Închide meniul

Marcel Puşcaş a plecat de la FCU Craiova! Anunţul oficial al oltenilor

Viviana Moraru Publicat: 2 iulie 2024, 13:14

Reclamă
Marcel Puşcaş a plecat de la FCU Craiova! Anunţul oficial al oltenilor

Marcel Puşcaş a plecat de la FCU Craiova

Marcel Puşcaş, în timpul unei conferinţe de presă/ Hepta

Marcel Puşcaş a plecat de la FCU Craiova! Anunţul oficial a fost făcut pe conturile de socializare ale clubului din Bănie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marcel Puşcaş ocupa mai multe funcţii în conducerea clubului lui Adrian Mititelu. În vârstă de 63 de ani, Puşcaş a fost de-a lungul timpului şi director general, dar şi preşedinte la FCU Craiova.

Marcel Puşcaş a plecat de la FCU Craiova

”Mulţumim, Marcel Puşcaş! FCU 1948 mulţumeşte lui Marcel Puşcaş pentru activitatea depusă de-a lungul anilor în cadrul clubului. Să ne revedem cu bine”, a precizat clubul craiovean, pe Facebook.

”MULŢUMESC FCU 1948 Am făcut ce-am putut şi ce mi s-a cerut vreme de 5 ani. Mulţumesc staffului, tuturor colegilor, jucătorilor şi suporterilor! Doresc clubului mult succes şi revenirea în Liga a 1a!”, a scris şi Puşcaş pe Facebook.

La finalul sezonului trecut, FCU Craiova 1948 a retrogradat în liga secundă.

Reclamă
Reclamă 4

Pe lângă Marcel Puşcaş, de FCU Craiova s-au despărţit şi mai mulţi jucători. Aurelian Chiţu va semna cu o formaţie din Liga 1, anume Hermannstadt.

Chiţu a fost ofertat şi de Petrolul, dar a decis în cele din urmă să accepte propunerea primită de la echipa antrenată de Marius Măldărăşanu. În 2018, Gică Hagi îl vindea în Coreea de Sud cu 700.000 de euro.

Adrian Mititelu a deturnat un jucător din drumul spre Dinamo

Adrian Mititelu a deturnat un jucător din drumul spre Dinamo. Este vorba despre un fost internaţional de tineret. FCU Craiova tocmai a anunţat transferul lui Darius Dacian Ghindovean.

Reclamă

Mijlocaşul de 22 de ani, care era pe lista de transferuri a lui Zeljko Kopic, a ales să refuze oferta câinilor şi să joace în liga secundă. Ghindovean a semnat cu gruparea din Bănie un contract valabil trei sezoane.

Bine ai venit, Darius Dacian Ghindovean!

Mijlocașul central român în vârstă de 22 ani a semnat un contract valabil pentru un sezon cu opțiune de prelungire pentru încă 3 sezoane.

Darius are o înălțime de 1.84 m și este jucător, atât de picior stâng, cat de picior drept.

Darius Ghindovean vine la echipa noastră din Liga a 3-a germană, de la echipa Pr. Munster. În trecut, el a evoluat la echipele SC Kapellen Yth., Duisburg U17 și U19, MSV Duisburg, toate evoluând în campioanele Germaniei.

La nivel internațional, Darius are selecții la echipele naționale ale României la grupele U17, U18, U19, U20, unde a evoluat în 13 meciuri și a marcat 2 goluri.

Îi dorim mult succes și cât mai multe meciuri în tricoul echipei FCU 1948„, se arată în comunicatul celor de la FCU Craiova.

Ajunge FCSB în grupele UEFA Champions League?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
13:24

Ollie Bearman, confirmat de Haas, pentru sezonul 2025

12:57

Soţii Ionela şi Marius Cozmiuc, campioni la canotaj, vor purta drapelul României la Jocurile Olimpice 2024

12:56

VIDEOAdina Diaconu – Suthasini Sawettabut 2-3 şi Elizabeta Samara – Andreea Dragoman 3-1 la WTT Star Contender Bangkok 2024!

12:50

Răzvan Burleanu ar fi renunţat deja la varianta Edi Iordănescu! Numele spectaculos propus la naţionala României

11:49

Gică Popescu a spus care e principalul câştig al naţionalei după EURO 2024: „Eram unul dintre cei care critica asta”

11:31

Reacţia lui Adrian Mutu atunci când a fost întrebat dacă ar fi putut fi o soluţie Alex Mitriţă cu Olanda!

1 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă 2 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 3 FotoPovestea emoţionantă de viaţă a lui Andrei Raţiu: „A fost cumplit, dar toate sacrificiile se întorc!” Dezvăluirile lui „Sonic” 4 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 5 FotoValentin Mihăilă a semnat chiar din cantonamentul României! Contract pe trei sezoane şi un salariu uriaş 6 FotoEa e românca ce este căsătorită cu un star din naţionala Olandei. Doina este de o frumuseţe uimitoare
Citește și