Închide meniul

„Sunt echipe interesate!” Anunțul momentului despre transferul lui Florinel Coman! „Mbappe” e la mare căutare în Bundesliga

Alex Ioniță Publicat: 7 aprilie 2024, 23:40

Reclamă
„Sunt echipe interesate! Anunțul momentului despre transferul lui Florinel Coman! „Mbappe e la mare căutare în Bundesliga

Anunțul momentului despre transferul lui Florinel Coman

Florinel Coman / Profimedia

A fost făcut anunțul momentului despre transferul lui Florinel Coman în Bundesliga! Adrian Ilie a dezvăluit că două formații din campionatul Germaniei au pus ochii pe „Mbappe de România”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florinel Coman a strălucit din nou și în FCSB – Universitatea Craiova. Vedeta roș-albaștrilor a marcat un gol și a provocat un autogol al oltenilor, în derby-ul de pe Arena Națională.

Anunțul momentului despre transferul lui Florinel Coman

Adrian Ilie a dezvăluit că VfB Stuttgart și Borussia Monchengladbach sunt interesate de serviciile lui Florinel Coman. Vedeta lui Gigi Becali are o clauză de reziliere de 5 milioane de euro, o sumă mică pentru orice club mare din Europa.

Totuși, „Cobra” a spus că „Mbappe” ar trebui să plece de la FCSB înainte de Campionatul European, pentru că există o posibilitate ca acesta să nu prindă minute în naționala lui Edi Iordănescu.

“Îl ducem în Germania și pe el. Sunt mai multe echipe interesate. Stuttgart, Gladbach… E foarte simplu, că are clauză de 5 milioane. Se plătește și gata.

Reclamă

Dar pentru el sper să plece înainte de Campionatul European. Eu zic că e mai bine să plece înainte, pentru că am senzația că nu va juca la Euro”, a spus Adrian Ilie, la primasport.ro.

Florinel Coman, discurs incredibil după derby-ul cu Universitatea Craiova

Florinel Coman a avut un discurs incredibil după derby-ul cu Universitatea Craiova. Coman a spus că a făcut un meci extrem de prost. Mai mult, Coman a spus că vrea să plece de la FCSB la finalul sezonului.

Florinel Coman a mai spus că la golul marcat a greşit portarul Universităţii Craiova. FCSB s-a distanţat la 10 puncte în fruntea clasamentului.

Reclamă 4 / 0/3

„Un meci prost făcut de mine, jalnic! Am fost cel mai slab de pe teren, dar Dumnezeu… ce pot spune, m-a făcut să marchez. Așa a fost, un meci foarte slab, mai ales prima repriză. M-au ajutat colegii, jocul echipei a fost foarte bun, am verticalizat, am cerut mingea în profunzime.

Ca echipă, prima repriză a fost foarte bună. Nu am câștigat multe dueluri, nu am fost ca la meciurile trecute.La primul gol a fost greșeală de portar. Am primit oferta de 60.000, o am pe masă? Cred că voi pleca la vară. Îmi doresc să schimb, este normal.

Dar sunt angrenat aici, cu echipa, îmi dau viața pentru echipă pe teren, până la ultima picătură de sânge. Obiectivul este câștigarea campionatului, nu am niciunul cu această echipăși acesta este visul meu”, a spus Coman la orangesport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! 21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 21:00 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00). Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor. Echipele de start 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei Vezi toate știrile
Citește și