Închide meniul

„Mană cerească”! Ce a putut dezvălui un fost internaţional român despre Gigi Becali şi Adrian Porumboiu

Bogdan Stănescu Publicat: 2 ianuarie 2024, 19:18

Reclamă
„Mană cerească! Ce a putut dezvălui un fost internaţional român despre Gigi Becali şi Adrian Porumboiu

Ce a putut dezvălui un fost internaţional român despre Gigi Becali şi Adrian Porumboiu

Gigi Becali şi Adrian Porumboiu/ Colaj Profimedia, Hepta

Fostul internaţional român Lucian Sânmărtean a făcut dezvăluiri despre Gigi Becali şi Adrian Porumboiu. Pe Gigi Becali, Lucian Sânmărtean l-a avut patron la FCSB, iar pe Adrian Porumboiu la FC Vaslui.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sânmărtean a mărturisit că cele mai mari prime de joc le-a avut la FC Vaslui. El a precizat că a încasat peste 10.000 de euro la FC Vaslui după un singur meci!

„Mană cerească”! Ce a putut dezvălui un fost internaţional român despre Gigi Becali şi Adrian Porumboiu

Cred că la Vaslui am avut cele mai mari prime, legate de cupele europene, de play-off, de calificarea pentru Europa League, acolo au fost prime substanțiale. Sume nici nu mai știu, dar peste 10.000 de euro de meci per jucător. Prime deosebite”, a declarat Lucian Sânmărtean, în podcastul Tare de Tot.

Lucian Sânmărtean (43 de ani) s-a retras din fotbal în 2018. Ultima echipă la care a evoluat a fost FC Voluntari. Sânmărtean a evoluat la Al-Ittihad în sezonul 2015-2016, fiind adus acolo de către Victor Piţurcă, ce antrena atunci echipa saudită. Ulterior, Sânmărtean a jucat la Pandurii şi Al-Tawoon, până când s-a retras, de la FC Voluntari.

Generos, într-adevăr (n.r. Gigi Becali). Ca și domnul Porumboiu. În momentul în care erau încântați de jocul echipei, nu aveau limită. Plătit la linie, plătit la secundă, niciun fel de întârziere.

Reclamă

Din punctul acesta de vedere, cei doi sunt ‘mană cerească’ pentru orice fel de fotbalist”, a mai spus Lucian Sânmărtean despre Gigi Becali şi Adrian Porumboiu, pentru sursa citată.

Jucătorul pe care Gigi Becali a vrut să îl dea afară va face deplasarea cu FCSB în Antalya!

Gigi Becali a anunţat în mai multe rânduri că vrea să scape de Valentin Creţu, care a împlinit astăzi 35 de ani, dar fundaşul dreapta a rămas la echipă.

FCSB se va reuni pe 8 ianuarie, iar Vali Creţu va face deplasarea cu echipa în cantonamentul din Antalya, informează digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Valentin Creţu a fost criticat de multe ori de Becali, dar a rămas pe poziţii la FCSB. Fundaşului dreapta îi expiră contractul în vara acestui an, dar nu este exclus ca Becali să îi prelungească înţelegerea.

Nu îi fac contractul lui Crețu până nu văd ce fac cu ăsta (n.r. cu Nana Antwi). Îl mai avem și pe Pantea. Pantea este sigur, va juca, dar îl mai vrem pe al doilea. (n.r. dacă îl aduce pe Antwi ca rezervă) Nici nu știm, joacă cine merită”, declara Gigi Becali pentru sursa citată, înainte de Crăciun.

Finanţatorul FCSB-ului a dorit să scape anterior de Creţu, dar după aceea s-a răzgândit şi i-a transmis lui Mihai Stoica faptul că vrea să îl menţină la echipă. Becali spunea că fundaşul avea contract până în iarna acestui an, însă înţelegerea lui cu FCSB expiră în vara lui 2024.

„Sunt unii jucători cărora le arăt recunoştinţă dacă îşi fac datoria”

Crețu are contract până în iarnă. Dar să vedem dacă ne despărțim. Mi-a plăcut, și-a făcut datoria cu Universitatea Craiova. Sunt unii jucători care, dacă își fac datoria în unul sau două meciuri, le arăt recunoștință. Ei participă la campionat. Și sunt foarte importante meciurile asta. 

I-am zis lui MM Stoica: «Băi, pe ăsta îl țin. Mi-a plăcut de el, și-a făcut datoria față de noi și vrem să avem caracter»”, declara în luna octombrie a anului trecut Gigi Becali, pentru sursa citată.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
0:06
Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!”
23:55 VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul 23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și