Închide meniul

Marcel Pușcaș a luat „foc” după ce a aflat numele arbitrului delegat la Rapid – FC U Craiova: „Nu știu pe cine-am omorât!”

Cosmin Olteanu Publicat: 9 februarie 2023, 18:21

Reclamă
Marcel Pușcaș a luat foc” după ce a aflat numele arbitrului delegat la Rapid – FC U Craiova: Nu știu pe cine-am omorât!”

Marcel Pușcaș a luat „foc” după ce a aflat numele arbitrului delegat la Rapid - FC U Craiova

Marcel Pușcaș / Hepta

Marcel Pușcaș, președintele celor de la FC U Craiova, a luat „foc” după ce a aflat că arbitrul Cătălin Popa a fost delegat la Rapid – FC U Craiova! În prezent, FC U Craiova se află pe locul 10 din Liga 1, cu 27 de puncte obținute după 23 de meciuri jucate. Partida Rapid – FC U Craiova este programată vineri, de la ora 20:00.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În ultima partidă de campionat, FC U Craiova s-a impus categoric în fața celor de la U Cluj, scor 5-0.

Marcel Pușcaș a luat „foc” după ce a aflat numele arbitrului delegat la Rapid – FC U Craiova

Marcel Pușcaș a criticat dur decizia CCA de a-l delega pe „centralul” Cătălin Popa la partida Rapid – FC U Craiova.

„Din nou Popa. Cătălin Popa. Nu știu pe cine-am omorât sau cui am făcut atât de mult rău de-l primim ca delegare la meciurile importante pe acest Popa Cătălin. Întreaga presă îl acuză de incompatibilitate. Parcă e un blestem.

Este șef de asociație sportivă, face afaceri cu un club advers – FC Argeș, duce prăjituri la protocoalele FRF si este și șef al AJF Argeș. Toate reliefate de presa sportivă.

Reclamă

Păi, fraților, unde sunt meritocrația, lipsa conflictului de interese și fairplayul mult clamat? Refuz să mă gândesc la ce vorbește lumea cum c-ar fi avut cele mai multe delegări pentru că cineva ar fi interesat de voturile pe care domnul arbitru le poate aduce din județul său”, a scris Marcel Pușcaș, pe contul personal de Facebook.

Marcel Pușcaș: „Județul său are echipe participante în competiții!”

„Refuz să cred din nou că nedelegându-l, FRF îsi poate face un dușman in teritoriu, așa cum refuz să mă gândesc că delegându-l va avea un votant prieten și loial. De ce oare CCA lasă să planeze asupra-i și cea mai vagă idee c-ar putea să-l folosească în alte scopuri decât cele strict legate de joc.

Cum de exemplu poate fi un arbitru divizionar și șef AJF? Și județul său are echipe participante în competiții, la L3, fotbal feminin, futsal și două chiar în L1. Că se lasă el bănuit de interese puțin îmi pasă dar poate că FRF n-ar fi rău să alunge orice urmă de suspiciune în relația ei cu Popa Cătălin și cu oricare alt arbitru.

Reclamă 4 / 0/3

Ori arbitru, ori AJF-ist, ori cofetar, ori șef de club, ori partener de afaceri cu FC Argeș. Ori, ori și nu și, și. Așa ar fi corect pentru o mai bună imagine atât a unui arbitru cât și a FRF. De ce să suspectăm când putem să n-o facem?

Deocamdată, pe cât de delegat, este pe atât de contestat. Patronii, președinții, antrenorii țipă și se plâng de el mai la fiecare meci și el continuă să fluiere foarte des in Liga1. Ce să înțeleagă lumea?

‘Nea Kyros a mai dres puțin busuiocul în ultimă perioadă punându-l la slăbit câteva etape iar la revenirea la greutatea optimă este delegat direct la un meci cu o asemenea incărcătură.

Mâine de la ora 20, în Giulești, pesemne că ne va uimi cu forma in care se află. Doamne ajută!”, a mai scris Marcel Pușcaș.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
3
mai
0:00
AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League
23:54 EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!” 23:48 VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu 23:25 Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter 23:13 „Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB 22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa Vezi toate știrile
Citește și