Închide meniul

Marcel Popescu s-a despărțit de Universitatea Craiova: „Știm că vei fi pe viață alături de Știința!”

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 13 februarie 2023, 15:28 / Actualizat: 13 februarie 2023, 17:13

Marcel Popescu s-a despărțit de Universitatea Craiova: Știm că vei fi pe viață alături de Știința!”

Marcel Popescu s-a despărțit de Universitatea Craiova

Marcel Popescu, în timpul unei conferințe de presă / Hepta

Marcel Popescu s-a despărțit de Universitatea Craiova! Acesta ocupa funcția de manager general încă din 2016 și era unul dintre cele mai importante nume din conducerea clubului oltean. În prezent, Universitatea Craiova se află pe locul 5 din Liga 1, cu 44 de puncte obținute după 25 de meciuri jucate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În următorul meci de campionat, Universitatea Craiova o va întâlni, acasă, pe FCSB. Meciul este programat duminică, de la ora 20:00.

Marcel Popescu s-a despărțit de Universitatea Craiova

Universitatea Craiova a emis un comunicat oficial prin care anunță despărțirea de Marcel Popescu. Acesta a fost preşedinte al clubului în 1991, atunci când Universitatea Craiova, cu Sorin Cârţu pe bancă, reuşea să câştige ultimul titlu de campioană.

„Mulțumim, Marcel Popescu! Știm că vei fi pe viață alături de Știința!”, au scris cei de la Universitatea Craiova, pe Facebook.

„Faptul că Universitatea Craiova a fost în sezonul actual în play-out îl consider ultimul accident nefericit din viaţa şi din evoluţia celui mai mare club din provincie. În şase luni vom avea la Craiova un stadion de talie europeană, care trebuie să genereze energii, să capaciteze toată zona care este latentă şi neîncrezătoare, pentru că proiectul nostru îl vor certifica suporterii. 

Reclamă

Suporterii la care mă refer într-un mod mai direct, spunându-le să stea liniştiţi pentru că palmaresul nu a fost niciodată la nimeni. Palmaresul l-au deţinut ei, milioanele de suporteri. 

Partea administrativă are cu totul alte obligaţii. Echipa este a oraşului, este Universitatea Craiova, şi obiectivul ei este întoarcerea în marea performanţă. Noul antrenor, Gheorghe Mulţescu, a venit lângă mine tocmai pentru acest lucru.

Numele Craiovei nu poate fi asociat cu mediocritatea, rămânerea în prima ligă nu poate constitui un jubileu sau un moment de euforie, pentru că a ne obişnui cu mediocritatea şi a face banchete că nu rămânem repetenţi nu se poate în Bănie. 

Reclamă 4 / 0/3

Craiova este un nume cu o rezonanţă europeană, care, din păcate, era aproape să dispară”, spunea Marcel Pușcaș, în 2016, când a fost numit în funcția de manager general al Universității Craiova.

Plecări în masă de la Universitatea Craiova

Universitatea Craiova face disponibilizări inclusiv în compartimentul jucătorilor. Astfel că, până în acest moment, trei fotbaliști au părăsit formația olteană: Giedrius Arlauskis, Paul Papp și Ivan Martic.

Acum muncim. Este ultima zi de mercato. S-ar putea să plece câțiva jucători. Martic, am bătut palma cu el ca să plece la Universitatea Cluj și mai avem încă trei jucători, dar nu pot să dau numele deocamdată.

Paul Papp este o probabilitate să plece la U Cluj, nu neapărat acolo, dar vedem. Bogdan Vătăjelu nu va pleca de la Universitatea Craiova. Nici acum, noi sperăm că nici în vară”, a declarat Mihai Rotaru, pentru fanatik.ro.

Eugen Neagoe şi-a lăudat jucătorii după Universitatea Craiova – CFR Cluj 2-0

Eugen Neagoe este la picioarele jucătorilor săi după ce Universitatea Craiova a câştigat derby-ul cu CFR Cluj, scor 2-0. Andrei Ivan a fost eroul oltenilor. A reuşit o dublă de senzaţie.

Neagoe spune că meritul pentru victoria care a aruncat în aer lupta la titlu este al jucătorilor. Acesta a avut şi o mică nemulţumire chiar faţă de eroul Andrei Ivan. „Geană” a spus că acesta mai putea marca un gol în derby.

Reclamă

I-am felicitat pe băieţi, chiar au meritat să îi felicit. Am făcut un joc bun astăzi, am început jocul cu o agresivitate pe care nu am avut-o nici la Botoşani şi nici la Constanţa. Cred că am meritat victoria şi mai puteam marca. Nu trebuie să mă felicit, băieţii merită felicitări. Tot ce s-a întâmplat pe teren s-a lucrat. Creţu şi Nistor sunt doi jucători valoroşi, dar am ales să încep echipa cu alţi jucători. Este doar meritul lor, dar nu am realizat nimic. Trebuie să rămânem cu aceeaşi atitudine şi meciurile următoare şi nu o să avem probleme.

Eu încerc să folosesc cei mai în formă jucători. Avem un lot numeros şi nu putem să jucăm cu 6 fundaşi centrali. În această seară a intrat Popescu, a făcut-o bine. Nu sună deloc, merită felicitări. A marcat două goluri, cred că putea să mai înscrie. A mai avut o fază. Am exersat de dimineaţă faza de la primul gol. Este meritul jucătorilor pentru că au făcut un meci foarte bun. Sper să ajungă cât mai rapid la cea mai bună formă pe care a avut-o. Sper să fie bine fizic, să ajute echipa”, a spus Eugen Neagoe după Universitatea Craiova – CFR Cluj 2-0.

Recomandări
  • Marcel Popescu s-a despărțit de Universitatea Craiova
  • 5 este locul ocupat de Universitatea Craiova, în Liga 1

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 17:15 „A fost stresant” Fernando Alonso, sincer după calificările pentru sprintul din MP al Chinei! Obiectivul spaniolului la Shanghai 17:05 FotoIon Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale 17:01 Suma „chilipir” pe care trebuie să o plătească Gigi Becali pentru Rafa Mujica, atacantul ce face senzaţie în Liga Portugal! 16:33 VIDEOScandal în Italia! Antrenorul Fiorentinei a sărutat pe gură o jurnalistă! Fiecare dintre ei e căsătorit cu o altă persoană! 16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna 16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii 15:35 „E o mare porcărie!” Dumitru Dragomir a răbufnit după ce Corvinul și Oțelul au ajuns în finala Cupei României! Vezi toate știrile
Citește și