Închide meniul

Malcom Edjouma, prima reacție după intrarea criminală asupra lui Igor Armaș, în Voluntari – FCSB 1-2

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 13 februarie 2023, 8:27

Malcom Edjouma a avut prima reacție după intrarea criminală asupra lui Igor Armaș, în minutul 82 al meciului Voluntari – FCSB 1-2, decis chiar de dubla francezului cotat la 1.2 milioane de euro. Jucătorul a fost iertat miraculos de eliminare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pe finalul partidei contra ilfovenilor, Edjouma a făcut un fault în urma căruia Armaș a rămas cu urme teribile, pe față și pe corp. Chiar dacă nu a primit cartonașul roșu, acesta a ținut să își ceară scuze față de moldoveanul de 35 de ani.

Malcom Edjouma, prima reacție după intrarea criminală asupra lui Igor Armaș

”Am vrut să îmi cer scuze pentru gestul meu nepotrivit. Am făcut o greșeală”, a scris Malcom Edjouma pe contul său de Instagram.

Malcom Edjouma putea fi eliminat
Malcom Edjouma, prima reacție după intrarea criminală asupra lui Igor Armaș

Decizia lui Radu Petrescu de a-i acorda doar un cartonaș galben lui Edjouma este una greu de înțeles, la fel cum este și faptul că VAR nu a intervenit pentru a duce la eliminarea jucătorului care a marcat dubla decisivă cu Voluntariul.

Igor Armaș, șocat după intervenția lui Edjouma

Igor Armaș s-a declarat șocat de intrarea criminală avută de Malcom Edjouna. Fundașul nu a putut înțelege de ce francezul FCSB-ului a decis să joace atât de periculos.

Reclamă

„E o fază inexplicabilă sincer. Îl pot înțelege pe Radu Petrescu că n-a văzut faza, dar nu înțeleg decizia VAR și nu înțeleg gestul lui lui Edjouma, cum poți să te duci cu crampoanele atât de sus? Eu sincer nu înțeleg asta. Mă bucur că am scăpat ușor. Putea să mă desfigureze la cum a intrat. Nu e doar capul, e și fața, și umărul, și tot.

Acum sunt bine. Nici cel mai înrăit dușman nu poate intra așa. E un coleg până la urmă, să te duci așa..chiar nu-mi explic. Radu Petrescu n-a vrut sa vorbească cu mine sau cu oamenii din staff”, a declarat Igor Armaș la finalul meciului, potrivit digisport.ro.

Malcom Edjouma trebuia eliminat

„Centralul” Radu Petrescu l-a iertat pe Edjouma de eliminare, iar VAR-ul nu a intervenit! Francezul a primit doar cartonaș galben și fost scos câteva minute mai târziu din teren de Mihai Pintilii, în locul său intrând Radaslavescu.

Reclamă 4 / 0/3

„În momentul în care mergi cu crampoanele pe fața unui adversar, cu piciorul întins, e clar că Edjouma a pus în pericol integritatea fotbalistului de la Voluntari. Fault grosolan, ar fi trebuit să vadă cartonașul roșu. Nu pot să înțeleg de ce nu au intervenit cei din cabina VAR”, a declarat fostul arbitru Marius Avram, citat de sursa anterioară.

Liviu Ciobotariu: Armaș urla de durere

Liviu Ciobotariu a făcut o mărturisire șocantă după ce Igor Armaș a fost lovit serios de Edjouma. Tehnicianul care a fost la un pas de FCSB a povestit cum l-a găsit în vestiar pe fundașul moldovean.

„E foarte clar, am văzut de pe bancă o intrare de K1. Nu am văzut la TV. Chiar dacă ești departe de fază, nu ai cum să nu vezi. Igor plângea în vestiar.

Poate nu întorceam rezultatul, dar dacă trebuie să iei o decizie, o iei. Așa e corect. Am văzut de pe bancă intrarea și tu nu o vezi din 10 metri? Igor s-a dezbrăcat în vestiar și plângea de durere”, a spus Liviu Ciobotariu.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:50 Dinamo – FC Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! Echipele de start 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” Vezi toate știrile
Citește și