Închide meniul

Culisele transferului lui Marco Dulca la FCSB. De ce a refuzat-o pe Hoffenheim pentru a semna cu Gigi Becali

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 5 august 2022, 8:34

Culisele transferului lui Marco Dulca la FCSB. De ce a refuzat-o pe Hoffenheim pentru a semna cu Gigi Becali

Marco Dulca, la FCSB

Marco Dulca, într-un meci pentru naţionala U21/ Profimedia

Marco Dulca este ultimul transfer realizat de Gigi Becali, la FCSB. Tatăl mijlocaşului, Cristi Dulca, a dezvăluit culisele mutării fiului său la trupa roş-albastră.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marco Dulca a fost întors de Gigi Becali din drumul către Hoffenheim. Pentru a-i obţine semnătura, patronul roş-albaştrilor i-a oferit acelaşi contract pe care i-l oferea şi echipa de Bundesliga.

Culisele transferului lui Marco Dulca la FCSB. De ce a refuzat-o pe Hoffenheim pentru a semna cu Gigi Becali

Cristi Dulca a dezvăluit că fiul său era aproape transeferat de către Hoffenheim, formaţie ce evoluează în prima ligă din Germania. Înainte ca mutarea să se oficializeze, fostul internaţional a fost sunat de către Gigi Becali, pentru a-l oferta pe Marco Dulca.

Mijlocaşul care a evoluat ultima dată pentru Chindia Târgovişte urma să fie împrumutat în liga secundă din Portugalia. Acest fapt l-a nemulţumit pe tatăl său, şi astfel s-a ajuns la varianta FCSB.

„A fost o zi lungă. Pașii i-a povestit nea Gigi, dar vă spun și eu că Marco a fost monitorizat de Hoffenheim, a avut ofertă de la ei, ne-am înțeles, urma să facă vizita medicală, dar s-au schimbat cumva datele contractului și nu a mai mers.

Reclamă

Da, în Liga 2 din Portugalia urma să fie împrumutat. Știam cumva, dar nu prea mi-a convenit mie. Erau și sume și anumite bonusuri în contract, dar apoi s-au schimbat lucuruile și nu mi-a plăcut asta și am zis că nu e ok, ne-am sucit.

Chiar în momentul când Marco pleca, m-a sunat nea Gigi si mi-a făcut oferta. Eu i-am spus clauzele, i-am spus ce poate câștiga Marco acolo, el mi-a spus că poate să meargă copilul să joace acolo și, dacă nu se va rezolva, să vină la noi.

Mi-a plăcut asta, a fost deschis, l-a dorit văzându-l în meciurile din campionat. În mare parte, da, e contractul cam ca și cel din Germania”, a declarat Cristi Dulca, la Digi Sport.

Reclamă 4 / 0/3

Marco Dulca, noul transfer de la FCSB

Cristi Dulca a mai declarat că fiul său va ajunge la o echipă cu obiective importante. Roş-albaştrii sunt angrenaţi în Conference League, fapt ce îl mulţumeşte pe fostul internaţional român.

„E un jucător profesinist, eu îmi doresc ce e cel mai bine pentru el, să se dezvolte și să joace la un nivel foarte bun. Cred că face un pas foarte important în carieră, la o echipă care joacă în cupele europene, asta e cel mai important pentru el, pentru mine și familia noastră.

Toată lume știa de clauza de clauza de 250.000 de euro, nu se ascundea nimeni.

Eu îmi doresc ca Marco să se impună și echipa să meargă bine. Nu știm ce va fi, au fost surprize, nu mă așteptam ca FCSB să aibă doar două puncte. La fel și Craiova. Dar cred că se vor regla lucrurile astea”, a mai spus Cristi Dulca, pentru aceeaşi sursă citată mai sus.

Marco Dulca semnează cu FCSB! Gigi Becali a anunţat transferul în direct

Marco Dulca semnează cu FCSB. Gigi Becali a anunţat transferul în direct. Mutarea vine la scurt timp după ce Eduard Radaslavescu şi Radu Boboc au fost aduşi de la Farul Constanţa.

În schimbul său, Gigi Becali va plăti clauza în valoare de 250.000 de euro.

„Unul dintre ei îl vedeţi mâine la antrenament. Uite, de exemplu, am luat aceptul de la club şi semnează într-o oră jumătate sau două. În noaptea asta ei dorm la noi, în cantonament. E mijlocaş.

Reclamă

S-ar putea să fie şesar, nu optar. E Marco Dulca! Ne-am înţeles şi va semna într-o oră. Băiatul l-am văzut eu de 2-3 ori, după care l-am văzut la interviu. L-am sunat pe tatăl lui, mi-a spus că pleacă în Germania şi pleacă apoi în Portugalia. Am zis că dacă nu semnează spune-i băiatului să fie tare la negocieri, oricând poate să vină la FCSB şi îi plătesc clauza de 250.000. Îl lua Hoffenheim şi îl trimitea în Portugalia.

M-a sunat impresarul din Germania, că nu le convine cu ăia. A zis că vine la FCSB. Am luat legătura cu clubul, că îi plătim clauza. Băiatul e la noi la club.

Eu cu Dulca l-am sunat şi pe Mirel… şi pe antrenorul de la Chindia, pe Săndoi. L-am sunat pe Săndoi noaptea. Mi-a spus că e mare jucător. L-am sunat şi pe Rădoi, sunt naşul tău şi te sun pe tine. Mi-a spus că l-a lăsat pe listă, când a plecat, la echipa naţională”, a declarat Gigi Becali, potrivit digisport.ro.

Marco Dulca a fost om de bază pentru Chindia Târgovişte în sezonul trecut, pentru care evoluează din 2020. Acesta a ajuns la formaţia dâmboviţeană, după ce s-a transferat de la Farul.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur va fi invitatul lui Dan Pavel (10:30). Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
Vezi toate știrile
Citește și