Închide meniul
UPDATE

Marco Dulca a debutat la FCSB! Nicolae Dică a apelat la „arma secretă” în repriza secundă cu CS Mioveni + Eduard Radaslavescu a debutat şi el!

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 6 august 2022, 20:23

Marco Dulca a debutat la FCSB! Nicolae Dică a apelat la „arma secretă în repriza secundă cu CS Mioveni + Eduard Radaslavescu a debutat şi el!

Marco Dulca

Captură Orange Sport

Marco Dulca (23 ani) a debutat la FCSB. Nicolae Dică a apelat la „arma secretă” în repriza secundă a meciului cu CS Mioveni, când echipa roş-albastră era condusă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În minutul 26 al confruntării de la Mioveni, Ionuţ Balaur a deschis scorul cu un şut deviat de la marginea careului. Echipa lui Nicolae Dică nu a avut replică, iar antrenorul a apelat la serviciile lui Marco Dulca.

Update: Eduard Radaslavescu a debutat şi el la FCSB. A intrat în minutul 80, în locul lui Radu Boboc.

Marco Dulca a debutat la FCSB

Marco Dulca a intrat pe teren în minutul 46, în locul lui Adrian Şut. Acesta este primul meci oficial în care mijlocaşul îmbracă tricoul roş-albastru. Debutul său vine la doar o zi după ce FCSB l-a prezentat oficial.

Marco Dulca este transferul cu numărul 8 făcut de Gigi Becali în această vară. Fostul jucător de la Chindia va purta numărul 20.

Reclamă

Mijlocaşul a fost întors de latifundiarul din Pipera din drumul către Hoffenheim. Pentru a-i obţine semnătura, patronul roş-albaştrilor i-a oferit acelaşi contract pe care i-l oferea şi echipa de Bundesliga.

Marco Dulca, „arma secretă” de la FCSB

Marco Dulca este „arma secretă” de la FCSB, crede Adrian Iencsi, care a avut doar cuvinte de laudă pentru mijlocaşul de 23 de ani. Gigi Becali l-a adus de la Chindia Târgovişte şi a plătit clauza de rezilere în valoare de 250.000 de euro.

Cotat la 900.000 de euro, Marco Dulca a fost om de bază pentru Chindia Târgovişte în sezonul trecut, pentru care evoluează din 2020. Acesta a ajuns la formaţia dâmboviţeană, după ce s-a transferat de la Farul.

Reclamă 4 / 0/3

„Toate transferurile au fost importante, sunt jucători forte buni. Dacă mă întrebi de cel mai important jucător, poate o să vă suprind. Am să spun Marco Dulca. Îmi place foarte mult. E un mijlocaș disponibil la efort, care dă siguranță echipei, un mijlocaș care de foarte multe ori a tras echipa după el.

Eu mi-aș fi dorit să ajungă la Rapid pentru că tatăl lui a jucat la Rapid, un jucător care a performat la Rapid, un nume cunoscut pentru Rapid.

Dar vorbesc de calitățile lui. E un jucător care îmi place foarte mult, încă e tânăr, are 23 de ani. Dacă va avea evoluții foarte bune la FCSB, va ajunge și la echipa națională. Chiar dacă FCSB avea nevoie de fundași centrali și un atacant, eu consider că Marco Dulca e cea mai importantă achiziție pentru FCSB. Oriunde aș lucra și l-aș putea lua, l-aș folosi cu mare drag”, a declarat Adrian Iencsi, potrivit sport.ro.

Recomandări
  • Marco Dulca a debutat în CS Mioveni – FCSB
  • Nicolae Dică a apelat la „arma secretă” în raepriza secundă

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna 16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii 15:35 „E o mare porcărie!” Dumitru Dragomir a răbufnit după ce Corvinul și Oțelul au ajuns în finala Cupei României! 15:32 Gigi Becali şi Dan Şucu, luptă strânsă pentru Louis Munteanu! Ce sumă cere Fiorentina pentru atacantul român 15:17 Când vor afla Corvinul Hunedoara și Oțelul Galați dacă vor primi licența pentru Europa League! Răzvan Burleanu a făcut anunțul 15:01 Zeljko Kopic a dezvăluit prin ce trece Homawoo, după accidentarea gravă suferită de Luca Mihai: „Nu se simte bine” 14:47 Daniel Niculae are o nouă funcție importantă la Rapid! Victor Angelescu a făcut anunțul oficial 14:44 „Jucătorii sunt înfometaţi!” Ce a observat Elias Charalambous la antrenamentul FCSB-ului, înaintea derby-ului cu Rapid 14:23 Răzvan Burleanu i-a fixat termenul limită lui Edi Iordănescu: „Acesta este obiectivul nostru” 14:14 „A suferit atât fără vină…” Ion Țiriac o cere pe Simona Halep la Jocurile Olimpice! A dat și un verdict despre „Simo” Vezi toate știrile
Citește și