Închide meniul

Marcel Pușcaș, reacție vehementă după ce Sepsi – FC U Craiova 1948 a fost suspendat: „A fost un exces de zel, au fost injurii și la adresa noastră în limba maghiară”

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 29 ianuarie 2023, 18:10

Marcel Pușcaș, reacție vehementă după ce Sepsi – FC U Craiova 1948 a fost suspendat: A fost un exces de zel, au fost injurii și la adresa noastră în limba maghiară”

Marcel Pușcaș a luat „foc” după ce a aflat numele arbitrului delegat la Rapid - FC U Craiova

Marcel Pușcaș / Hepta

Marcel Pușcaș, reacție vehementă după ce meciul Sepsi – FC U Craiova 1948 a fost suspendat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Președintele oltenilor nu este de acord cu decizia pe care a luat-o „centralul” Andrei Chivulete.

Marcel Pușcaș, reacție vehementă după ce Sepsi – FC U Craiova 1948 a fost suspendat

Ba mai mult, oficialul Craiovei dă vină pe organizatori pentru aceste incidente și spune că au existat manifestări xenofobe și din partea suporterilor lui Sepsi.

„Ce am văzut a fost un exces de zel din partea brigăzii de arbitri, dar și a observatorului FRF. Atitudinea suporterilor de la echipele din Liga 1 este mereu aceeași față de Sepsi, fie că vorbim de Petrolul, de Rapid, de FCSB, de U Cluj, etc. Nu s-a mai întâmplat așa ceva însă, să fie oprit meciul. Sigur, directiva este să se dea un exemplu, dar ce facem cu soluția intermediară?

Puteau să fie evacuați suporterii, 100-150 de oameni au fost. Pe de altă parte, au fost scandări și din partea lor, tot rasiste. O să ducem înregistrările, au fost scandări și înainte de meci, dar și după meci. Noi nu agreăm astfel de manifestări, dar există soluții, astfel încât să nu se întrerupă jocul.

Reclamă

Nu a fost deloc mult mai mult decât în alte dăți. Când se spune `m` și `e` la adresa oltenilor, nu e rasism? De ce nu se înterup și atunci jocurile? Pe toate stadioanele din țară sunt asemenea manifestări, organizatorul trebuie să ia măsuri, dar nu noi am fost organizatori ai acestui meci. Nu puteam noi evacua suporterii, nu noi am dat biletele suporterilor.

Cine este de vină? Invitatul sau organizatorul? Ce vină au jucătorii noștri în această poveste a scandărilor suporterilor? Trebuie să răspundă organizatorii. Sepsi trebuia să ia măsuri. Nu am văzut un om de ordine. Sepsi e cel puțin la fel de vinovată ca noi. Trebuie penalizat și organizatorul. Altfel să le dăm Cupa și Campionatul celor de la Sepsi și gata.

Unii sunt prea sensibili. Nu spun că trebuie să existe înjurături, dar trebuie să se ia măsuri și împotriva celor de la Sepsi. Au fost injurii la adresa noastră în limba maghiară”, a declarat Marcel Pușcaș la Digi Sport.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și