Închide meniul

Mamadou Thiam a plecat de la U Cluj! Anunţul oficial al „şepcilor roşii”

Alex Masgras Publicat: 3 iulie 2023, 22:11

Reclamă
Mamadou Thiam a plecat de la U Cluj! Anunţul oficial al „şepcilor roşii

Mamadou Thiam a plecat de la U Cluj

Mamadou Thiam, în tricoul lui U Cluj / Profimedia

Mamadou Thiam a plecat de la U Cluj! Jucătorul care a fost dorit în trecut de FCSB va ajunge în Kuweit, la Al-Arabi Sporting Club.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

U Cluj a anunţat luni seară că s-a despărţit de atacantul de 28 de ani care a ajuns la „şepcile roşii” în septembrie 2022.

Mamadou Thiam a plecat de la U Cluj! Anunţul oficial al „şepcilor roşii”

Thiam a evoluat în 33 de partide pentru U Cluj şi a reuşit să înscrie 11 goluri în toate competiţiile pentru „şepcile roşii” în sezonul 2022/23.

„FC Universitatea Cluj a ajuns la un acord cu formația Al-Arabi Sporting Club din Kuweit pentru transferul lui Mamadou Thiam (28 de ani).

Mamadou Thiam a sosit la ”U” în luna septembrie a anului trecut. În total, atacantul senegalez a strâns 33 de prezențe pentru echipa noastră în sezonul 2022/2023, marcând 11 goluri în toate competițiile.

Reclamă

Clubul nostru îi mulțumește pentru munca depusă la ”U” și îi dorește mult success în viitor!”, a anunţat U Cluj prin intermediul contului de Instagram.

Mamadou Thiam a fost în vizorul celor de la FCSB

Mamadou Thiam nu îşi mai dorea să continue la U Cluj, iar la un moment dat s-a vorbit şi despre un posibil transfer al său la FCSB, după ce negocierile vicecampioanei cu Arnold Garita au picat.

Thiam nu a mers în cantonament cu echipa şi a solicitat un termen de gândire, aşa cum a dezvăluit Toni Petrea, noul antrenor al celor de la U Cluj.

Reclamă 4 / 0/3

„El a solicitat un termen de gândire, a avut și ceva oferte din străinătate. Până acum, nu s-a materializat nimic, nici nu s-a întors. Este o situație delicată. Am vorbit cu conducerea clubului, trebuie luată o decizie, nu putem să stăm, să așteptăm după el. Eu n-am vorbit cu el, am considerat că este treaba conducerii, fiind vorba și de o clauză de reziliere, așa că nu e treaba mea, eu nefiind aici sezonul trecut. Un jucător bun, și-a făcut datoria sezonul trecut pentru U, dar eu am o eținere când fotbalistul nu vrea să mai continue cu echipa. E clar. Ce perspectivă să mai avem?”, spunea Toni Petrea la finalul lunii iunie, potrivit gsp.ro.

În cariera sa, Mamadou Thiam a mai jucat pentru Dijon, Clermont Foot, Barnsley, KV Oostende. De la echipa belgiană a fost împrumutat la AS Nancy, în Franța, iar mai apoi a ajuns la Cluj, unde a semnat cu „șepcile roșii”.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:37 LIVE TEXTBayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:55 LIVE VIDEOCoventry – Ipswich, acum în AntenaPLAY. Oaspeţii pot urca pe loc pentru promovare directă în Premier League 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! 21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament Vezi toate știrile
Citește și