Închide meniul
NEWS ALERT

Marco Dulca, prezentat oficial de FCSB! Ce număr va purta

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 5 august 2022, 16:58

Marco Dulca, prezentat oficial de FCSB! Ce număr va purta

Marco Dulca, prezentat oficial de FCSB

Facebook FCSB

Marco Dulca, prezentat oficial de FCSB. Fostul jucător de la Chindia va purta pe tricou numărul 20.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marco Dulca este transferul cu numărul 8 făcut de Gigi Becali în această vară. Fostul jucător de la Chindia a fost prezentat oficial de FCSB şi va purta numărul 20.

Bine ai venit, Marco Dulca! FCSB anunță transferul lui Marco Dulca, de la Chindia. Mijlocașul în vârstă de 23 ani va purta tricoul cu numărul 20″, a anunţat FCSB.

Marco Dulca, prezentat oficial de FCSB. Culisele transferului la FCSB

Marco Dulca este ultimul transfer realizat de Gigi Becali, la FCSB. Tatăl mijlocaşului, Cristi Dulca, a dezvăluit culisele mutării fiului său la trupa roş-albastră.

Marco Dulca a fost întors de Gigi Becali din drumul către Hoffenheim. Pentru a-i obţine semnătura, patronul roş-albaştrilor i-a oferit acelaşi contract pe care i-l oferea şi echipa de Bundesliga.

Reclamă

Cristi Dulca a dezvăluit că fiul său era aproape transferat de către Hoffenheim, formaţie ce evoluează în prima ligă din Germania. Înainte ca mutarea să se oficializeze, fostul internaţional a fost sunat de către Gigi Becali, pentru a-l oferta pe Marco Dulca.

Mijlocaşul care a evoluat ultima dată pentru Chindia Târgovişte urma să fie împrumutat în liga secundă din Portugalia. Acest fapt l-a nemulţumit pe tatăl său, şi astfel s-a ajuns la varianta FCSB.

„A fost o zi lungă. Pașii i-a povestit nea Gigi, dar vă spun și eu că Marco a fost monitorizat de Hoffenheim, a avut ofertă de la ei, ne-am înțeles, urma să facă vizita medicală, dar s-au schimbat cumva datele contractului și nu a mai mers.

Reclamă 4 / 0/3

Da, în Liga 2 din Portugalia urma să fie împrumutat. Știam cumva, dar nu prea mi-a convenit mie. Erau și sume și anumite bonusuri în contract, dar apoi s-au schimbat lucuruile și nu mi-a plăcut asta și am zis că nu e ok, ne-am sucit.

Chiar în momentul când Marco pleca, m-a sunat nea Gigi si mi-a făcut oferta. Eu i-am spus clauzele, i-am spus ce poate câștiga Marco acolo, el mi-a spus că poate să meargă copilul să joace acolo și, dacă nu se va rezolva, să vină la noi.

Mi-a plăcut asta, a fost deschis, l-a dorit văzându-l în meciurile din campionat. În mare parte, da, e contractul cam ca și cel din Germania”, a declarat Cristi Dulca, la Digi Sport.

Marco Dulca, noul transfer de la FCSB

Cristi Dulca a mai declarat că fiul său va ajunge la o echipă cu obiective importante. Roş-albaştrii sunt angrenaţi în Conference League, fapt ce îl mulţumeşte pe fostul internaţional român.

„E un jucător profesinist, eu îmi doresc ce e cel mai bine pentru el, să se dezvolte și să joace la un nivel foarte bun. Cred că face un pas foarte important în carieră, la o echipă care joacă în cupele europene, asta e cel mai important pentru el, pentru mine și familia noastră.

Toată lume știa de clauza de clauza de 250.000 de euro, nu se ascundea nimeni.

Eu îmi doresc ca Marco să se impună și echipa să meargă bine. Nu știm ce va fi, au fost surprize, nu mă așteptam ca FCSB să aibă doar două puncte. La fel și Craiova. Dar cred că se vor regla lucrurile astea”, a mai spus Cristi Dulca, pentru aceeaşi sursă citată mai sus.

Reclamă
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit 9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
Vezi toate știrile
Citește și