Închide meniul

Marea problemă pe care o au Octavian Popescu şi David Miculescu la FCSB: „E o concurență clară și acolo”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 21 septembrie 2022, 9:26

Marea problemă pe care o au Octavian Popescu şi David Miculescu la FCSB: „E o concurență clară și acolo

Un jucător de la Petrolul anunţă "revoluţie" la FCSB

Jucătorii de la FCSB, în timpul unui meci / Hepta

Marea problemă pe care o au Octavian Popescu şi David Miculescu la FCSB a fost evidenţiată de Dinu Gheorghe. Fostul oficial al Rapidului susţine că de când a apărut concurenţa cu Andrei Cordea, respectiv Florinel Coman, forma celor doi a scăzut evident.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Și Miculescu, și Tavi Popvescu au o problemă, un handicap pentru ei, zic eu. Ei, în clipa de față, trebuie să își câștige locul de titular. Miculescu ar avea o șansă la Cordea.

Cordea, acum, este peste el și nu știu dacă Miculescu are tăria de caracter sau puterea mentală să treacă și să lupte pentru postul de titular. El e băgat în echipă pentru că mai sună Gigi Becali: «Ce facem cu Miculescu, de ce nu joacă?».

Marea problemă pe care o au Octavian Popescu şi David Miculescu la FCSB

Apoi, dincolo, Tavi Popescu, cât a fost accidentat Coman și nu a jucat, a zburdat acolo, nu a avut niciun fel de presiune. Acum, când a venit Coman, care cât de cât a jucat mai bine, e o concurență clară și acolo.

Și nici el nu poate să facă față, zic eu, concurenței cu Coman. Și de aici pleacă acest prim eșec cu cei doi jucători tineri, foarte talentați. Acești tineri trebuie băgați cu măsură, o repriză, 30 de minute, în anumite meciuri să nu joace, așa se crește un jucător, dar așa au considerat ei”, a spus Gheorghe, citat de prosport.ro.

Reclamă

Billel Omrani ar fi putut ajunge la marea rivală a lui FCSB

Billel Omrani ar fi putut ajunge la marea rivală a lui FCSB. Cel puțin așa susține Neluțu Varga, cel care anunță că atacantul l-ar fi sunat în mai multe rânduri pentru o revenire neașteptată la CFR Cluj.

Varga a refuzat transferul, chiar dacă Omrani l-a sunat direct, evitând alți oameni din conducerea campioanei. Omul cu banii de la Cluj i-a reproșat suma mare cerută în primăvara acestui an pentru prelungirea contractului.

”Nu l-am dorit! Înainte de a veni la FCSB m-a sunat de 100 de ori, s-a rugat să vină înapoi. În mod expres m-a sunat pe mine personal, nu a mai sunat conducerea. Mă ruga pe mine să încerc să-l înțeleg că a greșit atunci când a cerut nu știu câți bani pentru prelungire”, a spus Varga, citat de sport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Între timp, Omrani l-a convins pe Gigi Becali și, chiar dacă are un număr important de kilograme în plus, a ajuns la FCSB, acolo unde va fi plătit regește, cu un salariu de 20.000 de euro pe lună, la care adăugăm prima de instalare de 200.000 de euro.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş 22:01 Jaqueline Cristian, revenire de senzaţie la Madrid! Românca s-a calificat în turul 2 după un meci incredibil 22:00 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos se joacă ACUM în AntenaPLAY! Duel pentru titlu în Grecia! Aris – Olympiacos s-a încheiat 1-1 21:47 Gică Hagi a auzit cât vrea să plătească Gigi Becali pentru Louis Munteanu şi a făcut anunţul momentului: „La suma aia…” 21:40 LIVE TEXTSepsi – FCSB 1-2. David Miculescu a dat lovitura! Florinel Coman, schimbat după ce a deschis scorul 21:39 „Gică Hagi e profesor universitar!” Ilie Dumitrescu, laude la scenă deschisă pentru „Rege”, după Farul – Rapid 3-1 21:25 Unirea Slobozia a promovat în Liga 1 pentru prima oară în istorie! Echipa lui Adrian Mihalcea, succes pe terenul lui CS Mioveni 21:17 Învins de fosta echipă, Marian Aioani a repetat obsesiv patru cuvinte! Explicaţii pentru forma dezastruoasă a Rapidului 21:16 Louis Munteanu a recunoscut că vrea să plece de la Farul! Mesaj savuros pentru Aioani: „E clientul meu!” 20:55 VideoVisul mondial al României! Tibor Selymeş a învins Argentina lui Diego Maradona şi a avut un sfat preţios pentru tricolori Vezi toate știrile
Citește și