Închide meniul

Marea problemă din vestiarul FCSB! Gigi Becali nu are un lider: „Fiecare e pe buzunarul lui”

Dan Roșu Publicat: 4 noiembrie 2022, 13:16

Reclamă
Marea problemă din vestiarul FCSB! Gigi Becali nu are un lider: „Fiecare e pe buzunarul lui

Cum se poate califica FCSB în semifinalele Cupei României, după 0-0 cu Oţelul

Jucătorii de la FCSB sărbătoresc alături de fani / Hepta

Marea problemă din vestiarul FCSB a fost dezvăluită de Dănuţ Lupu. Fostul mare dinamovist susţine că Gigi Becali nu are un lider în vestiar, care să facă diferenţa în momentele-cheie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Acesta ar fi şi motivul pentru care FCSB a suferit atât de multe umilinţe în acest sezon, mai ales în Europa. Acolo, a primit 10 goluri doar în dubla cu Silkeborg. West Ham le-a dat şi ea 6 roş-albaştrilor, în dublă manşă.

Marea problemă din vestiarul FCSB

„Mai e o problemă la Steaua (n.r. – FCSB), nici nu au un lider în vestiar. Sunt momente când antrenorul poate are o zi proastă. Dar când ai doi în vestiar care țipă ‘bă, treziți-vă, haideți, păi ne bat ăștia’.

Ei n-au. Acolo fiecare e pe buzunarul lui, îl doare în cot. Nu poți să fii lider atâta timp cât nu ești lăsat. Dacă sunt doi care sună patronul și spun ‘uite, ăsta….’ și îl ia la înjurături Gigi, nu mai poți să fii lider.

Florinel Coman nu are stofă de lider. Nu știu ce e la ei în vestiar acolo, dar nu au niciun lider care să țipe. Nu îl văd nici pe Coman liderul echipei”, a spus Dănuţ Lupu, citat de fanatik.ro.

Reclamă

Coeficientul european al FCSB s-a prăbuşit

Coeficientul european al FCSB s-a prăbuşit după dezastrul din Conference League. Dacă până acum, vicecampioana evita adversarii puternici din preliminariile cupelor europene, acest lucru nu se va mai întâmpla din stagiunea viitoare. Asta dacă echipa din Berceni prinde un loc european.

Conform calculelor făcute de sursa citată mai sus, FCSB va avea un coeficient de 11.000 de puncte, pentru campania 2023-2024. Comparativ, în 2008, coeficientul era de peste 59.000 de puncte, după un 2006 cu semifinală de Cupa UEFA. De asemenea, acesta este cel mai mic coeficient din era Gigi Becali.

La anul, FCSB va fi cap de serie în tururile 2 şi 3 ale Conference League, dar va fi în urna a doua în play-off, unde ar putea avea parte de o adversară cu adevărat puternică.

Reclamă 4 / 0/3

Dacă FCSB ar câştiga titlul în Liga 1, ar fi cap de serie doar în turul 1 preliminar al Ligii Campionilor. CFR, pe de altă parte, ar fi cap de serie în primele 3 tururi preliminare.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:03 Parma – Cremonese și Palermo – Ascoli, 16:00, LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Man și Mihăilă sărbătoresc promovarea în fața fanilor 12:26 Ladislau Boloni s-a prăbușit emoțional după ce a ajuns aproape de retrogradare: „Nu știu dacă să urlu! Luăm două zile somnifere” 12:22 VIDEOEliza Samara şi Andreea Dragoman, victorie clară în proba de dublu la Saudi Smash 2024. Competiţia e exclusiv în AntenaPLAY 11:34 Iga Swiatek a câştigat turneul de la Madrid, după o revenire fabuloasă în finala cu Sabalenka 11:09 Marele Premiu de Formula 1™ de la Miami va fi în direct pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY, de la ora 23:00 10:56 EXCLUSIVVictor Pițurcă, anunț surprinzător despre CSA Steaua: „Mai bine că a rămas în Liga 2”. Avertisment pentru șefii Armatei 10:32 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou record uriaş după ce a reuşit un hattrick pentru Al Nassr. Obiectivul uriaş al starului portughez 10:17 Lionel Messi, gol și cinci pase decisive într-o singură repriză! A „distrus” două recorduri și i-a uluit pe americani 9:52 Reacţia surprinzătoare a lui Max Verstappen după ce va pleca din pole position la Miami: „Nu e chiar distractiv” 9:46 Vinicius, ironie devastatoare pentru un star al Barcelonei! Reacție virală după ce Real Madrid a devenit campioana Spaniei Vezi toate știrile
Citește și