Închide meniul

Marcel Răducanu, sfat important pentru Florinel Coman! Ce trebuie să facă „Mbappe” pentru a juca în Bundesliga

Alex Ioniță Publicat: 8 aprilie 2024, 18:43

Reclamă
Marcel Răducanu, sfat important pentru Florinel Coman! Ce trebuie să facă „Mbappe pentru a juca în Bundesliga

Marcel Răducanu a venit cu un sfat important pentru Florinel Coman

Marcel Răducanu

Marcel Răducanu a venit cu un sfat important pentru Florinel Coman. Fostul jucător de la Borussia Dortmund a auzit că „Mbappe” este dorit de 2 cluburi din Germania și a transmis imediat un mesaj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Potrivit lui Adrian Ilie, VfB Stuttgart și Borussia Monchengladbah sunt formațiile care vor să îl cumpere pe Coman. „Mbappe de România” are o clauză de reziliere de 5 milioane de euro la FCSB, lucru care i-ar putea da bătăi de cap lui Gigi Becali, care a anunțat că are nevoie de jucători pentru a se califica în Liga Campionilor.

Marcel Răducanu, sfat important pentru Florinel Coman

Fostul internațional este de părere că Florinel Coman joacă bine în campionatul României, însă a menționat că Liga 1 este o competiție modestă.

Marcel Răducanu a spus că vedeta de la FCSB trebuie să joace bine și la EURO 2024, pentru a avea șansa unui transfer important, în străinătate.

”Florinel Coman e foare bun în campionatul României, un campionat slăbuț, modest. El trebuie să demonstreze însă la echipa națională, unde îl vede lumea de afară.

Reclamă

Eu nu prea l-am văzut la echipa națională. Are calități, dar trebuie să demonstreză la EURO 2024 că are și valoare internațională, nu doar în campionatul intern.

Dacă Florinel Coman joacă super și demonstrează la turneul final din Germania atunci sigur va avea oferte de la mai multe echipe din Bundesliga, nu doar de la Stuttgart și Gladbach. EURO 2024 va fi un moment important pentru toți jucătorii români care vor să prindă contracte în campionate puternice”, a spus Marcel Răducanu.

Anunțul momentului despre transferul lui Florinel Coman

A fost făcut anunțul momentului despre transferul lui Florinel Coman în Bundesliga! Adrian Ilie a dezvăluit că două formații din campionatul Germaniei au pus ochii pe „Mbappe de România”.

Reclamă 4 / 0/3

Florinel Coman a strălucit din nou și în FCSB – Universitatea Craiova. Vedeta roș-albaștrilor a marcat un gol și a provocat un autogol al oltenilor, în derby-ul de pe Arena Națională.

Adrian Ilie a dezvăluit că VfB Stuttgart și Borussia Monchengladbach sunt interesate de serviciile lui Florinel Coman. Vedeta lui Gigi Becali are o clauză de reziliere de 5 milioane de euro, o sumă mică pentru orice club mare din Europa.

Totuși, „Cobra” a spus că „Mbappe” ar trebui să plece de la FCSB înainte de Campionatul European, pentru că există o posibilitate ca acesta să nu prindă minute în naționala lui Edi Iordănescu.

“Îl ducem în Germania și pe el. Sunt mai multe echipe interesate. Stuttgart, Gladbach… E foarte simplu, că are clauză de 5 milioane. Se plătește și gata.

Dar pentru el sper să plece înainte de Campionatul European. Eu zic că e mai bine să plece înainte, pentru că am senzația că nu va juca la Euro”, a spus Adrian Ilie, la primasport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:39 Carlo Ancelotti, semnal de alarmă după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „A fost momentul nostru de slăbiciune!” 8:39 Thomas Tuchel, mesaj acid către „galactici”, după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „Au marcat două goluri din două ocazii” 8:26 „Să avem o seară magică acasă!” Reacţia lui Vinicius, după ce a fost „eroul” lui Real Madrid în duelul cu Bayern 8:02 30 de ani de la moartea lui Ayrton Senna. 1 mai, una dintre cele mai triste zile din istoria sportului mondial 0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
Vezi toate știrile
Citește și