fi greu. Ne pregătim cât putem de bine pentru a jucat cât mai bine posibil. Vom analiza echipa şi vom decide primul 11. Suntem aproape decişi. Vom înfrunta un adversar bun. Vom încerca să aliniem cei mai buni jucători la start”, a declarat Elias Charalmbous, în conferinţa de presă premergătoare derby-ului Universitatea Craiova – FCSB.

Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:44 VideoEnergia unei performanţe uriaşe! Filmul calificării României la EURO 2024 a stârnit emoţii: „Va inspira mulţi oameni” 11:37 LIVE VIDEOAntrenamentele din Formula 3 de la Imola sunt în AntenaPLAY. Programul complet 11:34 Southampton – West Brom LIVE VIDEO (22:00). Leeds îşi aşteaptă adversara din finala play-off-ului de pe Wembley 11:19 FCSB cere să joace în Ghencea, dar CSA Steaua nu îi poate răspunde! Motivul incredibil care dă peste cap planurile lui Becali 10:43 Propunere-surpriză de preşedinte la Rapid: „Poate să fie compatibil cu Dan Şucu” 10:22 Prin ce a ajuns să treacă Daniel Opriţa la CSA Steaua. Situaţie limită la echipă: „E și incertitudinea cu dreptul de promovare” 10:20 Porsche Mobil 1 Supercup Imola 2024 e live în AntenaPLAY (17-19 mai). Programul complet 9:57 Antrenamentele din Formula 2 de la Imola vor fi în AntenaPLAY (12:05). Programul complet 9:35 Antrenamentele Marelui Premiu de la Imola vor fi LIVE în AntenaPLAY (14:30). Cursa e live pe Antena 1, duminică, de la ora 16:00 9:34 Lewis Hamilton ştie pe cine ar trebui să aducă Mercedes în locul său: „Dacă era treaba mea, pe el îl alegeam” Vezi toate știrile
Citește și