Închide meniul

Marcel Puşcaş, după Sepsi – FC U Craiova 1948 4-0: „Dacă tu nu ai obiectiv ca jucător, ca tânăr și te mulțumești doar cu un loc călduț, comod…”

Dan Roșu Publicat: 17 martie 2023, 12:14

Marcel Puşcaş, după Sepsi – FC U Craiova 1948 4-0: „Dacă tu nu ai obiectiv ca jucător, ca tânăr și te mulțumești doar cu un loc călduț, comod…

FC U Craiova 1948 - FC Voluntari 3-1

Jucătorii lui FC U Craiova 1948 sărbătoresc marcarea unui gol / Hepta

  • Marcel Puşcaş i-a criticat pe jucători după Sepsi – FC U Craiova 1948 4-0
  • Săptămâna mega-finalei America Express, de duminică 19 Martie, până duminică 26 Martie. Duminică 20.00, Luni, Marți, Miercuri 20.30 și Duminică 20.00 doar pe Antena 1 și AntenaPLAY

Marcel Puşcaş i-a criticat pe jucători după Sepsi – FC U Craiova 1948 4-0. Omul din conducere oltenilor nu înţelege cum au ratat craiovenii accederea în play-off, chiar dacă au avut două variante, victoria la Sibiu, cu Hermannstadt, sau evitarea unei înfrângeri cu Sepsi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Puşcaş consideră că jucătorii au clacat la apariţia mizei play-off-ului, nereuşind să marcheze nici măcar un gol în cele două meciuri menţionate mai sus. Asta după ce FC U Craiova 1948 venea după 10 meciuri consecutive fără eşec.

Marcel Puşcaş, după Sepsi – FC U Craiova 1948 4-0

„Ce să se întâmple. Noi am făcut demersurile posibile ca acest meci să se rejoace. Nu regretăm acest lucru. Cred că era o normalitate. În mod firesc rezultatul unei competiții sportive, a unui joc trebuie stabilit pe teren. Nu știu să mai fi fost precedente la nivel european de întrerupere a unui meci și dat câștig de cauză unei părți. Din punctul ăsta de vedere nu există regrete.

Reclamă

Ce regretăm este faptul că miza ne copleșește. Este greu de înțeles să ai trei șanse. O victorie la Sibiu, șansa unui egal la Sf. Gheorghe și șansa unei victorii la Sf. Gheorghe. Și tu să le ratezi în nicio săptămână pe toate trei. Spuneam înainte de partidă un meci cu miză se câștigă și cu mintea, și cu rigoarea. Sunt regulile de bază.

Dacă n-au fost aceste ingrediente nici la Sibiu, nici la Sf. Gheorghe înseamnă că rămâne valabilă copleșeala. E dilema favoritului și a outsiderului. Noi am jucat bine cu echipele cotate mai bine și am pierdut foarte multe puncte cu echipe numite mai slabe.

Reclamă

Marcel Puşcaş: „Dacă tu nu ai obiectiv ca jucător, ca tânăr și te mulțumești doar cu un loc călduț..”

Mioveni și așa mai departe. Este un pas care trebuie făcut. Nu e ușor pentru că rolul de favorit este extrem de important și extrem de greu de gestionat. A fi favorit înseamnă a putea să câștigi, a crede că poți să câștigi și a și câștiga.

Dacă tu nu ai obiectiv ca jucător, ca tânăr și te mulțumești doar cu un loc călduț, comod… Adevărul este că la noi există condiții foarte bune. Salariile sunt la zi, au tot ce le trebuie. Nu au decât de jucat fotbal și atât. Trecerea de la rolul de outsider, la rolul de favorit este extrem de dificilă.

Outsider-ul poate fi și o întâmplare. Am bătut CFR Cluj, am bătut Sepsi în tur, am bătut în Giulești, dar n-am bătut Mioveni sau n-am câștigat meciul cu Chindia.

Reclamă 4 / 0/3

Dacă iei rezultatele și faci o analiză a rezultatelor să vezi și nu doar rezultatele, ci maniera în care am jucat contra celor considerați mai bine cotați și maniera în care am jucat contra celor mai slabi cotați. O echipă favorită este o echipă compusă din jucători care au o foame de rezultat, o echipă care dă dovadă de constanță și de rigoare”, a spus Puşcaş, citat de fanatik.ro.

Puşcaş: „Toate salariile sunt la zi”

Marcel Puşcaş a dezminţit şi informaţia conform căreia jucătorii nu ar fi plătiţi de două luni, acesta fiind motivul pentru care nu au fost montaţi 100% pentru finala de la Sfântu Gheorghe.

„Să fim serioși. Toate salariile sunt la zi nu știu de unde au informația trebuie să spună și sursa dacă există vreo sursă, dar mă rog… Nu există așa ceva. Totul la zi. S-au luat salariile alaltăieri pe februarie. Să zicem, chiar dacă ar fi așa, dar pe mine mă deranjează treaba asta, tot nu e motiv să ratezi trei șanse din trei. Să fim serioși. Sunt și la CFR Cluj restanțe salariale și au fost.

Vreți să vă arăt extrasul de cont? Să ne înțelegem! A fi intrat în primele șase echipe din țară presupunea o posibilă ajungere într-o cupă europeană pentru că nu se știa ce se întâmplă acolo. Puteam să învingem CSU, Rapid de două ori cum am făcut-o. Puteam obține un loc 4, nu?

Automat aveai o șansă să mergi în cupele europene. Cu excepția lui Achim și a lui Chițu nici un component al echipei noastre nu a participat într-un meci oficial internațional în competițiile europene. Orgoliul de fotbalist cred că ar trebui să fie mai presus decât un salariu. Una este să joci să te vadă și alții în Europa dacă vrei să te transferi și alta este să joci în ograda proprie să nu te vadă nimeni. Oglinda este acolo, nu în campionatul intern”, a mai spus Puşcaş.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:49 Benfica – Chaves (20:00) și Estrela – Sporting (22:30) LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Programul etapei cu numărul 27 din Liga Portugal 16:26 Sorin Cârţu a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul lui, Ianis: „Are mereu impresia că e prejudiciat” 16:25 Lovitură pentru Radu Drăgușin! Antrenorul lui Tottenham i-a dat o veste proastă fundașului de la echipa națională 15:41 Istvan Kovacs va arbitra Universitatea Craiova – Rapid 14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cosmin Matei va fi pus sub acuzare după ce a fost depistat pozitiv!
Liga 1 • 19 mart., 9:36
Cosmin Matei va fi pus sub acuzare după ce a fost depistat pozitiv! Nimeni nu a cerut proba B! Ce riscă fotbalistul
Reacţia ANAD, după ce Cosmin Matei a fost prins dopat
Liga 1 • 18 mart., 19:02
Reacţia ANAD, după ce Cosmin Matei a fost prins dopat! Motivul pentru care fotbalistul lui Sepsi nu este suspendat provizoriu
Laszlo Dioszegi, şocat după ce Cosmin Matei a fost depistat pozitiv! Singurul reproş adus mijlocaşului: "Noi avem o regulă"
Liga 1 • 18 mart., 17:23
Laszlo Dioszegi, şocat după ce Cosmin Matei a fost depistat pozitiv! Singurul reproş adus mijlocaşului: „Noi avem o regulă”
Cosmin Matei a fost depistat pozitiv după un test anti-doping
Liga 1 • 18 mart., 16:34
Cosmin Matei a fost depistat pozitiv după un test anti-doping: „Sunt uluit”. Explicaţia fotbalistului de la Sepsi
Laszlo Dioszegi s-a prăbuşit emoţional după FCSB - Sepsi 2-1
Liga 1 • 18 mart., 10:14
„Neputinţă totală!” Laszlo Dioszegi s-a prăbuşit emoţional după FCSB – Sepsi 2-1: „Nu sunt deloc mulţumit!”