Închide meniul
EXCLUSIV

Marele dezavantaj al lui Marius Şumudică după ce a preluat Rapid! Anunţul lui Marius Niculae

Dan Roșu Publicat: 23 august 2024, 15:13

Reclamă
Marele dezavantaj al lui Marius Şumudică după ce a preluat Rapid! Anunţul lui Marius Niculae

Marele dezavantaj al lui Marius Şumudică după ce a preluat Rapid

Marius Şumudică, într-o conferinţă de presă - Antena Sport

Marele dezavantaj al lui Marius Şumudică după ce a preluat Rapid a fost anunţat de Marius Niculae. Şumi a preluat din mers echipa formată de Neil Lennon, cel care a comandat şi transferurile verii, pentru propriul sistem.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lennon a lăsat Rapid fără victorie după primele şase etape din Liga 1 şi a primit aproape 100.000 de euro pentru a renunţa la postul din Giuleşti. Şumudică a prins câteva antrenamente înaintea debutului de vineri, de la Iaşi, cu Poli.

Marele dezavantaj al lui Marius Şumudică după ce a preluat Rapid

„Aștepta de foarte mult timp Marius Șumudică această oportunitate, vom vedea ce va fi, transferurile au fost făcute de un alt antrenor, pe un alt sistem.

Dar Șumudică are o experiență foarte mare, l-am avut antrenor la Vaslui, am jucat și împotriva lui, cu siguranță va găsi soluțiile ca Rapid să iasă din această situație”, a spus Marius Niculae, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Gigi Becali l-a lăudat pe Dan Şucu, după ce Marius Şumudică a semnat cu Rapid

Gigi Becali l-a lăudat pe Dan Şucu, după ce Marius Şumudică a semnat cu Rapid. Patronul de la FCSB a transmis că acţionarul majoritar al giuleştenilor a realizat o mutare inteligentă. Becali e convins că giuleştenii se vor lupta pentru primele locuri din Liga 1.

Reclamă
Reclamă

Marius Şumudică va debuta pe banca Rapidului în duelul cu Poli Iaşi, din etapa a şaptea a Ligii 1. Partida din Copou se va disputa azi, de la ora 22:00, şi va fi în format live text, pe AS.ro.

„E o mutare inteligentă. A plecat un antrenor care a făcut echipa praf și a venit un antrenor care cunoaște fotbalul românesc, care a avut rezultate, care este rapidist înfocat. E o mutare inteligentă, părerea mea.

Râdeam noi (n.r. cu MM Stoica) că a căzut în nas de pe bicicletă Lennon. FCSB, CFR, Craiova, Rapid, în ordinea astea se luptă la titlu. Avem jucători valoroși acum”, a declarat Neil Lennon.

Reclamă
Reclamă

Se va califica FCSB în grupele Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
17:06

Cătălin Chirilă s-a calificat în finala de canoe simplu la 500 de metri, la Campionatele Mondiale de kaiac-canoe

16:47

Daniel Niculae, atac fără precedent la Neil Lennon: „S-a îngălbenit puţin gazonul de atâta profesionalism!”

16:45

LIVE VIDEOA doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Ţărilor de Jos e ACUM, live în AntenaPLAY

16:35

Zeljko Kopic ar putea rămâne fără un jucător important! Fotbalistul „câinilor” e asaltat de oferte

16:30

VideoAntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 august

15:48

EXCLUSIVPrima decizie importantă a lui Mircea Lucescu, la naţionala României. Jucătorul care va fi sărit din schemă

1 LASK Linz – FCSB 1-1. Campioana României, neînvinsă în turul play-off-ului Europa League! David Miculescu a marcat 2 A luat maşina primită cadou de la Ion Ţiriac şi a avut o mare surpriză la Adjud, când a încărcat-o. Decizia luată pe loc 3 A trișat Red Bull? Analiza lui Adrian Georgescu 4 Jamie Carragher ştie de ce nu joacă Radu Drăguşin la Tottenham! Problema numărul 1 a echipei lui Ange Postecoglou 5 CFR Cluj – Pafos 1-0. Clujenii sunt cu un pas în grupa Conference League! Korenica, gol superb! Deac, eliminat 6 Horaţiu Moldovan pleacă de la Atletico Madrid! Presa din Italia a făcut anunţul: „E un singur obstacol”
Citește și